«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ρε… κανένας να με ρίξει;;;; Ζητείται εξιλαστήριο θύμα που θα κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό ακόμα μια φορά‼!

Ο διάβολος έχει βάλει το τσουκάλι στην φωτιά

Το μαγείρεμα καλά κρατεί και ο λαός έχει κάτσει στο τραπέζι με την πετσέτα της ευπρέπειας και πολιτισμού φορεμένη στον λαιμό και τα μαχαιροπίρουνα περιμένοντας το μάνα εξ ουρανού‼!

Τα προδοτόσκυλα, οι τοκογλύφοι, τα ξένα όρνια μαγειρεύουν νύχτα μέρα, το τσουκάλι του διαβόλου έχει μέσα σκουλήκια, σαύρες, ποντίκια, αλεπούδες, τσακάλια, ύαινες, χτικιό, πανούκλα, πολιτική λέπρα για να ταΐσουν τον δουλικό λαό!

Πρόεδροι μαριονέτες με προδοτικό παρελθόν ετοιμάζονται να αναλάβουν θέση στον προεδρικό θρόνο να καλύπτουν τις καινούργιες προδοσίες των νέων προδοτών ηγετών της βιασμένης βουλής των Ελλήνων!

Στο τσουκάλι στο μαγείρεμα είναι όλα τα κόμματα αποκόμματα που κορόιδεψαν τον λαό διασπώντας τον από μια δημοκρατική ενωμένη δύναμη ανατροπής της προδοσίας. Χρυσαυγήτες πατριώτες θα βρουν κάπου αποκούμπι σε κάποια συγκυβέρνηση, οι καμένοι, οι κουβέλιδες , οι σηρηζαίοι, οι ελιές, τα ποτάμια έχουν αρχίσει να κάνουν δημοκρατικές αλλαξωκολιές για το καλό της πατρίδος ρε… αδελφέ, δεν μπορούν σαν υπεύθυνοι απατεώνες να αφήσουν την χώρα ακυβέρνητη, το μαγείρεμα του διαβόλου πρέπει να δείχνει γευστική σούπα για να κρύβει την μπόχα από τα πολιτικά σκατά που έχει μέσα!

Και ο λαός με τα καλά του ρούχα να φωνάζει ωσαννά ωσαννά, που είσαι μάνα εξ ουρανού;;;

Ο διάβολος έχει ξεραθεί στα γέλια με το φαΐ που ετοιμάζει, δεν τολμά να το δοκιμάσει ο ίδιος διότι γνωρίζει ότι θα δηλητηριαστεί και έχει καλέσει δοκιμαστές ετοιμοπαράδοτους προδότες σε τιμή ευκαιρίας από την βουλή!

Κάποιοι φίλοι κατά περίεργο τρόπο που δεν μπορώ να εξηγήσω, με ρωτούν ρε… Κανελλόπουλε καλά τα λες, αλλά δεν κάνεις μια πρόταση πως θα απαλλαγούμε, καλή η κριτική αλλά πως;;;

Καλά δεν έχετε διαβάσει πόσες φορές έχω αναφέρει την άποψή μου;

Έχω ένα τίτλο που τρέχει στην κορυφή της ιστοσελίδας σε μόνιμοι βάση, έχω πει ανατροπή της προδοτικής βουλής με οποιοδήποτε τίμημα, προσωρινή επαναστατική κυβέρνηση ενός μηνός και εκλογές με απλή αναλογική για την δημιουργία νέου σύγχρονου συντάγματος, πρεσβευτές καλούς έχουμε και οικονομολόγους, έξω από το ευρώ και την Ευρώπη πρώτη κίνηση, τα βήματα τα έχω γράψει επανειλημμένος, τώρα αν αυτά είναι για τους καλοφαγωμένους έχοντες ουτοπία, ας πάψουν να ρωτούν και να γίνονται προκλητικοί σε πονεμένους και δυστυχισμένους και να παραπλανούν τον λαό ότι δεν υπάρχει λύση, εγώ είπα μια, υπάρχουν χιλιάδες αλλά δεν αφήνουν τον λαό να σκεφτεί τον τρομοκρατούν.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>