«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΗΕ!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Το παρακάτω βίντεο δείχνει εικόνες απο την αγρότητα της Αστυνομίας:

Ο μέσος πολίτης στις Ηνωμένες Πολιτείες ζεί σε έναν κόσμο της φαντασίας του, είναι εντελώς αφελής, γιατί πιστεύει, ότι το κράτος και οι δυνάμεις ασφαλείας του είναι εκεί για το καλό του. Δυστυχώς στην πραγματικότητα είναι σκλάβος του συστήματος, που του επιτρέπεται να βιώσει μια κάποια ελευθερία, κυρίως την ελευθερία να καταναλώνει και να πηγαίνει για ψώνια με χρήματα που δεν έχει και συνεπώς χρεώνεται μέχρι τα αυτιά

Μετάφραση: Εμμανουήλ Σαρίδης

Γιατί η αστυνομία στην Αμερική επεμβαίνει τόσο βίαια εναντίον του πληθυσμού και γιατί είναι τόσο στρατιωτικοποιημένη; Επειδή έχει διαβρωθεί σε μεγάλο από Τέκτονες και χρησιμοποιείται για την υλοποίηση του σχεδίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων ενάντια στο λαό. Κάθε μέρα πολίτες ξυλοκοπούνται άγρια από την αστυνομία ή πυροβολούνται και θανατώνονται. Γνωρίζουμε το πως εξουδετερώθηκε το κίνημα Occupy και κάθε διαμαρτυρία εναντίον του εγκληματικού χρηματοπιστωτικού συστήματος πνίγεται εν τη γενέσει της. Απο καιρό τώρα το σύνθημα “προστασία και εξυπηρέτηση” έχει μεταβληθεί σε “τιμωρία και καταστολή”. Τα μέλη των τεκτονικών στοών δίνουν όρκο πίστης στην μυστική ένωσή τους και η αξιοπισία τους είναι στα χέρια αυτής της μυστικής ένωσης και όχι στο κοινό. Δεν το πιστεύετε; Τότε δείτε στη συνέχεια τα σήματα της αστυνομίας με τα σύμβολα των Τεκτόνων:

Αυτά είναι μόνο λίγα παραδείγματα. Στην κάθε μια απο τις 50 ομοσπονδιακές πολιτείες των ΗΠΑ υπάρχουν ομάδες Τεκτόνων στις αστυνομικές μονάδες. Επίσης και στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες όπως οι Μεταφορές και η Ασφάλεια (NTSB) ή στα Τελωνεία (Customs):

Αστυνομικοί που εντάχθηκαν στις γραμμές των Τεκτόνων:

Στη μέση ο επικεφαλής του προσωπικού της Μεγάλης Στοάς της Πενσυλβάνια, Anthoney J. Garvey, πλαισιωμένος από τον υπολοχαγό συνταγματάρχη George P. March (αριστερά) και τον υπολοχαγό συνταγματάρχη Thomas K. Coury (δεξιά), αμφότεροι αναπληρωτές αρχηγοί της Κρατικής Αστυνομίας της Πενσυλβάνια, που μαζί με την τιμητική φρουρά περιμένουν την άφιξη του επικεφαλής της αστυνομίας συνταγματάρχη Paul J. Evanko
Ο Μεγάλος Μαέστρος James L. Ernette (στη μέση) μαζί με τον αναπληρωτή Πρόεδρο της Αστυνομίας, υπολοχαγό συνταγματάρχη Coury και τον υπολοχαγό συνταγματάρχη March (αμφότεροι αριστερά) και τους συνταγματάρχη Evanko και υπολοχαγό συνταγματάρχη Westcott (αμφότεροι δεξιά) κατα τα συγχαρητήρια για την ένταξή τους σαν μέλη.
Όρθιοι πίσω με γκρι στολές μέρος των 100 αστυνομικών που ανήκουν στην Μεγάλη Στοά της Πενσυλβάνια. Μπροστά καθήμενοι με τον Μεγάλο Μαέστρο στη μέση υψηλόβαθμοι Τέκτονες.

Φωτογραφίες απο την υποδοχή των νέων μελών της Κρατικής Αστυνομίας:

Διάφορα σύμβολα των Τεκτόνων:

Fingerring
Schürze eines Grossmeisters
Δοχεία για κρασί και λάδι
Ρολόι τσέπης με τεκτονικά σύμβολα στην πλάκα του

Εσωτερικό του Τέμπλου της Στοάς σαν παράδειγμα για το που λαμβάνουν χώραν οι ιεροτελεστίες. Τα περισσότερα τέμπλα έχουν στο δάπεδο σχέδια σκακιέρας:

Φυσικά οι μασονικές στοές εμφανίζονται στο κοινό ως φιλανθρωπικές οργανώσεις. Οι κατώτερες βαθμίδες στην ιεραρχία της Αδελφότητας το πιστεύουν μάλιστα και στην πραγματικότητα υπάρχουν κάποιες δραστηριότητές τους που δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Στις πιο πάνω βαθμίδες όμως βρίσκονται οι καρριερίστες και αυτοί που θα τοποθετηθούν σε καίριες θέσεις του κράτους, της οικονομίας και της πολιτικής. Και όπως απομακρύνουν κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο τους, έτσι βάζουν και οι ίδιοι εμπόδια σε άλλους που βρίσκονται στο δρόμο τους. Μόνο οποιος είναι μασόνος φτάνει μέχρι τα ανώτερα πόστα. Ουσιαστικά πρόκειται για επιρροή, εξουσία και έλεγχο της κοινωνίας.
————————————–

Ο μέσος πολίτης στις Ηνωμένες Πολιτείες ζεί σε έναν φανταστικό κόσμο και είναι εντελώς αφελής. Πιστεύει πραγματικά, ότι το κράτος και οι δυνάμεις ασφαλείας του είναι εκεί για το καλό του. Δυστυχώς δεν είναι έτσι. στην πραγματικότητα είναι σκλάβος που του επιτρέπεται να βιώσει μια κάποια ελευθερία, κυρίως την ελευθερία να καταναλώνει και να πηγαίνει για ψώνια, με χρήματα που δεν έχει και συνεπώς χρεώνεται μέχρι τα αυτιά. Και τότε είναι περισσότερο σκλάβος του συστήματος και προσπαθεί με κακοπληρωμένες θέσεις εργασίας να ξεπληρώσει τα χρέη του.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει εικόνες απο την αγρότητα της Αστυνομίας:

Πηγή: http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2014/08/wie-die-freimaurer-die-polizei-in-den.html#ixzz3Ae5oj3RH

 http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[backPid]=78&tx_ttnews[tt_news]=4170&cHash=95478d3551cecbed8036d515d4c27cc8

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΗΕ!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>