«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Toν έκραξαν άγρια στο Ηρώδειο τον τουρκοπροσκηνημένο με τα ράσα, αλλά τα δημοσιογραφικά σαπρόφυτα το έπνιξαν μ’ εντολές άνωθεν!!!

Και αυτό το έκρυψαν τα κανάλια ! ! ! ! !

Του φώναξαν: “Προδότη, αντίχριστε, άνθρωπε των Εβραίων” Επεισόδιο στο Ηρώδειο με επίθεση κατά Βαρθολομαίου

Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους ότι η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο των Εβραίων;Πόσες χιλιάδες ενδείξεις θέλουμε για να δούμε αυτόν τον παρεμβατισμό στα εσωπολιτικά μας και στην εκκλησία και παντού;Όποια πέτρα του μισελληνισμού και αν σηκώσεις από κάτω θα βρεις Εβραίο.

Είναι υπάνθρωποι , μιάσματα και εξαμβλώματα του ανθρώπινου είδους και ορκισμένοι εχθροί του ελληνισμού .Ο μισός πολιτικός κόσμος αποτελείται από Ιουδαίους και οι άλλοι μισοί είναι προσκυνημένοι σε αυτούς.Όλοι φοράνε τον κιπά τους και προσκυνάνε εβραϊκά είδωλα.

Ο κόσμος βλέπει την επίθεση από τον περιούσιο λαό και εγείρεται ο αντισημιτισμός.Αυτοί για να προστατέψουν τους εαυτούς τους ετοιμάζουν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση της άρνησης του ολοκαυτώματος και του αντισημιτισμού. Πρέπει να κάνουμε επανάσταση και να τους πετάξουμε έξω να απελευθερώσουμε το έθνος μας από τους Εβραιοσιωνιστές. Πρέπει να χυθεί αίμα για να λευτερωθεί ετούτη η Πατρίδα!!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 2014 ΑΝΤΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ,ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.ΑΜΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ,ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ..ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ…. ΑΧ ΜΕΓΑΛΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΟΥ..

http://cretanpatriot.wordpress.com/2014/08/22/to%CE%BD-%CE%AD%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CE%AC%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%BF/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Toν έκραξαν άγρια στο Ηρώδειο τον τουρκοπροσκηνημένο με τα ράσα, αλλά τα δημοσιογραφικά σαπρόφυτα το έπνιξαν μ’ εντολές άνωθεν!!!

  • Δεν κράζουν τον Τούρκο Ψευτο Αντιπρόσωπο Ρασοαρχηγο της Ορθοδοξίας ΜΗ Χριστιανός Αλλά τους δικουσμας που είναι ορκισμένοι να προστατεύουν την Εκλησια Και πάνε και τρώνε με τους Λαθρωμεταναστες κατά τον ειρηνεω η( όπως τον ονόμασαν)Ότι και ο Χρήστος Ήταν Μετανάστης Και έτσι να Ήταν δεν ητο Λαθρο Εισβολέας Για τους Ελληνες Που Τρώνε από τα σκουπίδια και αυτοκτονούν Ούτε τα κηδεύτηκα δεν τους χάρισε τους Ζώντες.Και τώρα Ψηφίσαν Υπέρ του Αντιρατσηστικου Νόμου. Τόσο έξυπνοι που είναι Αν δεν Αναφέρουν στο εκκλησιασμό Καί το Ισδραελ, Αβραάμ,και στα Στέφανα Η Δε γηνη Να φοβείτε τον άνδρα ηταν παλαιά) καί Τώρα να Μιαση τη ΣΆΡΑ κ λ π Θα τους Συλλάβουν στα μεσά του μυστηριου ενοποιον των Πιστων Με Χεροπεδες.Αυτό Προηγείται του Αντιραστικου νόμου.Που ααφερη Προστατεβεται η καθε θρεισκια.(Νέο Εδω και Δέκα χρόνια οι Μαρτηρες Του Γεβγε τον Χριστό τον Κάνανε Γηο Του Γεβγε(ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΈΝΑ ΣΟΒΑΡΌ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΓΈΝΝΗΣΕ Μάλων δεν είναι Πρόβλημα Διότι όλες της Δουλές της Κάνουν Από Πίσω βάζουν άλλους μπροστά (που είναι το παράξενο Να τον γέννηση από π… όπως όλες οι δουλείες)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>