«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

18/11/14 Υψηλός πυρετός στην Άγκυρα – Μεγάλη σημαία ύψωσαν οι Κούρδοι στο Ντιγιαρμπακίρ

Ένταση στην πρωτεύουσα του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν

Σε ορισμένα κτίρια του Δημοκρατικού Κόμματος του Κουρδιστάν και συλλόγων που πρόσκεινται στο κουρδικό εθνικοαπελευθερωτικό μέτωπο σήμερα αναρτήθηκαν σημαίες του Κουρδιστάν, με αποτέλεσμα να προκληθεί η παρέμβαση της Αστυνομίας.

Μετά από σχετική έκκληση της αστυνομίας, μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος του Κουρδιστάν, κατέβασαν  τη σημαία του αυτόνομου Κουρδιστάν από τα γραφεία του κόμματος.
Στη συνέχεια η αστυνομία επενέβη και υπέστειλε μεγάλη σημαία που είχε αναρτηθεί στο Σύλλογο του Κινήματος Νεολαίας του Κουρδιστάν, με αποτέλεσμα μετά από λίγο να αναρτηθούν στη θέση της έξι άλλες σημαίες.
Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τα μέλη του Κινήματος Νεολαίας του Κουρδιστάν να κατεβάσουν τις σημαίες.

Το μέλος του Κινήματος Νεολαίας του Κουρδιστάν Sidar Parezvan, μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: “Υπερασπιζόμαστε τα εθνικά δικαιώματα των Κούρδων. Η σημαία είναι το σύμβολο κάθε έθνους. Γι’ αυτό αναρτάμε και υπερασπιζόμαστε τη σημαία του Κουρδιστάν. Χθες ήλθαν δυο αξιωματικοί από τη Διεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομίας και μας είπαν ότι δέχονται μεγάλες πιέσεις οι ίδιοι και ότι πρέπει να κατεβεί η σημαία. Εμείς τους κοινοποιήσαμε την απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου μας. Δεν θα κατεβάσουμε τη σημαία μας. Εκείνοι μας είπαν “ξανασκεφτείτε το”. Σήμερα το πρωί τέσσερις αστυνομικοί ήλθαν στο κτίριο, ενώ δεν ήταν κανένας, ανέβηκαν στη στέγη, έκοψαν τα σχοινιά και πέταξαν τη σημαία μας καταγής.  Οι αστυνομικοί που περίμεναν κάτω στο δρόμο, πήραν τη σημαία και έφυγαν. Αυτό από μόνο του είναι ένα αδίκημα, μια παραβίαση του συλλόγου μας. Εμείς κρεμάσαμε από τα παράθυρα του συλλόγου έξι σημαίες, στη θέση εκείνης που κατέβασαν οι αστυνομικοί. Σε καμία ππερίπτωσηδεν σκεφτόμαστε να κατεβάσουμε τη σημαία του Κουρδιστάν.”

Αναρτήθηκε από στις 11/18/2014

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/11/blog-post_331.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>