«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σας έχω μια καλοκαιρινή σαλάτα με αληθινά υλικά! Προσοχή διοτι είναι βαριά, μην σας πειράξει!

Σου το πα μια και δυο και τρις και θα στο πω και δέκα, αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα!

Χωρίς λαϊκή επανάσταση, δεν υπάρχει λύση και ελευθεριά!
Γκιουλεν

Στην Ελλάδα η εξωτερική πολιτική της είναι ένα μπάχαλο, στο οποίο δεν μπορεί να στηριχτεί κανένας σύμμαχός της!

ΛΥΚΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!

Είναι αλήθεια ότι προσπαθεί Ο Κοτζιάς, αλλά είναι λίγος για τέτοιες συγκυρίες,

Με βάση το νέο Μνημόνιο ο Τσίπρας δεν θα είναι ένας Έλληνας Πρωθυπουργός αλλά ένας ντόπιος Ύπατος Αρμοστής των Επικυρίαρχων!

Οι Εβραίοι λένε, ο ελληνικός λαός?????????? Ζήτησε ηγέτη και τους τον δώσαμε!!!

Ο Ερτονγάν διαπραγματεύεται με τους Αμερικανούς, δεν θέλουμε να μας παραδώσεις τον Γκιουλέν, θέλουμε να τον στείλεις στην Ελλάδα για πρωθυπουργό, με τόσους ισλαμιστές που μάζεψαν θα τον χρειαστούν άμεσα!!!

Δεκατέσσερα χρόνια στην εξουσία, τόσα μαζεμένα «Βατερλώ» σίγουρα δεν έχει ξαναζήσει ο Τούρκος «Πρόεδρος» ή «Χαλίφης» ή «Σουλτάνος», Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, γιατί αυτός είναι αυτό κηρυγμένος θεωοοοοοοοος.

Μεγάλο εκνευρισμό φέρνει στις Βρυξέλλες η καταδίκη του Ανδρέα Γεωργίου, πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, από το εφετείο.

Η επίσημη αντίδραση από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η ανεξαρτησία των στατιστικών υπηρεσιών στα κράτη μέλη μας αποτελεί βασικό πυλώνα της εύρυθμης λειτουργίας της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προστατεύεται από το δίκαιο της ΕΕ.

Λαμβάνουμε υπόψη τη σημερινή​ ​απόφαση, η οποία παρατηρούμε ότι δεν είναι σύμφωνη με​ αποφάσεις σε προηγούμενες διαδικασίες.

Κατανοούμε ότι η σημερινή απόφαση είναι ανοικτή για προσφυγή για νομικούς λόγους ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδας.

Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία και την ακρίβεια των στοιχείων της ​ΕΛΣΤΑΤ κατά την περίοδο 2010-2015 και μετά».

Αυτή είναι η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της Κομισιόν Ανικας Μπράιντχαρντ, όταν ρωτήθηκε για τη νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Ανδρέα Γεωργίου.

Η ίδια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προσβολής της δικαστικής απόφασης, σε περίπτωση που κριθεί δυνατό από τη νομική εκπροσώπηση του Α. Γεωργίου.

Ο ΕΜΣ από την πλευρά του δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο.

Στο παρασκήνιο, πάντως, οι Βρυξέλλες δεν κρύβουν την έκπληξη και τον εκνευρισμό τους για την… ατελείωτη υπόθεση Γεωργίου.

Το νέο «επεισόδιο» στην δίωξη σε βάρος του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ προκάλεσε για μία ακόμη φορά αλγεινή εντύπωση στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι παράγοντες των Βρυξελλών ρωτούσαν αν υπάρχει δυνατότητα προσβολής της απόφασης, δεδομένου ότι θεωρούν ότι βασίστηκε σε λάθος στοιχεία και πως ο Α. Γεωργίου δεν ήταν μέλος του ΔΝΤ όταν ανέλαβε ως επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της αθώωσης του Ανδρέα Γεωργίου είχε τεθεί επανειλημμένως στο Euro Working Group και το Eurogroup ως προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης για το ελληνικό πρόγραμμα. Οι θεσμοί ζητούσαν και την πληρωμή των δικαστικών εξόδων του Α. Γεωργίου.

Ένοχος & ελεύθερος και ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Ένα ακόμη «επεισόδιο» είχε σημειωθεί λίγα εικοσιτετράωρα μετά την εκταμίευση της δόσης των 7,7 δισ. από το Eurogroup, κάνοντας τους διπλωμάτες να θεωρούν ότι η ελληνική πλευρά αθέτησε την υπόσχεση που είχε δώσει. «Είναι θέμα εμπιστοσύνης στην ελληνική πλευρά», εξηγούσε πηγή του ευρωσυστήματος στο Νews 24/7.

