«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

“…χρειαζόμαστε απελπισμένα βοήθεια…”

Ενας πραγματικα μοναδικος αντιστασιακός εργατικός αγώνα στην Ουκρανία που θαβεται κανονικα απο την ” αριστερα ” μας. Με τι ειναι απασχολημενη?

Θα προσθέσω η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ αριστερά δείχνει κάθε ημέρα την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της, στο θέμα της ΔΕΗ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ότι δεν έχει δικαίωμα ο ΛΑΟΣ να κάνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, επειδή δεν θέλει να κερδίσει ψήφους ο Σύριζα!!!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Επείγουσα

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Επείγουσα έκκληση από τον Igor Strelkov (04.07.2014)

igor_strelkov1

Πηγή: Urgent appeal: Message from Slavyansk, Pravda (04.07.2014)

«Καλημέρα σας,

Θα ήθελα να κάνω μια σύντομη δήλωση, σε σχέση με ό,τι συμβαίνει γύρω από το Slavyansk. Σε σχέση με αυτό που συμβαίνει εδώ. Και, επίσης, να κάνω μια έκκληση, αν θέλετε.

Χθες ο εχθρός περικύκλωσε ολοκληρωτικά την Nikolayevka. Ο εχθρός βομβάρδισε την πόλη με τον πλέον σφοδρό τρόπο, χρησιμοποιώντας όλους τους τύπους των όπλων. Χρησιμοποίησε βαρειά οπλικά συστήματα εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων MLRS (Multiple Launch Rocket System ), πυροβολικά τύπου Ηowitzers, όλμους, τανκς και APC (Armored Personnel Carrier). Η καταστροφή είναι τεράστια. Είναι αδύνατον να υπολογίσει κανείς τον αριθμό των νεκρών διότι τώρα στην πόλη δεν λειτουργεί τίποτα.

Οι Μονάδες μας που είναι στην Nikolayevka αυτή τη στιγμή συνεχίζουν τη μάχη απόλυτα περικυκλωμένες. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία μαζί τους.

 

Η Nikolayevka έχει αποκοπεί εντελώς από το Slavyansk. Αυτή τη στιγμή, μια μεγάλη δύναμη τεθωρακισμένων κινείται από τον Νότο προς την Semyonovka, κατά μήκος της εθνικής οδού Kharkov-Rostov. Την ίδια στιγμή, ο εχθρός συνεχίζει αδιάκοπα τον βομβαρδισμό της πόλης και της Semyonovka. Χθες, πυρπόλησαν τον θερμοηλετρικό σταθμό της Nikolayevka ο οποίος και κατέρρευσε.

Για να το θέσω ωμά, έχουμε να κάνουμε με μια απροκάλυπτη γενοκτονία. Προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της πολιτοφυλακής, ο εχθρός χρησιμοποιεί όλους τους διαθέσιμους τύπους οπλικών συστημάτων κατά του άμαχου πληθυσμού. Φυσικά, βλέποντας την καταστροφή και το θάνατο του άμαχου πληθυσμού, οι πολιτοφύλακες αρχίζουν να χάνουν τη θέλησή τους να συνεχίσουν τον αγώνα.

Θα ήθελα να σας πω, ότι στο Slavyansk δεν υπάρχει ούτε ένας Τσετσένος, ούτε ένας μισθοφόρος. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος εδώ που να μην έχει έρθει με την βούλησή του. Αν πριν η ποσόστοση των ντόπιων μαχητών ήταν της τάξης του 90%, τώρα είναι στο 95%. Από το σύνολο της φρουράς, υπάρχουν αρκετές δεκάδες ανθρώπων που ήρθαν από τη Ρωσία. Η πλειοψηφία, η συντριπτική τους πλειοψηφία αφορά πολίτες της Ουκρανίας. Μεταξύ αυτών η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κάτοικοι του Donbass. Αυτοί είναι άνθρωποι που συνειδητά πήραν τα όπλα για να υπερασπιστούν τα σπίτια τους, τις οικογένειές τους, την πατρίδα τους. Για να υπερασπισθούν τη γλώσσα τους και τον πολιτισμό τους. Για να υπερασπισθούν τη Ρωσία. Επειδή οι άνθρωποι αυτοί ποτέ δεν διαχωρίστηκαν από αυτήν. Θεωρούς τους εαυτούς τους Ρώσους. Θέλουν να ζούν στη Ρωσία.

Αυτό το δικαίωμά τους, τους το υφάρπαξαν εδώ και πολύ καιρό. Και τώρα, που προσπάθησαν να ανακτήσουν αυτό τους το δικαίωμα, η Ρωσία δεν θέλει να τους βοηθήσει να επανενωθούν με τους ανθρώπους τους, με τη μεγάλη Ρωσική Οικογένεια τους.

