«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επιτέλους, Θα σταματήσουμε να είμαστε γιαλαντζί επαναστάτες;;; Θα συμπορευθούμε να κόψουμε τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας;;; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

SOS! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ..η μάχη συνεχίζεται…( ασφαλιστικά μέτρα)

 lernaia-ydra

 Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014, ο/η INKA_J.A. έγραψε:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ..η μάχη συνεχίζεται…

Στις 31/7/14, έλαβα μια ατομική ειδοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών μου προς την εφορία, προερχόμενων από φορολογικές επιβαρύνσεις του κράτους που δεν προκύπτουν από το εισόδημα, που δεν συμφωνούν με το Σύνταγμα και υπερβαίνουν τη φοροδοτική μου ικανότητα. ΕΕΤΗΔΕ, ΕΕΤΑ, ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, τέλη κυκλοφορίας, έκτακτη εισφορά σε αντικειμενικές δαπάνες, ειδική εισφορά αλληλεγγύης, φόρος πολυτελούς διαβίωσης λόγω κατοχής αυτοκινήτου, φόρος αξιοπρεπούς διαβίωσης, φόρος αναπνοής και φόρος ύπαρξης. Η ειδοποίηση απειλούσε με κατάσχεση, κινητής και ακίνητης περιουσίας, που λόγω του μικρού μεγέθους της, ισοδυναμεί με ολική δήμευση, ενώ έδινε την εναλλακτική λύση της ρύθμισης και πληρωμής με δόσεις. Για να επιτευχθεί η ρύθμιση, έπρεπε να υπογράψω ψευδώς και γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου, ότι το εισόδημά μου επαρκεί για την αξιοπρεπή μου διαβίωση και ότι περισσεύει ένα μέρος, για την αποπληρωμή των εν λόγω φόρων, κάτι δηλαδή που δεν ευσταθεί.

 

.
Στις 30/9/14, ξεκίνησε η Δίκη του Κάφκα με πραγματικά πλέον γεγονότα, δια της κατάθεσης μιας Ανακοπής-προσφυγής 250 σελίδων, που απογυμνώνει πλήρως τις προθέσεις της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας, αποκαλύπτοντας ότι στην Ελλάδα έχουν απενεργοποιηθεί σχεδόν στο σύνολό τους τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, όπως αυτά ορίζονται από το Σύνταγμά μας και το Διεθνές Δίκαιο. Ότι επιχειρείται η δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων, με αντισυνταγματικές διατάξεις νόμων, ότι επιχειρείται ο περιορισμός του δικαιώματος δικαστικής προστασίας, ο περιορισμός του δικαιώματος της ζωής μας, της ελευθερίας και της περιουσίας, και ότι εν τέλει, επιχειρείται η κατάλυση του Συντάγματος με τη βία, ενεργοποιώντας το θεμελιώδες δικαίωμα και τη θεμελιώδη υποχρέωση της αντίδρασής μας με κάθε μέσο. Ότι η οριζόμενη δια του άρθρου 120 παρ.2 και 4 ως θεμελιώδης νομική υποχρέωση, όλων των ελλήνων που διαθέτουν πατριωτισμό, αποτελεί μια υποχρέωση ενάσκησης καθήκοντος μέχρι αυτοθυσίας, για την προστασία του Συντάγματος, του δημοκρατικού πολιτεύματος, της πατρίδας και της ελευθερίας. Μια υποχρέωση με αυξημένη νομική ισχύ, που δεν μπορεί να ανακοπεί από καμιά μορφή εξουσίας και καμία διάταξη νόμου.

