«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΠΑΝΜΑΚΕΔ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΗΠΑ:

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η Παμμακεδονική Ένωση Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στο 71ο συνέδριό της που έλαβε χώρα μεταξύ 23 και 26 Ιουλίου, 2017, στο Αλεξάνδρειο Λιτόχωρου Πιερίας, αποφάσισε τα ακόλουθα:

(1) Οι Μακεδόνες θυμίζουν ότι η Κυπριακή Δημοκρατία και οι πολίτες της από την ίδρυσή της το 1960 υπήρξαν θύματα διαφόρων μορφών διαίρεσης, φυλετικού διαχωρισμού και παρεμβολών ξένων κρατών.

(2) Οι Μακεδόνες ανεπιφύλακτα καταδικάζουν τις δύο τουρκικές εισβολές στην Κυπριακή Δημοκρατία το 1974 και την συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή καθώς και το εθνικο-θρησκευτικό ξεκαθάρισμα και τον εποικισμό του 36 τοις εκατόν του εδάφους και 57 τοις εκατόν της ακτογραμμής της Κυπριακής Δημοκρατίας.

(3) Οι Μακεδόνες ανεπιφύλακτα καταδικάζουν την μετά το 1974 ενορχηστρωμένη τουρκική προσπάθεια για ντε φάκτο αφελληνισμό των υπό τουρκική κατοχή περιοχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, παραδείγματος χάρη με αυθαίρετες αλλαγές σε γεωγραφικές ονομασίες.

(4) Οι Μακεδόνες ανεπιφύλακτα καταδικάζουν την ενορχηστρωμένη μετά το 1974 προσπάθεια για ντε φάκτο εξάλειψη του Χριστιανισμού στις υπό τουρκική κατοχή περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, παραδείγματος χάρη με τις αυθαίρετες μετατροπές εκκλησιών σε τεμένη, κλοπές εικόνων και την βεβήλωση των κοιμητηρίων.

(5) Οι Μακεδόνες ανεπιφύλακτα καταδικάζουν κάθε απόπειρα νομιμοποίησης των παράνομων διαιρετικών προσπαθειών στην υπό κατοχή περιοχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, παραδείγματος χάρη με μια διευθέτηση βασισμένη στην προτεινόμενη «δι-κοινοτική, δι-ζωνική ομοσπονδία».

(6) Οι Μακεδόνες ζητούν όπως το μέλλον της Κυπριακής Δημοκρατίας βασίζεται στο κράτος δικαίου, στις σεβαστές αρχές της ελευθερίας, δικαιοσύνης, ανθρωπισμού και δημοκρατίας και στις έννοιες της ενότητας, ενσωμάτωσης και εδαφικής ακεραιότητας.

Ολοκληρώνοντας, οι Μακεδόνες προσβλέπουν στην ημέρα που η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι ελεύθερη, δημοκρατική, ενωμένη και απελευθερωμένη από όλα τα τουρκικά στρατεύματα και τους παράνομους έποικους.

Το κείμενο στην Αγγλική γλώσσα <https://professors-phds.com/9142-2/>

ΠΗΓΗ : International Hellenic Assosiation <https://professors-phds.com/9145-2/

PAN-MACEDONIAN ASSOCIATION, Inc. U.S.A.

149-14 14th Ave., Whitestone, NY 11357-1730, U.S.A.

Tel. 718-747-0488 ~ Fax 718-747-0489 ~ www.macedonia.info <http://www.macedonia.info>

SERVING HELLENISM SINCE 1947

Academy of Athens Award

Παμμακεδονική Ένωση

ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1947

Βραβείον Ακαδημίας Αθηνών

Honorary President

Archbishop Demetrios

Μας το έστειλε ο αγαπητός φίλος Leonidas Koumakis koumakis@analyst.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

  • .
    .
    .
    .
    ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ …………………
    .
    .
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    «Ξέχνα από ποίους κυβερνιέσαι, και θυμήσου από ποίους κατάγεσαι».

    .
    .
    .
    .

    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    ΞΥΠΝΑ ΓΛΗΟΡΗ Γ Θεοφάνους-Μαρινέλλα TRAGOUDW TO NHSI MOY
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=dbayWN8Zg_U
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρ 2012
    .
    https://www.facebook.com/GEORGETHEOFA
    https://twitter.com/#!/THEOFANOUSPAGE
    “ΞΥΠΝΑ ΓΛΗΟΡΗ…”
    Ο Επικήδειος Λόγος της μάνας του ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου
    μελωποιημένος από τον Γιώργο Θεοφάνους
    και ερμηνεία της Μαρινέλλας
    από την παράσταση ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ.

