«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΚΑΤΣΙΑΡΙΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤΣΙΑΡΙΖΟΝΤΕΣ

προδοτες στην ΕΛΛΑΔΑ, προδοτες στην ΚΥΠΡΟ, προδοτες σε ολόκληρη την ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, πνιγήκαμε στους προδοτες!!! Για ποιους ΠΕΘΑΝΑΝ οι παρακατω ΗΡΩΕΣ;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Γλαύκου Κληρίδη (1993-2003), Ντίνος Μιχαηλίδης, που φέρει το παρατσούκλι Κατστιαρίστρας μαζί με τον υιό του, αμφότεροι δικηγόροι στο επάγγελμα, έχουν εκδοθεί από τις Κυπριακές στις Ελλαδικές Αρχές και δικάζονται για μίζες δεκάδων εκατομμυρίων, που ο μπαμπάς και υιός κατηγορούνται ότι διοχέτευαν στον πρώην υπουργό Άμυνας της Ελλάδας Άκη Τζόχαζόπουλο, σε μαύρες σακούλες, σε σχέση με τα εξοπλιστικά συστήματα TOR M1 που προμηθεύτηκε η Κύπρος.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης άλλως Kατσιαρίστρας, όταν ακόμη ήταν υπουργός κατηγορήθηκε για αθέμιτο πλουτισμό από τον κύριο Χρίστο Πουργουρίδη, πρώην βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος ΔΗ.ΣΥ που ανέδειξε τον Γλαύκο Κληρίδη στην εξουσία.

 

Η τότε κυβέρνηση, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών, ξεκίνησε μια έρευνα για το θέμα με εμπλοκή και του Γραφείου Φόρου Εισοδήματος που αποδείχθηκε φιάσκο μια που σκοπό είχε να κουκουλώσει και επίσημα τα όσα αποκάλυψε ο Χρίστος Πουργουρίδης.

Στα μάτια του απλού πολίτη ήταν εξόφθαλμο ότι η τεράστια περιουσία που απέκτησε ο Κατσιαρίστρας δεν δικαιολογείτο από τα πενιχρά εισοδήματα που αυτός δήλωνε στο Φόρο Εισοδήματος.

Και ενώ αναμένετο το επίσημο πόρισμα της έρευνας φιάσκο, ο Κατσιαρίστρας όντας ακόμη Υπουργός, σε μια απέλπιδα προσπάθεια του να θολώσει τα νερά και να κουκουλώσει την υπόθεση για την οποία κατηγορείτο,

‘’τράβηξε άσσο από το μανίκι’’.

Ανακάλυψε από τα αρχεία της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) ότι η ΑΗΚ εγκατέστησε ηλεκτροδότηση αξίας περίπου €28000 στη εξοχική κατοικία του βουλευτή Χρίστου Πουργουρίδη χωρίς αυτός να πληρώσει ως όφειλε το πιο πάνω ποσό.

Μέσα σε λίγες μέρες η υπόθεση κατσιαρίστρα κουκουλώθηκε, όχι απλά γιατί ήταν υπουργός, που με βάση τους ‘ηθικούς κανόνες’ της κυπριακής μπανανίας, είναι πάντα αθώος, αλλά και γιατί ο Χρίστος Πουργουρίδης έχασε την αγωνιστικότητα και τον ζήλο του στην υπόθεση και ανέκρουσε πρύμνα όταν αποκαλύφθηκε από τον Κατσιαρίστρα η παράτυπη υπόθεση που τον αφορούσε.

Και επειδή η Κυπριακή Μπανανιά κατά κανόνα ποτέ δεν ‘’τρώει τα παιδιά’’ της, περιμέναμε 16 ολόκληρα χρόνια μετά την Ελληνική Δικαιοσύνη να ανοίξει την υπόθεση αυτή μέσω της δίκης Τζοχατζόπουλου στην οποία όπως φαίνεται είχε εμπλοκή και ο Κατσιαρίστρας μας.  

Αν και η κυπριακή κοινή γνώμη πιστεύει ότι ο Κατσιαρίστρας δεν θα την γλυτώσει, εγώ δεν θα προδικάσω την καταδίκη του από την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά θα σχολιάσω κάτι άλλο που ο περίγυρος του διάδωσε προκειμένου να αποτρέψει την έκδωση του στις Ελληνικές Αρχές.

Διαδόθηκε ότι ο Κατσιαρίστρας διεμήνυσε σε κάποιους μιζαδόρους πολιτικούς που τότε συνεργάστηκαν μαζί του, ότι αν διαφανεί κατά την διάρκεια της δίκης ότι θα καταδικασθεί, τότε θα ανοίξει το στόμα του και θα εμπλέξει και άλλους που έφαγαν μίζες όχι μόνο για τους TOR M1 αλλά και για τους πυραύλους S300 για τους οποίους η τότε κυβέρνηση Κληρίδη εξόδευσε εκατοντάδες εκατομμύρια και οι οποίοι τώρα σαπίζουν σε κιβώτια στην Κρήτη.

Διαδόθηκε επίσης ότι οι άλλοι μιζαδόροι, ψηλά ιστάμενα πολιτικά λαμόγια, θορυβήθηκαν και διεμήνυσαν στον κατσιαρίστρα να μην τους εμπλέξει και σε αντάλλαγμα του υποσχέθηκαν ότι και αν ακόμη καταδικασθεί και φυλακισθεί, έχει το δικαίωμα να επιλέξει να εκτίσει την ποινή του στην Κύπρο, και ότι σε λίγο διάστημα θα ασκηθούν πιέσεις γα να του απονεμηθεί Προεδρική χάρη.

