«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τρελός και η τρέλα του!


«Το μάθατε;;; Τώρα ενώνονται οι εκκλησίες, τα πολυεθνικά μαγαζάκια του θεού!» Τώρα θα έχουμε εκκλησιές Σούπερ Μάρκετ, θα μπαίνεις μέσα με τον όβολό σου και θα αγοράζεις όποια θρησκεία σου αρέσει!!!!!!

«Ναιιιιι….. Τώρα ο θεός θα εκσυγχρονιστεί, θα μεταλλαχτεί σε Λερναία Ύδρα με πολλά κεφάλια, για τις ανάγκες της παγκοσμιοποίησης!

Ένα κεφάλι θα είναι ορθόδοξο, το άλλο θα είναι καθολικό, το άλλο σιωνιστικό και αφεντικό. Το άλλο θα είναι μουσουλμανικό, το άλλο θα είναι μωαμεθανικό και θα υπάρχουν και ρεζέρβα για τους μασόνους, τέκτονες και άλλους καλούς θεούς‼»

«Και καλά οι πιστοί τι θα κάνουν ρε τρελέ;;;»

«Εδώ υπάρχει ένα προβληματάκι, η πρώτη τρελή συμβουλή που τους δίνω,  είναι να κόψουν το όπιο που παίρνουν 2000 χρόνια.»

«Ναι και πως θα γίνει με τις εκκλησίες και το εκκλησίασμα;;;»

«Ποιο εκκλησίασμα ρε… με δουλεύεις;;; Έχεις πάει καθόλου στην εκκλησία;;;»

«Αυτό δεν είναι εκκλησίασμα, αλλά πολιτικό εκκλησίασμα ντροπής και ξεπεσμού, μπάρμπεκιου σε κλειστό χώρο.

Σε συμβουλεύω να πας να κάτσεις σε μια γωνιά να σηκωθεί η τρίχα του κεφαλιού σου.

Στην μια πλευρά είναι οι κυρίες, στολισμένες λες και έχουν ραντεβού με τον γκόμενο, στην άλλη οι θεοσεβούμενοι στυλοβάτες της οικογένειας.

Έλα να πάμε μαζί στο εκκλησίασμα, θα ακούς θα βλέπεις αλλά δεν θα μιλήσεις.»

«Άκου αυτές τις κυρίες.»

«Τι να σου πω Κατίνα βλέπεις εκείνη την φαντασμένη που έπιασε λεφτά ο άνδρα της,  ποιος ξέρει πως και μας το παίζει κυρία, κοίτα πως κορδώνετε, εγώ πάντως δεν θα της μιλήσω ποτέ της φαντασμένης.»

 

 

«Μπα εγώ θα πάω να της μιλήσω μήπως και μου δώσει κανένα φράγκο για το φιλόπτωχο ταμείο, να κάνω και εγώ το κομμάτι μου στις άλλες τις κακισμένες που μου λένε ότι αυτές φέρνουν ποιο πολλά λεφτά!»

 «Ποιο δίπλα άκου.» « Ασπασία δεν μπορώ να βλέπω την ξεδιάντροπη να το παίζει κυρία αφού είναι πουτάνα και πηδιέται με εκείνον εκεί τον λιγδιάρη στην γωνία που κορδώνετε.» «Μωρή αφού και εσύ πηδιόσουν με αυτόν!»

«Ου… όταν ήμουν νέα και  ήταν ποιο όμορφος από τον δικό μου‼!

Παρά δίπλα.  «Κοίτα να δεις  πως έρχεται η βρομιάρα,  δεν έχει ένα ρούχο της προκοπής να βάλει;;; Στην εκκλησία έρχεται, νομίζει ότι μπορούμε να την βλέπουμε;»

Ποιο δίπλα. « Μαρία τι να σου πω ξέρεις τι έμαθα για αυτήν εκεί που έχει εκείνο το ξασπρουλιάρικο ταγιέρ και θεέ μου τι παπούτσια είναι αυτά, σαν τσόκαρα, το και το‼!»

«Ας πάμε στην άλλη πλευρά  στους θεοσεβούμενους νοικοκύρηδες.»

«Τον βλέπεις αυτόν που κοιτά στο ταβάνι τον θεό  σας;;; Ε… αυτός ο θεοσεβούμενος έχει κατακλέψει τα ταμεία των εργαζομένων! Τον άλλο δίπλα τον βλέπεις με την κόκκινη γραβάτα;; Ε… αυτός είναι έμπορος όπλων, τον άλλο με την μεγάλη κοιλιά τον βλέπεις; αυτός είναι αστυνόμος και διακινεί ναρκωτικά, επιτρέπει δε στους εμπόρους ναρκωτικών να πουλάνε δολοφονικό υγρό αρκεί να έχει μερίδιο και  να είναι καλός ρουφιάνος.  Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των κυρίων είναι απατεώνες, παράνομοι , όμως ο καλός σας ο θεός τους συγχωρεί,  αρκεί να δίνουν από τα κέρδη στο παγκάρι ή στην τράπεζα‼!  Τον βλέπεις αυτόν με το καλαθάκι, που μαζεύει τον όβολο των απατεώνων, είναι θρησκόληπτος και  χαίρει της εκτίμησης των πιστών, κοίτα που κλέβει το αφεντικό του, τα χαρτονομίσματα τα βάζει στην τσέπη με συνωμοτικό τρόπο, μην με ρωτήσεις τον ξέρω προσωπικά , τώρα έχει μετακομίσει στον άλλο κόσμο.

