«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι δικαστικοί φωνάζουν, έχει ο ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟΣ καμία αντίρρηση;;; Εμείς ΕΧΟΥΜΕ το ΜΑΧΑΙΡΙ και το ΠΕΠΟΝΙ και τρόμε όποτε ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

Βουλευτές ΝΔ: Να μην αποκατασταθούν μόνο οι δικαστικοί, αλλά και στρατός, σώματα ασφαλείας

ΣΤΑ ΑΡ@@ΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΛΑΟΣ!!!!!!!

»Περιμένουμε όμως ταυτόχρονη κίνηση αποκατάστασης των μισθολογικών αδικιών των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που ήδη έχουν δικαιωθεί από την πρόσφατη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, έτσι ώστε να μπορέσουμε να υπερψηφίσουμε τη σχετική τροπολογία στη Βουλή».

Την κοινή δήλωση υπογράφουν οι: Ηλίας Βλαχογιάννης, βουλευτής Τρικάλων, Ιορδάνης Τζαμτζής βουλευτής Πέλλας, Θεόδωρος Σολδάτος, βουλευτής Λευκάδος, Παύλος Βογιατζής, βουλευτής Λέσβου και Δημήτριος Κυριαζίδης, βουλευτής Δράμας.

Πηγή: http://www.skai.gr/

Επανέρχονται οι μισθοί των δικαστικών στα επίπεδα του 2012

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη σύμφωνα με απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών κρίθηκαν αντισυνταγματικές και αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου οι αναδρομικές από 1η Αυγούστου 2012 περικοπές των συντάξεων των δικαστικών, εισαγγελέων και των μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!!!!!

ΣΤΑ ΑΡ@@ΔΙΑ μας ο ΛΑΟΣ!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

…………………………………………..

Τροπολογία με την οποία σπεύδει να αποκαταστήσει τις αμοιβές των δικαστικών των οποίων οι περικοπές κρίθηκαν παράνομες προ ημερών με δικαστική απόφαση κατέθεσε η κυβέρνηση. Ταυτόχρονα επιστρέφονται και αναδρομικά από 1ης Αυγούστου 2012 μισθοί, παροχές και συντάξεις.

 

Ωστόσο με απόφαση του πρωθυπουργού δεν θα ισχύσει η αναπροσαρμογή και για τους βουλευτές.

Η δαπάνη που προκαλείται κάθε χρόνο, σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, για τις αυξήσεις στους δικαστικούς είναι 69.560.000 ευρώ (49.400.000 για τους εν ενεργεία και 20.160.000 για τους συνταξιούχους) λόγω της αναπροσαρμογής (αύξησης) των μισθών, των παροχών και των συντάξεων.

Επίσης θα υπάρξει εφάπαξ δαπάνη 99.760.000 από την αναδρομική καταβολή μισθών, παροχών και συντάξεων.

Το μισθολόγιο των δικαστικών και του κύριου προσωπικού του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους διαμορφώνεται ως εξής:

α) Βασικός Μισθός
Πρόεδρος Αρείου Πάγου και αντίστοιχοι: 4.134 ευρώ (από 3.023 ευρώ)
Αντιπρόεδρος και αντίστοιχοι: 3.721 ευρώ (από 2.880 ευρώ)
Αρεοπαγίτης και αντίστοιχοι: 3.307 ευρώ (από 2.525 ευρώ)
Εφέτης και αντίστοιχοι: 2.894 ευρώ (από 2.258 ευρώ)
Πρόεδρος Πρωτοδικείου και αντίστοιχοι: 2.480 ευρώ (από 2.009 ευρώ)
Πρωτοδίκης και αντίστοιχοι: 2.067 ευρώ (από 1.778 ευρώ)
Πάρεδρος Πρωτοδικείου και αντίστοιχοι: 1.654 ευρώ (από 1.511 ευρώ)
Ειρηνοδίκης Δ Τάξης: 1.488 ευρώ (από 1.368 ευρώ)

β) Επίδομα Βιβλιοθήκης
Πρόεδρος Αρείου Πάγου και αντίστοιχοι: 688,16 ευρώ (από 500 ευρώ)
Αντιπρόεδρος και αντίστοιχοι: 656,88 ευρώ (από 485 ευρώ)
Πρόεδρος Εφετών, Αρεοπαγίτης και αντίστοιχοι: 625 ευρώ (από 470 ευρώ)
Εφέτης και αντίστοιχοι: 594,32 ευρώ (από 460 ευρώ)
Πρόεδρος Πρωτοδικείου και αντίστοιχοι: 563,04 ευρώ (από 456 ευρώ)
Πρωτοδίκης και αντίστοιχοι: 487,97 ευρώ (από 420 ευρώ)
Ειρηνοδίκης Γ και Δ Τάξης: 344,08 ευρώ (από 316 ευρώ)

γ) Πάγια μηναία αποζημίωση λόγω παραμονής στην έδρα κ.λπ.
Πρωτοδίκης και ανώτεροι: 769,12 ευρώ (από 560 ευρώ)
Ειρηνοδίκης Δ Τάξης μέχρι και Πρωτοδίκης: 644,44 ευρώ (από 460 ευρώ)

Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους επισημαίνει ακόμη ότι:

  • οι αυξήσεις αυτές θα συμπαρασύρουν και το ποσό του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας, που υπολογίζεται σε ποσοστό μέχρι 60% επί του βασικού μισθού, ανάλογα με τα έτη υπηρεσίας.

  • Η μέση αύξηση στο επίδομα χρόνου θα είναι περίπου 20%.

  • αναπροσαρμόζονται και οι συντάξεις του κύριου προσωπικού του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που αφορά 2.469 συνταξιούχους.

Δεν ισχύουν οι αναπροσαρμογές για τους βουλευτές

Στη διαβεβαίωση ότι δεν θα ισχύσει για τους βουλευτές η απόφαση για την αναπροσαρμογή των απολαβών που αποφασίστηκε με δικαστικές αποφάσεις για τους δικαστικούς λειτουργούς, προέβη η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Ειδικότερα η κ. Βούλτεψη σε ανακοίνωσή της υπογράμμισε ότι η αναπροσαρμογή των απολαβών για τους δικαστικούς λειτουργούς με εντολή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δεν θα ισχύσει για τους βουλευτές.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη σύμφωνα με απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών κρίθηκαν αντισυνταγματικές και αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου οι αναδρομικές από 1η Αυγούστου 2012 περικοπές των συντάξεων των δικαστικών, εισαγγελέων και των μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=10&artid=209279

Μοιραστείτε το!

1 comment to Οι δικαστικοί φωνάζουν, έχει ο ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟΣ καμία αντίρρηση;;; Εμείς ΕΧΟΥΜΕ το ΜΑΧΑΙΡΙ και το ΠΕΠΟΝΙ και τρόμε όποτε ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

  • dimitris

    Όχι φίλε Κωνσταντίνε δεν μας έχουν γραμμένους, οι άξιοι πολιτικοί μας βοηθούν πάρα πολύ. Είδες χθες η Ελλάς προκρίθηκε στους 16 και αμέσως οι αδούλωτοι πολίτες βγήκαν στους δρόμους και πανηγύρισαν την μεγάλη επιτυχία. Τι να την κάνουμε εμείς οι πολίτες την υγεία την παιδεία την κοροϊδία.
    Εμείς δεν είμαστε κορόιδα δώσε μας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ.
    ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΔΟΥΛΩΤΗ ελληνική ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>