Ο Χρίστος ο Πουργουρίδης μου είναι αρκετά συμπαθής και δεν έχω τίποτα προσωπικό εναντίον του.

Χωρίς να τον εξισώνω με κάποια ρεμάλια της πολιτικής ζωής που υπάρχούν τόσο στο δικό του κυβερνών κόμμα όσο και στα υπόλοιπα κόμματα έχασε την ευκαιρία να γράψει ιστορία σαν πολιτικός.

Έστω και αν είχε εμπλακεί στο θέμα της παράτυπης ηλεκτροδότησης της κατοικίας του, το γεγονός ότι τόλμησε να βγάλει κάποια άπλυτα υπουργού της κυβέρνησης που το κόμμα του ανέδειξε στην εξουσία στη φόρα, αυτό τον τιμά και θα τον τιμούσε ακόμα πιο πολύ αν υπέβαλλε τότε την παραίτηση του, ζητούσε συγνώμη από τον κυπριακό λαό και πλήρωνε το ποσό που όφειλε στη ΑΗΚ.

Ο Χρίστος Πουργουρίδης είχε ακόμη μια ευκαιρεία να γράψει ιστορία και δεν το έπραξε.

Το 1999 η Κυβέρνηση Κληρίδη και κυρίως ο πρώην πρόεδρος του κόμματος του και νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χρύσανθου* Αναστασιάδης ήταν οι κύριοι συντελεστές της καταλήστευσης των οικονομιών του κυπριακού λαού μέσω της απάτης του Χρηματιστηρίου. Ο κύριος Πουργουρίδης γνωρίζοντας τότε πράγματα και καταστάσεις έκανε την εξής δημόσια δήλωση: ‘’ Αν αυτοί που ευθύνονται για την απάτη του Χρηματιστηρίου δεν κλειστούν σύντομα στην φυλακή θα παραιτηθώ από Βουλευτής’’. Όπως όλοι γνωρίζεται η υπόθεση του ΧΑΚ κουκουλώθηκε. Κανένας και κυρίως ο σημερινός Πρόεδρος δεν κλείστηκε στη φυλακή, αλλά συνέχισε να είναι βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος που ανέδειξε στην εξουσία τους τότε κυβερνώντες καθώς επίσης και τον σημερινό Πρόεδρο Νίκο Χρυσάνθου* Αναστασιάδη. Με τις τότε βαρύγδουπες και ηθικόλογες δηλώσεις του ο Χρίστος  Πουργουρίδης παραπλάνησε τότε αρκετούς εξαπατημένους επενδυτές που προσέτρεξαν στο δικηγορικό του γραφείο για να γλιτώσουν δήθεν από το βρώμικο τραπεζικό κατεστημένο που τους κυνηγούσε με αγωγές στα δικαστήρια, βγάζοντας μπόλικο χρήμα, χωρίς να κερδίσει, από πληροφορίες που έχω, ούτε μία δίκη απέναντι στο αμαρτωλό τραπεζικό κατεστημένο. Για να είμαι όμως δίκαιος με τον κύριο Πουργουρίδη και το δικηγορικό του γραφείο, θα πρέπει να αναφέρω ότι κανένας, μα κανένας πολίτης δεν κέρδισε κάποια δίκη εναντίον του τραπεζικού κατεστημένου. Ο κύριος Πουργουρίδης απέτυχε να εκλεγεί για τρίτη πενταετή θητεία ως βουλευτής στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές και έκτοτε ασκεί μέσω άρθρων του στα ΜΜΕ σκληρή κριτηκή στο πολιτικό σύστημα το οποίο υπηρέτησε και ανέχθηκε για αρκετά χρόνια όντας βουλευτής.

Θεωρούσα και εξακολουθώ να θεωρώ τον Χρίστο Πουργουρίδη έναν από τους πιο τίμιους και ικανούς πολιτικούς άσχετα με όσα συνέβησαν επί της θητείας του. Θεωρώ επίσης ότι ο Πουργουρίδης γνωρίζει, και με στοιχεία μάλιστα, πάρα πολλές βρωμιές του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που υπηρέτησε καθώς επίσης και της χειραγωγημένης Δικαιοσύνης εξ επαγγέλματος. Γνωρίζω επίσης ότι ο Χρίστος Πουργουρίδης είναι ένας γνήσιος πατριώτης που αγαπά πραγματικά την πατρίδα του. Με βάση τα πιο πάνω κάνω έκκληση στον Χρίστο Πουργουρίδη να ενώσει την φωνή του μαζί με όσους αγωνίζονται ανιδιοτελώς για την απαλλαγή της πατρίδος μας από τους εσωτερικούς εχθρούς της, το βρώμικο και διεφθαρμένο κομματικό κατεστημένο δηλαδή, βγάζοντας στην φόρα όλα τα βρώμικα τα οποία γνωρίζει. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα εξιλεωθεί και θα γράψει ιστορία τόσο σαν πρώην πολιτικός όσο και σαν απλός άνθρωπος.

Όμηρος Αλεξάνδρου

*Το Χρυσάνθου παραπέμπει στο ψευδώνυμο που ο Νίκος Αναστασιάδης χρησιμοποιούσε στις χρηματιστηριακές του συναλλαγές το 1999 για να παραπλανεί και να εξαπατά τους ανυποψίαστους επενδυτές και να θησαυρίζει σε βάρος τους

george@mantzaris.eu

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>