«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σαμαράς: για αυτό μας ψήφισε ο λαός! Για να πάρουμε την μικρή ΔΕΗ, το μικρό νερό, όλα τα μικρά Δις! Και θα αφήσουμε στον λαό να πληρώνει τα μεγάλα ΑΓΓΟΥΡΙΑ!

Σοϊ πάει τα ρουσφέτια ο Σαμαράς. Ο Αδελφούλης φερομένος αγοραστής της ΔΕΗ ;

Τώρα αγαπητέ συνέλληνα που κοιμάσαι στο παγκάκι ή θα πεινάσουν τα παιδιά σου για να πληρώνεις χαράτσι στο Σαμαρά «εγγονό της Πηνελόπης Δέλτα» (εμετός)… κάτσε και σκέψου τι καλά που θα ήταν να είχες γεννηθεί στη Μεσσηνία….

O Αντώνης Σαμαράς θα σε διόριζε κάπου, όπως το 90% των Μεσσήνιων ή θα σε «χρηματοδοτούσε».

Τώρα ο Αδελφοσαμαράς είναι ενας εξ αυτών που περιμένουν στον προθάλαμο, για να αρπάξουν τα πιό κερδοφόρα κομμάτια της μεγαλύτερης περιουσίας του ελληνικού λαού, που είναι η ΔΕΗ, είναι και ο Περιστέρης της άγνωστης σε πολλούς ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ.

Ενα δισεκατομμύριο 1 δις κέρδη η ΔΕΗ στην τσέπη του Πολίτη;

Ενα δις ! €1.000.000.000,00

Γιατι να παίρνει 1δις το Κράτος από την ΔΕΗ όταν είναι αχάριστοι οι ψηφοφόροι και ψηφίζουν άλλα κόμματα ;

Να πάει σε κάποιον που θα εκτιμήσει την Προσπάθεια του γκαβού Πρωθυπουργού.

Αυτό λοιπόν το «ευαγές ίδρυμα» του παγκοσμιοποιούμενου κεφαλαίου, εκτός όλων των άλλων δραστηριοτήτων που ανέπτυσσε με την βοήθεια «φίλων» στις κυβερνήσεις και τις συγκυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων, έχει…

δραστηριοποιηθεί και στην αγορά, επισκευή ή κατασκευή κτιρίων που τα νοίκιαζε ή τα πουλούσε στους «αρίστους» των επιτελείων της παγκόσμιας «ανάπτυξης» (του κεφαλαίου εννοείται)

 

Τώρα που ο Σαμαράς άνοιξε τις πύλες και στον καζινοκαπιταλισμό της «κομμουνιστικής» (στο λογότυπο) Κίνας και που στρατιές Κινέζων στελεχών της COSCO κ.α, περιμένουν με την «βαλίτσα στο χέρι», η ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ (που αύριο θα είναι και ένας απο αυτούς στους οποίους θα δοθεί με «διαφάνεια» η εκμετάλλευση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού), είπε να κάνει ακόμα μια μπίζνα που θα είναι καλή και κερδοφόρα τόσο για την ίδια όσο και για τον αδελφό του πρωθυπουργεύοντα Σαμαρά , αφού μαζί με αυτόν κατασκευάζουν βίλες και ξενοδοχεία «αναψυχής» για τα στελέχη των κινεζικών εταιρειών που υπάρχουν ή που έρχονται οσονούπω.

Αν αύριο αποδειχθεί, ότι ο αδελφός του Σαμαρά έχει, έστω και με δαιδαλώδεις διαδρομές, αποκτήσει «εταιρική συμμετοχή» στον αυριανό «ιδιοκτήτη» κομματιών της ΔΕΗ (ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ), τότε το πράγμα ξεφεύγει απο μια «απλή» υπόθεση κερδοφόρας συμμετοχής σε κοινοπραξία κατασκευής οικιών και θερέτρων αναψυχής για Κινέζους.

Περισσότερα σε επόμενες αναρτήσεις μας.

HellasForce.com

με πληροφορίες από το γρεκί

Μοιραστείτε το!

1 comment to Σαμαράς: για αυτό μας ψήφισε ο λαός! Για να πάρουμε την μικρή ΔΕΗ, το μικρό νερό, όλα τα μικρά Δις! Και θα αφήσουμε στον λαό να πληρώνει τα μεγάλα ΑΓΓΟΥΡΙΑ!

 • Περαστικος

  Τουμπα ολα πουτανα ολα!!!Ετσι ετσι εξαθλιωστε περισσοτερο τον Ελληνα να μην μπορει να παρει ανασα να πηδαει ακομα και απο το κρεβατι του μπας και αυτοκτονησει.
  Ποταμι;;;; 8%;;;; Δωστου τωρα του Ελληνα μια κλωτσια να πεσει στο γκρεμο.
  Ελια;;; 7;;; Ξυλο τωρα στον κοπριτη τον Ελληνα.
  ΝΔ 20τοσο%;;;; Συριζα 20τοσο%;;;;Βαλτε τωρα αμεσως σε ολα τα νοσοκομεια την φωτογραφια του Μωαμεθ. Οπως εχει και του Χριστου.
  Χρυση αυγη 15%;;;Φαε μια σβαστικα στην καφαλα σου.
  ΚΚΕ δεν ξερω και γω ποσο τις % Φαε στην μαπα το κολεγιο των νεοδημοκρατικοπασοκσισυριζεων και αλλον γυφτων.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>