«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ένα καλό δήγμα του πολιτικού συστήματος στην χώρα μας!!!!

Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο α

Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο

Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο——Κάμπινγκ άπλυτων …..οξύμωρο σχήμα όπως και η πολιτική-πολιτιστική κατάσταση της χώρας…..Εύγε….το ξέρουμε ότι οι 300 βολευτές ειναι πόρνες επί χρήμασι, αλλά να το διαφημίζουν!!!

Δεν με ενοχλεί το κάλλος, με ενοχλεί το σκέπτεστε, με ενοχλεί η παραφύση έννοια της ελευθερίας, με ενοχλεί η διαστρέβλωση της έννοιας δημοκρατία, με ενοχλεί το κράτος προτεκτοράτο των νταβατζήδων, που μας πουλάνε ότι αυτοί δεν χρησιμοποιούν!

Δεν είμαι σεμνότυφος, αλλά δεν έκανα ποτέ πόρνη την ψυχή μου!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ένα καλό δήγμα του πολιτικού συστήματος στην χώρα μας!!!!

  • Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Παρατηρησειs για το ωs ανω Πανεπιστημιο:
    Συμφωνα με τον ιδρυτικο νομο 3441/1925 το Πανεπιστημιο αυτο απεκαλειτο “Πανεπιστημιο Θεσσαλονικηs”. Το 1954 επωνομασθηκε “Αριστοτελειο”. Ο μονοs που δεν υπαρχει σε αυτο υπο μορφη φωτογραφιαs ‘η αγαλματοs ‘η σφραγιδαs ειναι ο Αριστοτεληs. Αντ’ αυτου βρισκεται ο αγιοs Δημητριοs. Το πιο γελειο ομωs ειναι η ωs ανω απεικονιση τηs σφραγιδαs του Αριστοτελειου Πανεπιστημιου Θεσσαλονικηs. Εκ παραδρομηs η τοιχoγραφια του αγιου Νεστορα τηs Μονηs Αγιου Νικολαου Ορφανου Θεσσαλονικηs εκληφθηκε ωs του αγιου Δημητριου και χρησιμοποιηται ωs προτυπο για την απεικονιση του στο εμβλημα του Αριστοτελειου Πανεπιστημιου Θεσσαλονικηs. Ετσι το Πανεπιστημιο Θεσσαλονικηs που κτισθηκε πανω στο παλαιο “Εβρα’ι’κο Νεκροταφειο” Θεσσαλονικηs, που σημαινει οτι στα θεμελια του βρισκονται ακομη λειψανα Εβραιων και που επωνομασθηκε “Αριστοτελειο” χωριs να υπαρχει πουθενα ο “Αριστοτεληs” (με μονη εξαιρεση στην σφραγιδα τηs Σχοληs Οικονομικων και Πολιτικων Επιστημων), εχει σαν εμβλημα τον αγιο Δημητριο, που δεν ειναι ο αγιοs Σημητριοs αλλα ο αγιοs Νεστοραs. Οι σημερινοι Ρωμιοι φοιτητεs του Αριστοτελειου Πανεπιστημιου Θεσσαλονικηs οταν ορκιζονται ενωπιων αυτων που κυνηγουσαν και πολεμησαν την αρχαιοελληνικη Γνωση, πατουν πανω στα λειψανα των Εβραιων. ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

    Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>