«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114  D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

            06.07.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Όταν ο «Πυθαγορας» ανεκαλυψεν και διετυπωσε το «θεωρημα» του και την «δημιουργον αρχην» και την αιτια των ολων – δηλαδη την γνωση της δημιουργικης «τετρακτυος» – προσεφερεν σαν «θυσια ευχαριστιας» στους θεους της ελληνικης αρχαιοτητας, μια εκατακομβη Βοδιων.

Από τοτε τρεμουν όλα τα Βοδια του σημερινου Κοσμου και κατ’ επεκταση και του ελληνικου (;) Υπουργειου Περιβαλλοντος, Ενεργειας και Κλιματικης Αλλαγης της Ελλαδος, όταν μια «παλαια αρχαιοελληνικη Αληθεια», αναδυεται από τον ταφον της και σαν μια «Νεα Αληθεια» βλεπει το φως της ημερας.

Αντι το ως ανω Υπουργειο να ονομαζεται ως παλαιοτερα «Υπουργειο Βιομηχανιας και Ενεργειας» ελαβε το ως ανω πολυσυνθετο και ανοητο ονομα από τα γνωστα πρασινα Βοδια.

Η λεξη «Βιομηχανια» διαγραφθηκε, διοτι αυτή κατ’ εντολη των κερδοσκοπων του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου καταστραφηκε, τοσο από τα μπλε οσο και απο τα  πρασινα Βοδια της πατριδος μας. Οι νεες λεξεις «Περιβαλλον» και «Κλιματικη Αλλαγη» που αντικατεστησαν την λεξη «Βιομηχανια» είναι εφευρεσεις απατης του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου και συνεπως χωρις κανενα ουσιαστικο περιεχομενο.

Το «Περιβαλλον» και το «Κλιμα»  δεν μπορουν να σωθουν από τα Βοδια του ως ανω Υπουργειου, διοτι αυτά ρυθμιζονται και αναναιωνονται αυτοματα και μονα τους.

Η σημερινη κλιματικη κατασταση στον πλανητη μας διαμορφωθηκε από τις επιδρασεις και παρενεργειες της τελευταιας παγετωδους εποχης που αρχησε πριν περιπου 40 εκατομμυρια χρονια και μεσα στην οποια βρισκομαστε ακομη και όχι από τις μεταβολες που προξενησαν ‘η προξενουν οι ανθρωπινες δραστηριοτητες.

Μονο κατά τα τελευταια 2,5 εκατομμυρια χρονια ειχαμε στον πλανητη Γη 17 χρονικες περιοδους ισχυρων παγετωνων με ενδιαμεσες θερμες χρονικες περιοδους. Η ενδιαμεσος χρονικη περιοδος που ζουμε σημερα αρχισε πριν 130.000

χρονια, ειχε το ζενιθ της πριν 20.000 χρονια, οπου το 30 % της στερεας γηινης επιφανειας ηταν σκεπασμενο από ένα παχυ στρωμα παγου. Ακομη και σημερα είναι ακομη το 10 % της στερεας γηινης επιφανειας σκεπασμενο από ένα παχυ στρωμα παγου ενώ το 14 % του εδαφους της στερεας είναι συνεχως παγωμενο.

Πριν 12.000 χρονια η Γη θερμανθηκε πολύ γρηγορα, αλλα την φαση αυτή ακολουθησε ένα παγερο κλιμα που διηρκησε περιπου 1000 χρονια.

Η σημερινη κλιματολογικα σχετικα θερμη γεωλογικη περιοδος μπορει να γινη η απ’αρχη μιας νεας παγετωδους εποχης. Ακομη δεν γνωριζοπυμε ποια κατασταση στο μελλον είναι η πιθανοτερη, δηλαδη η εποχη του θανατηφορου ψυχους ‘η η εποχη του θανατηφορου καυσωνος.

                   Ως δυνατα αιτια κλιματολογικων μεταβολων μπορουν να θεωρηθουν οι εξης παραγοντες:

  1.  Μεταβολες που οφειλονται σε ηλιακους παραγοντες, δηλαδη στο ολικο ποσο της ηλιακης ακτινοβολιας που φθανει στην επιφανεια της Γης και που μπορει να προερχεται λογω μεταβολων της ηλιακης ακτινοβολιας από μεταβολες της θερμοκρασιας ‘η της καταστασης που επικρατει στον ηλιο μας.

  1. Μεταβολες διαπερατικοτητας των ακτινων του ηλιου μας στο Συμπαν, όταν εμφανιστουν ενδιαμεσα κοσμικα νεφη από σκονη και υδρογονο.

  1. Μεταβολες στην γηινη τροχια γυρω από τον ηλιο μας.

  1. Μεταβολες στην διαπερατικοτητα των ακτινων του ηλιου μας στην γηινη ατμοσφαιρα.

  1. Μετακινησεις των γηινων μαγνητικων «πολων» λογω μετακινησεως του γηινου φλοιου ως προς τον γηινο πυρηνα.

  1. Μετακινησεις των λιθοσφαιρικων πλακων κ.α.