Όπως μας είχε εξηγήσει, θεωρούσαν οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε την απαραίτητη βούληση για την άμεση ολοκλήρωση της υπόθεσης υπέρ του πρώην διευθυντή της στατιστικής υπηρεσίας, τον οποίον υποστηρίζουν.

Στις επίσημες δηλώσεις της τότε, η Κομισιόν είχε εκφράσει την πλήρη εμπιστοσύνη της στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

«H Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν σχολιάζει εθνικές δικαστικές διαδικασίες» είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μ. Σχοινάς σχετικά με το θέμα.

Ο ίδιος παρέπεμψε στις δηλώσεις που είχαν κάνει για το ίδιο θέμα πέρυσι τον Αύγουστο ο Π. Μοσκοβισί, η Μ. Τάισεν και ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Β. Ντομπρόβσκις όπου είχαν τονίσει ότι για την Επιτροπή και τη Eurostat «είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι τα στοιχεία της ελληνικής κυβέρνησης το 2010-2015 (το διάστημα που ήταν επικεφαλής ο Α. Γεωργίου) είναι απολύτως αξιόπιστα και με ακριβή τρόπο αναφέρθηκαν στη Eurostat».

Η Επιτροπή καλούσε τις ελληνικές αρχές να αμφισβητήσουν ενεργά και δημοσίως την εσφαλμένη εντύπωση ότι τα δεδομένα έχουν υποστεί χειραγώγηση κατά την περίοδο 2010-2015 και να προστατεύσει την ΕΛΣΤΑΤ και το προσωπικό της από τέτοιους αβάσιμους ισχυρισμούς.

Η Παρέμβαση της Κομισιόν της Ε.Ε. στην Ελληνική Δικαιοσύνη, υπέρ του προδότη ΓΕΩΡΓΙΟΥ, είναι πολύ ύποπτη – και όχι μόνο, άλλα και ο ώμος και απροκάλυπτος εκβιασμός των δικών της απατεώνων για τις 29 ιδιωτικοποιήσεις του ΤΑΙΠΔ!

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;;; Η καταδίκη του προδότη τινάζει στον αέρα όλα όσα έχουν συμβεί, από το 2009!!!

 Καταπαυτούν κατάφορα την διακήρυξη της δημιουργίας της Ευρώπης των πολιτών!

Με τις ενέργειές τους καταστούν την Ευρώπη των πολιτών,  άκυρο κωλόχαρτο!

Όταν λέμε για τον εχθρικό διαχρονικό ρόλο των Εβραίων, κάποιοι φοράνε παρωπίδες, άλλοι από συμφέρον και άλλοι από άγνοια, που δεν θέλουν να βγάλουν την τσίμπλα από τα μάτια τους, ναι να κάνω συμφωνίες ακόμα και με τον εχθρό όταν είναι προς το συμφέρον της χώρας μου αλλά με διπλωματικές δικλείδες ασφαλείας που θα το γνωρίζει το απέναντι μέρος, αλλά και η διεθνή κοινότητα!

Οι Εβραίοι την μια ημέρα κάνουν συμφωνίες με την Ελλάδα – την άλλη ημέρα, ακριβός την άλλη ημέρα την ακυρώνουν με αλαξοκωλιές με την Τουρκία!

Εγώ το ξέρω , ότι αυτή  η συμπεριφορά των Εβραίων είναι η  θρησκεία τους, προς όλους και για όλα!

Χένρι Κίσιγκερ σε υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, το 1974: Οι Τούρκοι θέλουν διχοτόμηση και δυο ισχυρά κρατίδια στην Κύπρο

Απόρρητο έγγραφο του Χένρι Κίσιγκερ: Ο στόχος της Τουρκίας από το 1974 ήταν η διχοτόμηση της Κύπρου και αυτό κάναμε για τα συμφέροντα της Αμερικής!

Μόνιμος στόχος της νατοϊκής συμμαχίας παραμένει η κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην Ελλάδα η εξωτερική πολιτική της είναι ένα μπάχαλο, στο οποίο δεν μπορεί να στηριχτεί κανένας σύμμαχός της!

Σε δηλώσεις προέβησαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι των κομμάτων που συμμετείχαν στο Εθνικό Συμβούλιο της Τρίτης 1/8, συνεδρία που διήρκησε πέραν των τεσσάρων ωρών.
Στην Ελλάδα, οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν ότι διαφωνούν μεταξύ τους για τα επόμενα βήματα αλλά και για τα όσα έγιναν στο Κραν Μοντάνα εν έτη 2017.

