«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΛΛΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ…ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΕΙ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

                 13.10.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Αυτό το κάτι…

φοβουνται ολοι οι επιγονοι των Γερμανοτσολιαδων και Ταγματασφαλιστων της σημερινης κατοχικης κυβερνησης της πατριδας μας, που είναι το υποχειριο του «ευρω-ιερατειου» ‘η του «εβρα’ι’κου ιερατειου» της Ε.Ε. 

Γι’ αυτό και οι εξαγγελιες της κυβερνησης αυτης για να ικανοποιηση «αναδρομικα» τα αιτηματα (541 εκατομμυρια ευρω) τοσο των Ενστολων (Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας) σε συνεργασια με τους δολοφονους της «Blackwater», οσο και της μονοφθαλμης και σιωνιστικοκατευθυνομενης  πορνης που αλληθωριζει και μας το παιζει «Τυφλη Θεα».

Για να την προστατευουν.

Ειδικα η μονοφθαλμη  αυτή «πορνη» ευθυνεται για όλα τα κακως κειμενα στην  χωρα μας και κανει στραβο ματι στις πραξεις και της παραλειψεις της σημερινης κατοχικης κυβερνησης.

Εάν ηταν πραγματι  «Τυφλη Θεα», δεν θα καταδεχονταν να εξαγοραζεται κάθε τοσο από τους εθνοπροδοτες των κατοχικων κυβερνησεων.

Γιατι η αποφαση της Ολομελειας του Ελεγκτικου Συνεδριου εκρινε την 1η Αυγουστου 2012  ως αντισυνταγματικες και αντιθετες στην Ευρωπα’ι’κη Συμβαση Ανθρωπινων Δικαιωματων μονο τις περικοπες των συνταξεων των Δικαστων, Εισαγγελεων και των μελων του Νομικου Συμβουλιου του Κρατους και όχι ολων των Ελληνων εργαζομενων;

Γιατι η Ολομελεια του Ελεκτικου Συνεδριου δεν εκρινε ως αντισυνταγματικους και τους  νομους των κατοχικων κυβερνησεων, δηλαδη των δια της πλαγιας οδου των Πραξεων Νομοθετικου Περιεχομενου που υπεγραψε τυφλα ο πρωτος τη ταξει πολιτης της ελληνικης Τηλεδημοκρατιας, ως εγγυητης των ελευθεριων των Ελληνων. 

Στην πραγματικοτητα υπεγραψε το εβρα’ι’κης προελευσης ανθρωποειδες αυτο για την υποδουλωση των Ελληνων, την πρωτη  δανειακη συμβαση συμφωνα με την δεσμευση που εκανε ηδη από την ημερα της πρωτης ορκομωσιας του το 2005.

 

 

Ο αχρηστος αυτος πρωτος τη ταξει πολιτης ανεχθηκε να χαρακτηριζονται από τους Γερμανους ολοι οι Ελληνες τεμπεληδες και απαταιωνες, να παρουσιαζεται στα Γερμανικα ΜΜΕ η Ελλαδα γονατισμενη και  να γαμιεται από την Τουρκια κ.α. πολλα, προκειμενου να μηδενιστει η πιστοληπτικη ικανοτητα της και να  οδηγηθη με το ετσι θελω στην Τρο’ι’κα, που με τα  Μνημονια της σωτηριας της Ελληνικης οικονομιας  της εριξε σωσιβια από μολυβδο για να την πνιξη!

Εν γνωσει του περιεχομενου του Μνημονιου-2 ανεχθηκε ο αχρηστος αυτος πρωτος τη ταξει πολιτης, την επιβολη στον Ελληνικο λαο του Μνημονιου αυτου με τα ψευδη που τον συνοδευαν, που οδηγησε και συνεχιζει ακομη να οδηγη στην τελικη εξοντωση των Ελληνων και στην λεηλασια του Εθνικου και ιδιωτικου πλουτου.

Με την ανοχη των Ενστολων, της Μονοφθαλμης πορνης, των κατοχικων κυβερνησεων της Goldman Sachs, της Τριμερους Επιτροπης και της λεσχης Bilderberg και του πρωτου τη ταξει πολιτη της χωρας, η Ελλας εφθασε σημερα να εχη την μεγαλυτερη ανεργια στην Ε.Ε., εκατονταδες χιλιαδες κλειστες επιχειρησεις, 10.000 περιπου  αυτοκτονιες και τα παντα διαλυμενα και ξεπουλημενα.

Ο γραφων αρνειται να πιστεψη ότι ολοι οι Ελληνες-Ενστολοι είναι ηλιθιοι και εξαγοραζονται από τους επιγονους των Γερμανοτσολιαδων, που ασκουν σημερα κατοχικη εξουσια στην Ελλαδα.

Εάν απ’ αυτους κατι συμβει, ιδιως από Μακεδονες αξιωματικους προς τιμη των νεκρων  που θα «ξεθαψουν» στην Αμφιπολη, δηλαδη εάν ανοιξει ο δρομος σωτηριας της πατριδας από Μακεδονες αξιωματικους,  η πρωτη που θα  πληρωση κοσμογονικα είναι η μονοφθαλμη και αλληθωριζουσα πορνη, που το παιζει «Τυφλη Θεα»!!!