Σε καμμια όμως περιπτωση τα αιτια των κλιματολογικων αλλαγων δεν οφειλονται στις επιδρασεις των ανθρωπινων δραστηριοτητων στην διαμορφωση της γεωγραφιας της γηινης επιφανειας, δηλαδη στο παραχθεν δηθεν κακο CO2.

ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:

Από την αρχη της βιομηχανικης επαναστασης, δηλαδη από το 1860 μ.Χ. εως σημερα παρηχθησαν από ανθρωπινες δραστηριοτητες  περιπου 100 δισεκατομμυρια τονοι CO2. H ποσοτητα αυτή αυξανεται κάθε χρονο κατά περιπου 7 δισεκατομμυρια τονους.

Από φυσικο δρομο, δηλαδη από τα σημερινα 500 ενεργα ηφαιστεια του πλανητη μας και από την σηψη των φυτων διοχετευονται κάθε χρονο στην γηινη ατμοσφαιρα 200 δισεκατομμυρια τονοι CO2, δηλαδη 30 φορες μεγαλυτερη ποσοτητα απ’ αυτην που παραγουν οι ανθρωποι.

Εδώ δεν συνυπολογισθηκαν οι ξαφνικες μεγαλες εκροες των ηφαιστειων.

Μια τετοια υπηρξε π.χ. του ηφαιστειου Toba της Σουματρας πριν 74000 χρονια που μειωσε τον γηινο πληθυσμο σε περιπου 1000 ατομα.

 Όπως απεδειχθηκε από τα δειγματα παγου της Γριλανδιας μετα την εκροη αυτή ακολουθησεν μια εποχη 6 χρονων χειμωνων, χωρις τις ενδιαμεσες εποχες της Ανοιξης, Καλοκαιριου και Φθηνοπωρου. 

Το ετος 1815 μ.Χ. εκρηγει στην νησο Σουματρα της Ινδονησιας το ηφαιστειο Tambora. Περιπου 150 κυβικα χιλιομετρα καπνου σταχτης και αμμου εκαλυψαν τον Ηλιο.

Η θερμοκρασια στον πλανητη μας επεσε παγκοσμια κατά 1 βαθμο Κελσιου, η ανοιξη και το καλοκαιρι δεν ηρθαν και γενικα επικρατησε το ψυχος.

   Οποιος εχει μυαλο στο κεφαλι του και οχι αχυρο και σκεφθεται ακομη μονος του και ανεξαρτητα από την επιδραση των διαβρωμενων μεχρι το κοκκαλο ΜΜΕ, θα κατανοησει, ότι το χαρατσι για την ατμοσφαιρικη ρυπανση (ΕΤΜΕΑΡ = Ειδικο Τελος Μειωσης Εκπομπων Αεριων Ρυπων) που επιβαλλεται στην Ελλαδα και κατ’επεκταση στους πολιτες της χωρας αυτης είναι μεταξυ των αλλων μια «απατη» μεγαλης ολκης του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, των μεγιστανων του χρηματος.

Τα διεθνη αυτά καθαρματα ανοιξαν το γεωπολιτικο αυτην την φορα κυτιο της Πανδωρας. 

Δηθεν βρισκεται η ανθρωποτητα σημερα μπροστα σε ένα ρεαλιστικο και πολύ δυσκολο προβλημα που πρεπει να λυθη ευθετα, δηλαδη με δαπανες πολλων τρισεκατομμυριων δολλαριων των ΗΠΑ ‘η με πολλα εκατοστα (%) από το παγκοσμιο ΑΕΠ. Ηδη ο πασιγνωστος κερδοσκοπος και μεγαλοαπαταιωνας «Τζορτζ Σορος»  εκανε δηλωσεις για την αναγκαιοτητα μιας νεας μεθοδου συγκεντρωσης του κακου CO2 και αποθηκευση αυτου σε υπογειες αποθηκευτικες εγκαταστασεις του μανδυα της Γης.

’ αυτό αλλωστε επενδυσε εγκαιρα την εταιρεια των ΗΠΑ «Powerspan» στο Πορτσμουθ που αναπτυσσει τεχνολογικες πλατφορμες για την δεσμευση από την γηινη ατμοσφαιρα του κακου CO2.

Δεν μας λεει όμως τιποτε ο απαταιωνας αυτος για τους κυριους προμηθευτες του CO2 στην γηινη ατμοσφαιρα, δηλαδη για τα 500 ενεργα ηφαιστεια του πλανητη μας και πως θα τους αντιμετωπισει. Το ετσι ονομασθεν ρεαλιστικο και πολύ δυσκολο προβλημα που πρεπει να λυθη, είναι τελειως ανυπαρκτο.

Οι ηλιθιοι ηγετες της Ε.Ε. που ετσι και αλλως είναι οι κηπουροι των Μεγιστανων τιυ Χρηματος και συνεπως ελεγχονται, είναι υπευθυνοι που οι λαοι της Ε.Ε. με το στερημα τους πληρωνουν την ηλιθιοτητα τους.