 Εδώ μέσα στο άντρο της ακολασίας της ψυχής φίλε μου θα βρεις ότι θέλεις,  καθηγητές πορνογράφους, δολοφόνους, ανώμαλους δικαστές σχιζοφρενείς, προδότες πολιτικούς, δούλους γραμματείς και φαρισαίους και ξέρεις γιατί είναι όλη αυτή η δυσοσμία εδώ μέσα μαζεμένη;»

Γιατί ο πανάγαθος τους συγχωράει για να τους εκβιάζει‼!

Ξέρεις ο πανάγαθος έχει ένα κακό ελάττωμα φίλε μου δεν συγχωρά την ελευθερία, τις ελεύθερες ψυχές, τις ανεξάρτητες.

«Άσε με ρε… τρελέ, είσαι λαϊκιστής και αμαρτωλός .»

«Ναι η αλεπού όσα δεν τα φτάνει τα κάνει κρεμαστάρια!»

Όταν δεν αντέχεται την αλήθεια,  ή είμαστε λαϊκιστές ή  άπιστοι, ή τρελοί!

Άκου φίλε μου, όταν είχα σταματήσει να παίρνω το εκκλησιαστικό όποιο, μου πρότεινε κάποιος παπάς από κάποια εκκλησία να γίνω επίτροπος στα οικονομικά , διότι  είμαι τίμιος.

Του λέω είσαι σίγουρος μου λέει ναι, δηλαδή θα κάνω ότι θέλω, γιατί εγώ θα διώξω όλους τους κλέφτες, απατεώνες, ψεύτες.

Και μου απάντησε ότι τότε δεν θα μήνη κανένας, παρά αυτός και εγώ! Δεν μου το ξανά είπε, αλλά και με απέφυγε μέχρι σήμερα.

Εσύ πιστεύεις σε έναν θεό που επιτρέπει να έχουν την δύναμη οι δολοφόνοι  να σκοτώνουν εκατομμύρια αθώων, εσύ θέλεις έναν θεό που έχει δώσει την οικονομική δύναμη σε πέντε κτήνη να σκοτώνουν εκατομμύρια παιδιά από την πείνα;;; Χάρισμά σου, άσε με στην τρέλα μου.»

Φίλε μου μάθε ποια είναι η αλήθεια,  παρακάτω ένα απόσπασμα από έναν άλλο τρελό, τρελό από αγάπη για την πατρίδα του!

Τον ορισμό της δημιουργικής  αρχής από την οποία εμπορεύθηκε το σύμπαν μας την δίνει η νέα θεωρία της φυσικής, η οποία ομιλεί για την εκ του μηδενός προέλευσης των πάντων. Η νέα αυτή θεωρία απορρίπτει την κλασική φιλοσοφική θεώρηση, ότι «μηδέν εκ του μηδενός γίνεται» και δέχεται ότι «εκ του μηδενός προέρχονται τα πάντα και εις το μηδέν επιστρέφουν». Ο νόμος της φύσεως είναι η ελευθερία. Με τις εκδηλώσεις αυτές εμφανίζονται όλα τα φαινόμενα των κόσμων και με τις λειτουργίες αυτών πληρούνται οι σκοποί της δημιουργίας. Στους φυσικούς κόσμους η λειτουργία του νόμου της ελευθερίας εκδηλώνεται με την αρμονία μεταξύ των μορφών της φύσεως και τον ιδιάζοντα χαρακτηρισμό της ενεργητικότητας κάθε μορφής. Με τον νόμο της ουσίας της φύσεως κανονίζεται να μένει η κάθε μια μορφή στο πεδίο της ενεργητικής δράσης και να δέχεται τις επιδράσεις των άλλων μορφών.

 Η φύση είναι το  σύνολο της ενεργούσης ουσίας των κόσμων με όλες τις εκδηλώσεις, λειτουργίες και νόμους αυτής, Ο δικός μας κόσμος, άγνωστο για ποιο λόγο, έχει ιδιότητες που του δίνουν την δυνατότητα να υπάρχει για μεγάλα χρονικά διαστήματα, δημιουργεί δισεκατομμύρια άστρα και γαλαξίες

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>