    Σε όλα τα EΛΛΗΝΙΚΑ ραδιόφωνα της Χώρας
    1 Απριλίου 2012(Επέτειος της ΕΟΚΑ 1955-1959)
    .
    .
    ΣΧΟΛΙΑ
    .
    Νικολας ΝικολαουΠριν από 3 χρόνια
    και μην μου λετε αν ειμαστε ελληνες ή οχι , πρωτα θα πρεπει να προσκυνησουμε το χωμα που πατούμε γιατι καθε πετρα του ειναι ποτισμενη με τη ζωη των προγονων μας
    .
    .
    Νικολας ΝικολαουΠριν από 3 χρόνια
    o Αυξεντιου εφυγε για χαρη της Κυπρου , η Κυπρος λιγα χρονια αργοτερα τον ξεπληρωσε με ενα εμφυλιο και μετα ηρθαν οι Τουρκοι και στον Ταφο του εστησαν αγαλμα του Κεμαλ. Τετοιοι ειμαστε και δυστυχως αλλα δεν αξιζουμε τη θυσια κανενος ηρωα. ειμαστε τιποτενιοι αδερφοφαδες
    .
    .
    Ms07VikΠριν από 4 χρόνια
    ‎”Ναι, η πιο μεγάλη πράξη της ζωής μας είναι η απόφαση του θανάτου μας… ‘Οποιος μπορεί να νικήσει μια στιγμή τη ζωή του νικάει και το θάνατο.” ΕΣΥ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!
    .
    .
    rodispistisΠριν από 4 χρόνια
    σαλπίξες το σάλπισμα της λευτεριάς ύψωσες στον τύρρανον ίσια τ ανάστημαν σου τζι αθάνατο έφηκες Γρήγορη τ ονόμαν σου όραμα σου η γαλανόλευκη την Κύπρο να φωτίζει η γαλανόλευκη σε τούντην γη λεύτερη να κυματίζει κι έγινες ολοκαύτωμα εγίνες της λευτεριάς λαμπάδα μ ένα σου μόνον όραμα Ένωσης.. Κύπρος με την Ελλάδα
    .
    .
    rodispistisΠριν από 4 χρόνια
    Έδιωξες τούς συντρόφους σου Που μαζί τους πολεμούσες Και σύ μόνος μες στήν σπηλιά Το όπλο εκρατούσες Να σε κάμει αθάνατο τον θάνατο καρτερούσες Γ ρηγόρη.. 10 ώρες μοναχός, τον Άγγλο πολεμούσες Της λευτεριάς το φως σε οδηγούσε.. Μες την φωτιά τραβούσες.. Φλόγες σε ζώσανε… Την λευτεριά σιγανοτραγουδούσες…
    .
    .
    rodispistisΠριν από 4 χρόνια
    Στόν Γρηγόρη Γρηγόρη.. σταυραετέ ..Φλόγα στο αίμα.. όλος ορμή.. Στην αιωνιότητα το καμένο σου κορμί.. Πέταξες αθάνατος, στα ψηλά και τα ωραία.. Περήφανος αετός.. αλύγιστος.. δεν σ έσκιαξε η φοβέρα 10 ώρες μοναχός, μες την σπηλιά πολεμούσες Την νιότη δεν χαράμισες, στο όπλο την κρατούσες Μολών λοβέ. η ταν η επί τάς .. εδιαλαλούσες..
    .
    .
    AnorthosisEOKAΠριν από 4 χρόνια
    Ενταξει..Τωρα εκλαψα..ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΟΥ..ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ..ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ..!!
    .
    .
    Stergios TriantafyllouΠριν από 4 χρόνια
    Γρηγορη Ηρωα.Δεν ξερω αν θα υπαρξουν αλλοι σαν και Εσενα.Ορφανεψε η Πατριδα μας!
    .
    .
    .
    . .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    .
    ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ (Τραγούδι)
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=RkV-SOmq9Vk
    .
    .
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρ 2013
    .
    .
    Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    ,
    ,
    ,
    ,
    ΚΥΠΡΟΣ
    .
    .

    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .

    “ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ Ν. ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΑΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΚΟΥΤΕΡΕΣ…”

    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=Zj_6RNaHg7I
    .
    .
    .

    Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπ 2017
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>