Ορθως συνεπως εκρυνε το ΣτΕ ως αντισυνταγματικο το τελος για την δηθεν ατμοσφαιρικη ρυπανση.

Προκειαι για «χρηματοποιηση» και «εμπορευματοποιηση» από τους διεθνεις Μεγαλοαπαταιωνες του αερος της γηινης ατμοσφαιρας που αναπνεουν ολοι οι ζωντες στον πλανητη μας οργανισμοι.

Οι ιδιοι ανθρωποι που διακινουν το μεγαλοεμποριο ναρκωτικων και οπλικων συστηματων, οι ιδιοι ανθρωποι που δημιουργουν τεχνιτα τις κυκλικες οικονομικες κρισεις, τα ιδια αυτά καθαρματα που χρηματοδοτουν ολους τους πολεμους και τις

εχρωμες και μη επαναστασεις ανα τον κοσμο, είναι και οι εφευρετες της κλιματικης αλλαγης. Οι κλιματικες αλλαγες θα ελαμβαναν χωρα ακομη και εάν δεν υπηρχαν ζωντες οργανισμοι στον πλανητη μας!

Τον κυκλο του CO2 από την ατμοσφαιρα της Γης προς τον μανδυα της και αντιστροφα, τον ρυθμιζουν οι δυναμεις της φυσεως.

Οι δυναμεις παραγωγης χρηματος από το τιποτε είναι αυτές που ρυθμιζουν την εμπορευματοποιηση μιας ανυπαρκτης από τις ανθρωπινες δραστηριοτητες ατμοσφαιρικης ρυπανσης.

Ειδικα για την Ελλαδα επιδιωκουν να εξαλειψουν το Συγκριτικο Πλεονεκτημα του φθηνοτερου ηλεκτρικου ρευματος της Ε.Ε. λογω κυριως των 3,1 δισεκατομμυριων τονων αποθεματων Λιγνιτου (μεχρι σημερα εξορυχθησαν περιπου 1,3 δισεκατομμυρια τονοι) που δεν συμφερει τους ανταγωνιστες της!

Αυτος ειναι και ο λογος που οι ΗΠΑ, η Ρωσια και η Κινα αρνουνται ακομη να υποκυψουν στις εκβιαστικες σχετικες συνθηκες που θα επιβαρυνουν με συμπληρωματικες και ασκοπες δαπανες τους λαους τους.

Εκ των ως ανω προκυπτει, ότι τα Βοδια του Υπουργειου Περιβαλλοντος, Ενεργειας και Κλιματικης Αλλαγης της Ελλαδος που επιδιωκουν κατ’ εντολην να διασπασουν, να λεηλατησουν και να ξεπουλησουν «μπιρ παρα» σε ανθρωπους τους τα φιλετα της ΔΕΗ (ο ετησιος τσιρος της ΔΕΗ ξεπερνα τα 6 δισεκατομμυρια ευρω και οι πελατες της τα 7,5 εκατομμυρια, ενώ οι σταθμοι μεταβολης ενεργειας είναι 62 και 353 οι μοναδες ηλεκτροπαραγωγης Μεταφορας Ηλεκτρικης Ενεργειας ΑΔΜΗΕ Α.Ε.) ξεχνουν τον Ηρακλειτο, που  προειδοποιει, ότι οι Ερινυες θα τιμωρησουν ακομη και τον Μεγα Ηλιο, αν αυτος παραβει τον φυσικο νομο.

Με την ετσι ονομασθεισα «Μικρη ΔΕΗ»  κινδυνευουν τα Βοδια του  αναφερθεντος Υπουργειου να πληρωσουν με την ζωη τους.  

Οι ακομη Ελληνες του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης γνωριζουν, ότι οι σκεψεις χωρις ανδρεια αρρωσταινουν, οι ιδεες χωρις θυσιες πεθαινουν, τα ευχολογια χωρις πραξεις θανατωνουν, η διαγνωση καρκινου χωρις θεραπεια είναι αχρηστη, η θεραπεια καρκινου με ασπιρινι είναι καθαρη κοροειδια, και ότι η σωτηρια της πατριδας μας σημερα θελει φωτια και σφυρι, θελει αγχονες και εκτελεστικα αποσπασματα για να πεση μια για παντα η σκουρια.

Οι ακομη Ελληνες γνωριζουν, ότι στην σημερινη νεα μορφη συνωμοσιας κατά του «Ελληνικου Λαου» οι γορδιοι δεσμοι δεν λυνονται, αυτοι κοβονται….και συντομα θα κοπουν.

Η σημερινη συνωμοσια «ανειπωτης γερμανικης αγριοτητας» απεναντι στην Ελλαδα που κατευθυνεται από μια ολιγαριθμη σιωνιστικη ομαδα δισεκατομμυριουχων που νομιζουν απατηλα, ότι είναι κατοχοι στοιχειων υπερανθρωπων, δεν δισταζει να χρησιμοποιηη εγκληματικα μεσα. Αυτά θα ανταποδωθουν με την ιδια αγριοτητα.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>