«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στρατηγοί, να ο στρατός σας!!! Στρατιώτες να οι στρατηγοί σου!!!

Photo: Panayiotis Tzamaros / Fosphotos.com

Είχα μείνει εκεί στην οδό Όθωνος, προχθές το μεσημέρι, να παρακολουθώ τους ένστολους καθώς με αργό βήμα είχαν πάρει τον ανήφορο για να φθάσουν μέχρι τη Βουλή.

Με πλακάτ, αυτοκίνητο με μεγάφωνα, κι εκείνοι πειθαρχικά να επαναλαμβάνουν τα συνθήματα που πέταγε η ντουντούκα στον αέρα.

Τα δύο συνθήματα που θυμάμαι πιο πολύ ήταν το «Είπα, είπα-ξείπα, δεν υπάρχει τσίπα» και το δεύτερο, και πιο περίεργο για εμένα, ήταν το «Προστατέψτε αυτούς που σας προστατεύουν».

Ποιοι προστατεύουν άραγε ποιον και από ποιους;

Δεν είμαστε όλοι ένα; Εδώ σαν να υπάρχει κάποιο κλείσιμο του ματιού ή κάνω λάθος;

Προστάτες και προστατευόμενοι φτιάχνουν ένα δικό τους μικρό, ξεχωριστό σύμπαν;

Και μήπως κάνω λάθος επίσης που επιμένω ότι από τη μια οι ένστολοι, ιδιαίτερα αυτοί που διαχειρίζονται μαζί με τους πολιτικούς τις αμυντικές δαπάνες, δεν δέχονται να τους θίξεις τον πατριωτισμό τους αλλά εκεί με τις προμήθειες ξεχνούν λίγο την «πατρίδα»;

 

Ένας γνωστός μου, αν και δυσαρεστημένος για όσα είχα γράψει άλλη φορά για τους ένστολους, μου επιβεβαίωσε πως μετά την κατάρρευση της Ανατολικής Γερμανίας είχαν βρεθεί αποθήκες γεμάτες με οπλισμό που μας τον έδιναν οι Γερμανοί δωρεάν για να αποφύγουν τη συντήρηση, αλλά εμείς θέλαμε να πάρουμε άλλον για να πληρώσουμε και να προκύψουν φυσιολογικά και τα δωράκια όπως συνηθιζόταν.

Το θυμήθηκα χθες πάλι, γιατί η Εφημερίδα των Συντακτών αποκάλυψε πως κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ ετοιμάζονται, με τη συνενοχή του ΓΕΕΘΑ, να πάνε για την προμήθεια άχρηστου εξοπλισμού ή εξοπλισμού που θα μπορούσε να κατασκευαστεί στην Ελλάδα, φυσικά φθηνότερα.

Και απορώ, πώς δεν βρίσκονται κάθε φορά, σε κάθε σκανδαλώδη προμήθεια μερικοί πατριώτες στρατιωτικοί, έστω ανώνυμα, δεν ψάχνουμε για υπερ-ήρωες, να στείλουν ένα γράμμα και να μας προειδοποιούν για τα κατορθώματα των πολιτικών και στρατιωτικών τους προϊσταμένων;

Μήπως μαζί τα τρώνε;

Είναι τόσο πιο έξυπνοι από εμάς τους υπόλοιπους και τα βρίσκουν με τους αμαρτωλούς πολιτικούς; Εκεί κάπου μήπως πηγαίνει και το σύνθημα που μου έκανε εντύπωση; Μήπως εννοείται και ένα αόρατο «θα» μετά το ορατό «που»; Σε ποιους δεν υπάρχει τσίπα;

Από την άλλη, στον στρατό μας έχουμε και στιγμές όπου η πλάκα ανακατεύεται τόσο υπέροχα με τη σοβαρότητα, που μένεις να κοιτάζεις άφωνος. Γιατί είδα κι εγώ το τρίλεπτο από την εκπαίδευση στρατιωτών-λοκατζήδων όπου κάνοντας αδιάκοπο σημειωτόν επαναλαμβάνουν ένα υπέροχο ποίημα, που εκφωνεί τους στίχους του πρώτα ο εκπαιδευτής, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μετεμψύχωση. Και Ελύτης και Σεφέρης μαζί έχουν μπει στο σώμα κάποιου νέου ποιητή, αυτή τη φορά, με στολή.