.
Θέτοντας έτσι τα πράγματα, το πρώτο στάδιο της «Δικής του Κάφκα με πραγματικά γεγονότα», της δίκης με την οποία προκαλώ σε μονομαχία ως διάδικο το Κράτος, προκειμένου να σχίσω την δημοκρατική του επικάλυψη ανεξαρτήτως του αν κερδίσω ή χάσω, ξεκίνησε καλά. Στις 10/10/14, κέρδισα την προσωρινή διαταγή δια της οποίας η Δικαιοσύνη προστάτευσε την ακίνητή μου περιουσία στο σύνολό της, διέταξε την αναστολή εκτέλεσης όλων των προσβαλλόμενων πράξεων, ούτε μιας ούτε δύο αλλά δέκα, και υποχρέωσε το Υπουργείο Οικονομικών να μου εκδώσει φορολογική ενημερότητα, για κάθε ενδεχόμενη χρήση, κυρίως για λόγους τιμής.Πλέον είμαστε φορολογικά ενήμεροι, εγώ και η εφορία, ως προς το γεγονός ότι η μάχη άρχισε, και ότι το πρώτο δηλητηριώδες βέλος μου χτύπησε τη Λερναία Ύδρα κατ’ ευθείαν στην καρδιά.

.
Η αναμονή, που ομολογουμένως θα μας ταλαιπωρήσει, αυξάνοντας όμως σταδιακά τη γοητεία της Νίκης, θα διαρκέσει όσο διαρκούν τα σπαρταρίσματα. Προς το παρόν είμαστε λίγοι, ο εμψυχωτής Αλκαίος Ιωάννης, οι νομικοί, Θανάσης Αλαμπάσης, Γεώργιος Κόκκας, Μαριέλλα Κοσμίδου, η Κίνηση Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου, η Ελένη Βνάτσιου, ο Σωτήρης Τηγανίτας, σκόρπιος Λαός που οι σκοτεινές δυνάμεις του έκλεισαν το στόμα, αλλά σύντομα θα γίνουμε πολλοί, για να απολαύσουμε την αποξήλωση του γόρδιου δεσμού με τον οποίον η εξουσία νόμισε ότι θα μας δέσει.

 

arxi-egrafou

 

aitima

 

telos-egrafou

 

http://anasfalistoi-oaee.gr/?p=360

http://kapagriniou.wordpress.com/2014/10/10/το-πρωτο-βελοσ-χτυπησε-τη-λερναια-υδρα/

Αλκαιος Ιωαννης
Φωτογραφία του χρήστη Αλκαιος Ιωαννης.

39567_161241570567552_2590072_n

Andreas Panagopoulos δυνατά Ιωάννη,θαυμάζω το θάρρος την υπομονή και το πείσμα σας παιδια!

Δημητρης Τσορτανιδης Είναι ένα πραγματικά καλό νέο και για σένα,αλλά και για όλους εμάς που ακολουθούμε τον ίδιο δρόμο.Καλή συνέχεια και δικαίωση, αρμόζει στους μαχητές.

Αλκαιος Ιωαννης Ο τίτλος βέβαια του άρθρου, δεν προκύπτει από το γεγονός ότι κερδίσαμε μια προσωρινή διαταγή, (λέω κερδίσαμε διότι κινούμαστε ως ομάδα), ούτε επειδή είναι η δεύτερη που κερδίζουμε για θέματα εξαιρετικά δύσκολα, αλλά από το περιεχόμενο του δικογράφου, που όποιος το διαβάσει θα αντιληφθεί ότι είναι δηλητηριώδες και ότι χτυπάει απ’ ευθείας στην καρδιά, δηλαδή στην ουσία του προβλήματος.

Αλκαιος Ιωαννης Λένε συχνά, ότι η γοητεία βρίσκεται κυρίως στο ταξίδι, παρά στον τελικό προορισμό. Και στην προκειμένη περίπτωση, είναι ιδιαίτερα γοητευτικό, να βλέπεις πώς πεθαίνει μια Λερναία Ύδρα χτυπημένη στην καρδιά, παρ’ όλο που ανά πάσα στιγμή κινδυνεύεις να φα…Δείτε περισσότερα

Σίμος Σταυρακίδης Γιάννη , συγχαρητήρια! Πέρασες απέναντι κι αυτό είναι το δυσκολότερο για όλους. Κάθε απόπειρα νομικής εμπλοκής των απατεώνων συνήθως καταλήγει με τη νομοθέτηση νέων αντισυνταγματικών νόμων που καλύπτουν τις “τρύπες ασφαλείας” που μπορεί να εντοπίσει έν…Δείτε περισσότερα