Και στην Κυπρο… Το καράβι μπάζει νερά αλλά κάποιοι τον χαβά τους. Σαν την ορχήστρα του Τιτανικού: Η Κυβέρνηση μάχεται να μας πείσει για την αναξιοπιστία των Τούρκων και του Άιντε. Δεν κοιτά τα προδοτικά χάλια της, που οδήγησε  ένα έθνος στο  Κραν Μοντάνα σαν χωράφι για πούλημα, σε όποιον πλειοδοτήσει!

Οι προδότες δεν επήγαν σαν σκλαβωμένο το νησί, αλλά χωράφια με διαφορετικούς ιδιοκτήτες, για να κάνουν συμβόλαια ιδιοκτησίας!

ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ

Η κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας ήταν και παραμένει ο μόνιμος στόχος του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών από την εποχή του σχεδίου Άτσεσον το 1964. Όσοι μελετούν την κυπριακή ιστορία το ξέρουν αυτό. Η προσπάθεια αυτή άρχισε ακόμη νωρίτερα, την επαύριον της τουρκανταρσίας, με την περιβόητη πενταμερή διάσκεψη που έγινε στις 15.1.1964 στο Λάνκαστερ Χάουζ του Λονδίνου, με βρετανική πρωτοβουλία. Βλέπετε με πενταμερή ξεκίνησαν τότε την προσπάθεια οι Νατοϊκοί και με πενταμερή θα προσπαθήσουν να την αποτελειώσουν στο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας.

Τσίπρας και Αναστασιάδης, τα παιδιά της καρπαζιάς και παραδουλεύτρες για όλες τις προδοσίες!!!

Στη συνέντευξη που έδωσε στον Γκάρντιαν στην οποία ο Αλέξης ομολογεί, χωρίς να κωλώσει καθόλου, την ανεπάρκειά του σε δύο βασικές για κάθε ηγέτη ικανότητες. Την επιλογή συνεργατών και την κατανόηση των ευθυνών τις οποίες ανέλαβε και αναλαμβάνει. Προφανώς αυτές δεν είναι οι μοναδικές ελλείψεις του Αλέξη, αλλά και μόνον αυτές αρκούν για να πούμε πως ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ανίκανος για τη δουλειά του και το παραδέχεται μόνος του. Θα ήταν πολύ καλός για πλασιέ φαρμακευτικών προϊόντων!!!  Με τέτοιον πρωθυπουργό, αλήθεια σε τι ελπίζουν τα ζόμπι που ονομάζονται Έλληνες, μαζί με μένα. Η ομολογία του συνιστά άμεσες εκλογές. Ναι αλλά ποιος θα τις ζητήσει τις εκλογές, όταν όλη η βουλή 300+1 με τον πρόεδρο της δημοκρατίας, είναι της ίδια ποιότητας και ικανότητας!!!

Αυτά ο Αλέξης τα έλεγε το  14/09/2014 13:32!

ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΔΕΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν αναγνωρίζει καμία τρόικα, την οποία χαρακτήρισε ως μόρφωμα, και υποστήριξε πως δεν παροχολογεί αλλά σκοπεύει να γλιτώσει τη χώρα από την ανθρωπιστική κρίση, χωρίς να ζητήσει την άδεια για αυτό από κανένα δανειστή, εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό και κοστολογημένο.

Τσιμπήστε με να ξυπνήσω, ακόμα τον έχουμε πρωθυπουργό!!!!

Οχι στην φτώχεια
Οχι στην ανεργία
Οχι στις υποσχέσεις απατεώνων
Οχι στις μειώσεις μισθών και συντάξεων
Οχι στην έλλειψη πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας
Οχι στους αριστεροφασιστες του Σύριζα
Οχι στην μνημονική και προδοτική αντιπολίτευση
Οχι στους διορισμούς κομματόσκυλων όλων των παρατάξεων
Οχι στον Καμμενο τον γραφικό και ψεύτη
Οχι στις αποφάσεις νομιμοποίησης των μνημονίων από τα δικαστήρια.
Οχι άλλη εξαπάτηση
Ειδικά δικαστήρια για τους προδότες όλων των κομμάτων και κομματίδιων

Μια φίλη μου ωρύετε καθημερινά, να γίνει λογιστικός έλεγχος, από το 2.000 μέχρι σήμερα!!! Ναι…. Αλλά από ποιους, ποιοι θα κάνουν τον Έλεγχο και σε ποιους;;; Αυτά μόνο μια επαναστατική λαϊκή Κυβέρνηση μπορεί να το κάνει, αφού έχει ετοιμάσει και πολλές κρεμάλες!!!

Λουκάς Παπαδήμος: 1 μέρα πριν φύγει υπέγραψε τα 18 δισ. ευρώ στους τραπεζίτες!