Αμεσως μετα θα ξεριζωθει από τις ριζες του και ο σημερινος σφικτος εναγκαλιασμος μεταξυ κριτων και διωκτων του εγκληματος.

Οι Δικαστες πρεπει να διαχωριστουν από τους Εισαγγελεις.

Οι δευτεροι ως αιρετοι πλεον, δεν χρειαζεται καν να είναι νομικοι!

 Γι’ αυτους θα αποφασιζει μεσω εκλογικων διαδικασιων ο Ελληνικος λαος ποιος και που θα εκλεγει.

Με την βοηθεια της  μονοφθαλμης πορνης που μας το παιζει «Τυφλη Θεα», εστησε από την ιδρυση του, το Ελληνικο κρατος,  έναν αειθαλη πανισχυρο μηχανισμο Τρομοκρατιας (Παρακρατος ‘η Διαπλοκη) με στοχο να εμποδιζη την εκτρωπη της πορειας της ελληνικης κοινωνιας προς κατι το καλλυτερο από το επιχρισμα της Ορθοδοξιας που του επιβληθηκε από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο.

Μεσω της Τρομοκρατιας του Παρακρατους κρατηθηκαν και συνεχιζουν να κρατιουνται στην εξουσια οι επιγονοι των δυναμεων της Οθωμανικης αυτοκρατοριες, δηλαδη φεουδαρχες, φοροεισπρακτορες, τουρκοκοτσαμπασηδες, κεχαγιαδες, τσορμπασηδες και πασης αλλης μορφης τουρκογυφτων και εβραιογυφτων της Ορθοδοξιας.

Με το Παρακρατος αυτο αλλοιωνουν οι κατοχικες κυβερμησεις κάθε φορα με ανοχη της Στρατιωτικης-, Θρησκευτικης- και Δικαστικης εξουσιας την δικαια βια του Ελληνικου λαου κατά της σημερινης λεηλασιας, της τοκογλυφιας και της διαφθορας και κατά των εικονικων πλεονασματων της ελληνικης οικονομιας.

Προκειται για αστειους λογιστικους λαθροχειρισμους.

Ο  νυν Πρωθυπουργος και αναξιος  Κυβερνητης αρχισε δηθεν να σχιζη τα Μνημονια σελιδα-σελιδα ενώ στην πραγματικοτητα  σχιζει μανιωδως, σελιδα-σελιδα, μονο το Ελληνικο Συνταγμα, χωρις καν να ενδιαφερεται για την συσταση καποιας ανεξαρτητης επιτροπης λογιστικου ελεγχου του δημοσιου χρεους για να γνωριζουν οι Ελληνες που πραγματικα βρισκονται.

Ο ως Ψευτοηγετης, όπως και οι προηγουμενοι του, ψευδεται με τεχνη δια μεσω των διαβρωμενων ΜΜΕ, δειχνει εμπρακτα την υποταγη του στους επικυριαρχους δανειστες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και αποδεικνυει με τις πραξεις και τις παραλειψεις του, την δουλοπρεπεια του στην Γερμανικη εξουσια.

Τετοιοι καταχρηστες των ελπιδων του Ελληνικου λαου, που εχουν στα βρωμικα χερια τους το αιμα και τα δακρυα των Ελληνων δεν προκειται να γλυτωσουν.

Τα Ψεματα, παρ’ ολο το θρασος και τους νομους τους, τελειωνουν ηδη.

Η οργη του Ελληνικου λαου θα ξεχειλισει και αυτή δεν βρισκεται πολύ μακρια.

Το αρχαιο Μακεδονικο δημιουργημα της Αμφιπολης, που σιγα σιγα «ξαναβλεπει» το φως του ηλιου μετα από αιωνες «βυθισης» του στο απολυτο σκοτος, παρακολουθειται από τον Ελληνισμο και την Ελληνικοτητα μαζι με τον υπολοιπο κοσμο, με κομμενη την ανασα…

Στην Νεα Ταξη Πραγματων των τοκογλυφουν που σημερα πεινουν μαζι με τα εγχωρια τσιρακια τους το αιμα του Ελληνικου λαου, είναι βεβαιο ότι οι περισσοτεροι ανησυχουν για ένα ευρημα αυτου του «βεληνεκους»…γιατι οι καιροι μας είναι ιδιομορφοι.

Ο κινδυνος να βρεθη «βιολογικο υλικο», το οποιο θα μπορουσαν να αξιοποιησουν οι επιστημονες, είναι ο απολυτος εφιαλτης του διεθνους πολιτικου σιωνισμου…Γιατι τον θετει υπο την «ομηρια» των καταστασεων, που δεν θα μπορει, όπως εως σημερα, να ελεγξει ο ιδιος…. Στο κατοχικο συστημα, εκ των πραγματων πλεον θα σημανει «συναγερμος» διοτι αυτό τρεμει από κοσμο’ι’στορικα γεγονοτα.

Η Ελληνικη Ιστορια στην περιπτωση αυτή θα «ξεκινησει» από εκει απ’ οπου ειχε «παγωσει»……

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>