Tiganitas Sotiris προερχόμενων από φορολογικές επιβαρύνσεις του κράτους που δεν προκύπτουν από το εισόδημα, που δεν συμφωνούν με το Σύνταγμα και υπερβαίνουν τη φοροδοτική μου ικανότητα. ΕΕΤΗΔΕ, ΕΕΤΑ, ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, τέλη κυκλοφορίας, έκτακτη εισφορά σε αντικειμενικές δαπάνες, ειδική εισφορά αλληλεγγύης, φόρος πολυτελούς διαβίωσης λόγω κατοχής αυτοκινήτου, φόρος αξιοπρεπούς διαβίωσης, φόρος αναπνοής και φόρος ύπαρξης.

Αλκαιος Ιωαννης Σίμο, ο κάθε αντισυνταγματικός νόμος που ψηφίζουν, ισοδυναμεί με ένα κεφάλι της Λερναίας Ύδρας τους. Χτυπώντας το κάθε κεφάλι ξεχωριστά, όπως συνηθίζουν οι νομικοί, το κόβουν μεν, αλλά γεννούν όπως καλά διαπίστωσες δύο νέα. Η λύση βρίσκεται στην προσβο…Δείτε περισσότερα

Αλκαιος Ιωαννης Αυτό γίνεται κατανοητό, από τη μελέτη του κεφαλαίου Α.1.1. Ένα νέο νομικό φαινόμενο, χωρίς προηγούμενη νομολογία

Όπως διατυπώθηκε στην εισαγωγή, η μελέτη των προσβαλλόμενων πράξεων και των νομοθετικών διατάξεων εκ των οποίων αυτές προέκυψαν, αφορά τη …Δείτε περισσότερα

Iri Wolf Μπράβο Γιάννη παλικάρι !!! Κανείς μας πια δεν μασά … !!! Επίθεση, από όλα τα μέτωπα στην κατοχική κυβέρνηση των εχθρών των Ελλήνων !!!

Thanasis Alampasis Συγχαρητήρια Γιάννη !!!

Anastasis Maraslis Γιάννη συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη σου κατά της προδοτικής, κακουργηματικής και ολοκληρωτικής κυβέρνησης που μας καταπιέζει και απειλεί την επιβίωση μας, αλλά και το μέλλον των παιδιών μας. ( Μια διευκρίνηση μονο για να ακριβολογούμε, το κράτος εί…Δείτε περισσότερα

Αλκαιος Ιωαννης Αναστάσιε, στην παρούσα φάση είμαστε ο Λαός αλλά με λίγη προσπάθεια, αφύπνιση και θέληση, μπορούμε να γίνουμε το Κράτος μας.

Αλκαιος Ιωαννης Τώρα το κράτος μας το έχουν άλλοι, και δεν το παίρνουμε πίσω με μια αλλαγή κυβέρνησης. Σίγουρα θα ήταν πιο δόκιμο να γράψω “με τη νομοθετική και την εκτελεστική εξουσία”, η οποία επίσης θεωρητικά πηγάζει από εμάς, αλλά στην πράξη έχει αποκτήσει μια επικίνδυνη αυτοδυναμία, που παρομοιάζω με Λερναία Ύδρα.

Αλκαιος Ιωαννης Κατά τη συζήτηση της προσωρινής διαταγής, κατέθεσα την παρακάτω έκθεση του ΟΗΕ για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, λέγοντας: Επικουρικά, αναφέρω ότι με την έκθεση αυτή του ΟΗΕ, επιβεβαιώνονται όσα τεκμηριωμένα στην ανακοπή μου ισχυρίζομαι.  http://greeknation.blogspot.gr/…/05/blog-post_9697.html…

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ : 

https://www.facebook.com/alkaiosi

justiceforgreece

Το διαβάσαμε από το: SOS! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ..η μάχη συνεχίζεται…( ασφαλιστικά μέτρα) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/10/sos.html#ixzz3G8z8u0kO

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>