Είναι δύσκολο να κατανοήσουν και να αποδεχθούν, ότι για περισσότερο από τρεις μήνες τώρα (σύντομα κλείνουμε 3 μήνες από τότε που ήρθαμε στο Slavyansk για να βοηθήσουμε τον τοπικό πληθυσμό να υπερασπισθεί τα δικαιώματά του), ότι, κατά την διάρκεια αυτών των 3 μηνών, καμία πραγματική βοήθεια δεν έφτασε.

Δεν ισχυρίζομαι ότι η Ρωσία δεν βοηθά. Μια τεράστια ροή ανθρωπιστικής βοήθειας, εξοπλισμού, και στολών μας έρχεται μέσα από δίκτυα ιδιωτών. Αλλά, αυτό, που απελπισμένα χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή δεν έρχεται.

Σας παρακαλώ να καταλάβετε, ότι ακόμη και αν λάβουμε 2 ή 4 ή 10 τανκς, και 5 ή 6 πυροβολικά, ακόμη και αν ένα αεροπλάνο πετάει εδώ για μια φορά, δεν θα έχει απολύτως κανένα αποτέλεσμα. Κατά την διάρκεια της κατάπαυσης του πυρός ο ουκρανικός στρατός εκτελούσε πλήρη κινητοποίησή και συγκέντρωση των δυνάμεων του.

Αυτή τη στιγμή πάνω από 60 βαριά πυροβολικά συστήματα έχουν εντοπισθεί στην Semyonovka και στο Slavyansk. Στο Kramatorsk. Δύο δωδεκάδες πολλαπλών πυραυλικών συστημάτων εκτοξευσης (MLRS) συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων Grad, Uragan και Smerch. Βαρέων όλμων. Όλα αυτά σημαδεύουν προς τα εδώ. Ο εχθρός έχει τόσα πολλά πυρομαχικά – τόσα δεν είχα ούτε στην Τσετσενία. Στην εποχή μας, δεν είχαμε τόσους πολλούς όλμους. Και όλο αυτό το πυροβολικό σύστημα μας βομβαρδίζει ακατάπαυστα. Οι φάλαγγες των τεθωρακισμένων ανεφοδιασμού καταφθάνουν συνεχώς. Τους μεταφέρουν όλο και περισσότερο οπλισμό.

Το Kharkov επιμελώς επισκευάζει δώδεκα τεθωρακισμένα οχήματα την ημέρα. Χτυπάμε ένα ή δύο τεθωρακισμένα την ημέρα. Τίποτα περισσότερο. Ο εχθρός είναι ικανός να αυξάνει τις δυνάμεις του πιο γρήγορα από ότι τις δαπανά. Όχι απλά γρήγορα μα πολύ πιο γρήγορα.

Εάν η Ρωσία δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσει την άμεση πάυση του πυρός και την πραγματοποίηση μιας εκεχειρίας, ή εάν δεν παρέμβει με ένοπλες δυνάμεις για να μας προστατεύσει, να προστετεύσει τους ρώσους που κατοικούν, που αποτελούν μέρος του ρωσικού έθνους, θα εξολοθρευθούμε. Θα εξολοθροθευθούμε μέσα σε μια εβδομάδα, δύο το πολύ. Και το Slavyansk θα είναι το πρώτο που θα εξολοθρευθεί μαζί με τους ακόμα πολυάριθμους κατοίκους του. Πάνω από τριάντα χιλιάδες άμαχοι εξακολουθούν να μένουν εδώ.

Μου ζητείται να αναλάβω την ευθύνη για τον θάνατό τους. Και για τον θάνατο της ταξιαρχίας πολιτοφυλακής υπό τις διαταγές μου. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε. Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε. Αλλά δεν θέλουμε να πεθάνουμε άσκοπα, θαμμένοι κάτω από τα ερείπια της πόλης των ανθρώπων που πίστεψαν σε εμάς.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι έχω πανικοβληθεί, ότι είμαι νευρικός. Ναι, είμαι νευρικός. Κάθε μέρα, στρατιώτες μου πεθαίνουν. Τα νοσοκομεία ξεχειλίζουν με τραυματίες. Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις παιδιά χωρίς πόδια, να σπαράσσονται από τις εκρήξεις των οβίδων.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Αλλά χρειαζόμαστε απελπισμένα βοήθεια.»

http://www.antipagkosmiopoihsh.gr/?p=3822

George Mantzaris george@mantzaris.eu

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>