Με το χρηματικο αυτο συστημα αποκλειονταν για 300 περιπου χρονια η συσσωρευση κεφαλαιων σε μεμονομενα ατομα. Μετα την εγκαινιαση της «αιωνιας δεκαρας», δηλαδη της «χονδρης δεκαρας» αρχισε να μεταβαλλεται ο κοσμος και να εισαγεται το χρηματοπιστωτικο συστημα που περιφρονει και λεηλατει τους ανθρωπους. Το συστημα αυτο δεν αφηνει να ρεη το χρημα προς την πραγματικη οικονομια αλλα προς την κερδοσκοπεια και ευνοει μια μειονοτητα να συσσωρευη εγκληματικα το χρημα (3).

Αυτα που σημερα στον τομεα της πολιτικης και βιομηχανικης οικονομιας διδασκονται στα ΑΕΙ της Ε.Ε., δηλαδη οτι η απληστια της καθολικης εκκλησιας ηταν το κυριο αιτιο για την επανασταση του Μαρτινου Λουθηρου που οδηγησεν στην  Μεταρυθμιση των Προτεσταντων, ειναι ενα παραμυθι για χιλιες και μια νυχτα. Ναι μεν η καθολικη εκκλησια για να αυξηση τα εσοδα της εφευρε το συστημα  αφεσης αμαρτιων με χρηματικη εξαγορα αυτων, τα πραγματικα ομως  αιτια για την επανασταση του Λουθηρου ηταν η εγκαινιαση της «αιωνιας δεκαταρας» με καταργιση του Βρεατυεν-χρηματικου συστηματος. Η Αλλαγη αυτη ηταν η κυρια αιτια για τον πολεμο των 30 ετων που ακολουθησε και για την δυστυχια, απληστια, λεηλασιες, πυρπολησεις και πολλα αλλα, δηλαδη για ενα «σκοτεινο και εγκληματικο Μεσαιωνα»..

Από ΧΑΤΣΗΘΕΟΔΩΡΟΥ Γεώργιο Χατσηθεοδώρου!

Αγρίνιο: Πολίτης βρήκε σε δάσος τρεις αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς

Η παρατηρητικότητα ενός πολίτη απέτρεψε, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τον εμπρησμό αγροτοδασικής έκτασης στην περιοχή του Βάλτου, στην Αιτωλοακαρνανία. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πολίτης εντόπισε στις 19:30 χθες το απόγευμα τρεις αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, στο ύψος του 44ου χιλιομέτρου της επαρχιακής οδού Αγρινίου – Εμπεσού και συγκεκριμένα στο πρανές του δρόμου. Αμέσως μετά, ο πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία και άνδρες του τμήματος Εμπεσού πήγαν στην περιοχή και συνέλλεξαν τους εμπρηστικούς μηχανισμούς, τους οποίους στην συνέχεια παρέδωσαν στην Πυροσβεστική υπηρεσία. Ήδη, η Πυροσβεστική έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου ή των ατόμων που πέταξαν τους αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς και παράλληλα έχουν ενημερωθεί ο εισαγγελέας και η διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Άντε με αυτούς τους καλούς ακάλεστους ληστό συμμορίτες αλλόφυλους λαθρο μετανάστες, να βρεις τον Εχθρό;;;;;

Οι 300 εγκάθετοι της εγκάθετης έτσι ονομαζόμενης Ελληνικής ΒΟΛΗΣ…

Σχεδιάζουν την Παιδεία του αύριο!!!

Πρέπει τα παιδιά τον ακάλεστων λαθροδολοφονων να πάνε σχολείο, να ξέρουν πως θα χειρίζονται το μαχαίρι, το Καλάσνικοφ, πως θα βιάζουν,  πώς να ενταχτούν στους μπαχαλάκιδες, αντεξουσιαστες, αιωνίους φοιτητές, μια ασυλία στο άσυλο της προδοσίας, να παράγουμε τρομοκράτες μορφωμένους, μια και θα είναι κατακτητές να ξέρουν πως θα ξεπαστρέψουν τους ατίθασους Έλληνες!!! Η Ελληνική παιδία πάλιωσε, πρέπει να την εμπλουτίσουμε, εκσυγχρονίσουμε, δεν θέλουμε στρατό, ανοιχτά τα σύνορα, η κύρια γλώσσα θα πρέπει να είναι η αραβική με ισλαμικές προδιαγραφές, Επιτέλους ήρθε η ώρα η Ελλάδα να βρει την διαδρομή για το μέλλον της τον θάνατο,  που θα τους κάνει ανθρωπιστές  ήρωες!!!!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>