«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΝΕΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ

ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ

 

Διαβάζω: Ένας «τύπος» Σίνκερ, αγόρασε αργεντίνικα ομόλογα αξίας 50 εκ. δολαρίων. Ζητούσε, γιατί δεν δέχτηκε το κούρεμα (όταν πτώχευσε το 2001 η Αργεντινή), 1,5 δις. Πέτυχε μάλιστα να πάρει και μια ευνοϊκή δικαστική απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου.

Μπροστά του όμως βρήκε τη Χριστίνα με τις «τεράστιες ωοθήκες», η οποία νιώθοντας την ευθύνη απέναντι στον Λαό και την Ιστορία της Αργεντινής του είπε ΟΧΙ.

Σκέφτομαι :

Στην ουσία ο «κύριος» αυτός θα κέρδιζε 300% με αυτά που του έδιναν!!!

Αυτός όμως, όπως και οι άλλοι, (οι ΑΠΟΛΥΤΑ – ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ) ψευτοκαπιταλιστές της σχολής του Σικάγου θέλουν τα πάντα!!!!!

Έλεος ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ!!

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ

ΥΠΑΡΧΕΙ και Κέινς !!

ΥΠΑΡΧΕΙ και άλλος δρόμος για την ελεύθερη οικονομία.

Η πολιτική και οι πολιτικοί δεν υπηρετούν οικονομικές και πολιτικές θεωρίες.

ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ!!!

Ας θυμηθούμε τη ρήση του ΜΑΟ: «Δεν πρέπει να μας νοιάζει τι χρώμα έχει η γάτα αρκεί να πιάνει ποντίκια».

Αγαπητοί φίλοι και μη για τα κακά των λαών δεν φταίνε οι θεωρίες και τα οικονομικά μοντέλα. Οι διεφθαρμένες ηγεσίες και νομενκλατούρες φταίνε.

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι πέραν του καπιταλισμού, του διαστροφικού νεοφιλελευθερισμού, του κομμουνισμού, της παγκοσμιοποίησης, του διεθνισμού υπάρχει ο Ελληνισμός με αξίες διαχρονικές όπως το ΜΕΤΡΟ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Η ΥΓΕΙΑ, Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ.

Δεν είναι το ΧΡΗΜΑ …θεός. Είναι Διάβολος όταν από εργαλείο το μετατρέπουμε σε ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ και Α Υ Τ Ο Σ Κ Ο Π Ο!!!!

ΜΑΚΡΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ από αυτή τη θεώρηση.

Νταβρής Γεώργιος g.ntavris@parliament.gr

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>