 

Υπέκλεψα κάποιους στίχους, τους πιο ευπρεπείς, διότι στο τέλος η βακχεία των στρατέων μας εκτρέπεται σε σεξουαλικές υποσχέσεις και διηγήσεις όχι κατάλληλες για αναδημοσίευση, και τους προσφέρω προς απόλαυση του κάθε ρέκτη αναγνώστη:

 

Εκεί ψηλά, στα βόρειά,

Στην Πόοοολη,

Την Πόλη που μου πήρανε,

Εγώ τη θέλω πίσω,

Να μπω μές’ την Αγιά Σοφιά,

Τούρκο να μην αφήσω

ΛΟΚ ΛΟΚ ΛΟΚ

Ήταν ένα καράβι, αρματαγωγό

Από την Κύπρο σάλπαρε

Να σπείρει πανικό

Πάει παραλία

Στη μικρά Ασία

Να σπείρει φλόγες και φωτιά

σε όλη την Τουρκία

κατέβηκαν μια βάρκα λοκατζήδες

με ηθικό ατσάλι

με ηθικό ατσάλι

και όποιον Τούρκο βρήκανε

του πήραν το κεφάλι

και τα’ άλλα παλικάρια

σκοτώθηκαν παιδιά

στο δρόμο για ν’ ανοίξουνε για την Αγιά Σοφιά

Πού θ’ ανάψουμε κεριά;

Μέσα στην Αγιά Σοφιά

Πού θ’ ανάψουμε κεριά;

Μέσα στην Αγιά Σοφιά

Λόκατζής, στο βουνό

Χωρίς φαΐ χωρίς νερό

Μόνο αίμα και τι αίμα

Τουρκικό, τουρκικό

Σκοπιανό, αράβικό, αλβανικό

Αίμα νάναι κι ό,τι νάναι

Τα G3 να βαράνε

 

Καταλαβαίνετε από τα παραπάνω ότι είμαστε σε καλά χέρια. Και αν είναι αλήθεια ότι μπορεί στη θέση του κ. Αβραμόπουλου να πάει ο κ. Καρατζαφέρης τότε θα προκύψει και χειμερινό Δελφινάριο, που θα είναι εκεί, ανεβαίνοντας τη Μεσογείων αριστερά, στα μεγάλα κτίρια…

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=35784

Μοιραστείτε το!

1 comment to Στρατηγοί, να ο στρατός σας!!! Στρατιώτες να οι στρατηγοί σου!!!

  • Περαστικος

    Κολοκυθια τουμπανα μετανιωσα που υπηρετησα τον στρατο των διεφθαρμενων των υπουλων και των υποχθονιων των βρωμερων και των σκουλικιων. Αυτα που ειδανε τα ματια μου μεσα σε αυτο το μπουρδελο ειναι για γελια και για ξεκαρδισματα.
    Ενα μπουρδελο και οχι μονο. Δεν λειτουργει τιποτα σωστα. Δεν υπαρχει Ελληνικος στρατος. Ειναι υποκινουμενος απο σκοτεινα κεντρα.
    Και οποιοι δεν θελουνε να παραδεχτουνε οτι ο στρατος στην Ελλαδα ειναι ενας αχρηστος ως προς τον Ελληνικο λαο, καλα θα κανουνε να πανε και να βρουνε ανθρωπους που ητανε στα συνορα, και να τους ρωτησουνε ποια ηταν η κατασταση των μοναδων και τι εξοπλισμος υπηρχε.
    Γιατι ως συνηθως αυτοι που λενε οτι εχουμε στρατο και οτι τα οπλα μας τα εχουμε κρυμενα και καλα.. Ητανε σε μοναδες του στυλ φραπε ταβλι και καμια μαλακια το βραδυ να περασει η ωρα.
    Θα μπορουσα να γραψω 5 σελιδες για αυτο το μπουρδελο που θελουνε να το λενε οι πολιτικοι μπασταρδοι Ελληνικος στρατος.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>