«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΕΙ Ο ΕΦΕΤ!!!

Άραγε γιατί δεν τους κλείνουν φυλακή;;; Είναι   και η πατρίδα του προδότη Σαμαρά!!!

Στην ανάκληση νοθευμένων – μη κανονικών και μη ασφαλών ελαιολάδων προχωρά ο ΕΦΕΤ.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με τη Β’ Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντων, τα οποία πωλούνται με την ένδειξη ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ενώ από την εξέτασή τους προέκυψε ότι είναι ΗΛΙΕΛΑΙΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΕΧΡΩΣΜΕΝΑ.

Πρόκειται για τα παρακάτω προϊόντα :

 

Α) Προϊόν με την εμπορική επωνυμία «ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΟ», σε συσκευασία των 5 L και ημερομηνία λήξης 31-12-2015, το οποίο επιπλέον φέρει τις ενδείξεις «ΓΡΥΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ».

Β)  Προϊόν με την εμπορική επωνυμία «ΦΡΥΝΗ», σε συσκευασία των 5 L και ημερομηνία λήξης 31-12-2015, το οποίο επιπλέον φέρει τις ενδείξεις «ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – ΣΟΥΓΙΑ ΧΑΝΙΩΝ».

Γ)  Προϊόν με την εμπορική επωνυμία «ΗΡΑ», σε συσκευασία των 5 L και ημερομηνία λήξης 31-12-2015, το οποίο επιπλέον φέρει τις ενδείξεις «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ – ΦΑΡΩΝ 84 – ΚΑΛΑΜΑΤΑ».

Δ)  Προϊόν με την εμπορική επωνυμία «ΔΑΦΝΗ», σε συσκευασία των 5 L και ημερομηνία λήξης 31-12-2015, το οποίο επιπλέον φέρει τις ενδείξεις «ΓΡΥΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΣΟΥΓΙΑ ΧΑΝΙΩΝ».

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων από τα ανωτέρω ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ – ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΣΦΑΛΗ προϊόντα από την εσωτερική αγοράκαι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Επίσης, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες επιβολής διοικητικών και ποινικών κυρώσεων, όπως αυτές ορίζονται από την νομοθεσία.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα προϊόντα αυτά (δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω), να μην τα καταναλώσουν.

http://www.stoxos.gr/

http://cocktailnews.blogspot.gr/

…………………………

Aίτηση πτώχευσης έκανε η εταιρεία που πουλούσε το μαϊμού “λάδι” Καλαμάτας !

Να θυμίσουμε (για την ιστορία) ότι πρόκειται για την εταιρεία Kangadis Foods, Inc. εναντίον της οποίας είχε κατατεθεί μήνυση στις ΗΠΑ,με την κατηγορία ότι πωλούσε πυρηνέλαιο σε συσκευασίες που ανέγραφαν CAPATRITI αγνό & παρθένο ελαιόλαδο Ιταλίας, για δε τα θύματα (συμπατριώτες μας) το παρουσίαζε με το όνομα “ΛΑΚΩΝΙΑ” ως EXTRA virgin olive oil Kalamatas, και μάλιστα εισαγόμενο από τα… Φιλιατρά!
Είχε πλημμυρίσει την αγορά (κι ακόμα το κάνει) με ιδιαίτερα εξευτελιστική τιμή για εισαγόμενο παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο όμως ήταν νοθευμένο με πυρηνέλαιο και σπορέλαια! Και ενώ στην  Ελληνική Κυβέρνηση   παραδόθηκε η υπόθεση στο…
πιάτο, με  όλα τα στοιχεία της έρευνας από Ομογενή δημοσιογράφο, δεν έκαναν απολύτως τίποτα οι κοπρίτες του Τσαυτάρη και προκατόχων του.
Τσάμπα (για τα μάτια του υπο-κόσμου) οι 300 επερωτήσεις βουλευτών -πάσης φύσεως- στη Βουλή.
Αντιθέτως, ο Σύνδεσμος Ελαιολάδου Βόρειας Αμερικής (North American Olive Oil Association – NAOOA)  κατέθεσε στις  6 Φεβρουαρίου του 2013 μήνυση εναντίον των εταιριών «Kangadis Food Inc.» & «The Gourmet Factory» με την κατηγορία ότι συνειδητά ανέγραφαν στην ετικέτα των προϊόντων με το σήμα “Capatriti” και ” Porto” «ελαιόλαδο» όταν το περιεχόμενο των προϊόντων αυτών δεν έχει καμιά σχέση με ελαιόλαδο καθώς  προέρχεται από απομεινάρια φλούδας και κουκούτσια ελιάς, πρόκειται δηλαδή για πυρηνέλαιο.

Σύμφωνα με το άρθρο 11 του Πτωχευτικού Κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών, η εταιρεία μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία της , ενώ παράλληλα αναπτύσσει, … σχέδιο αναδιοργάνωσης.

Παρότι η εταιρεία τον Ιούλιο του 2013 πέτυχε εξωδικαστικό συμβιβασμό (κάποιο μιλούν ότι έσκασε πάνω από 100 milions) με την NAOOA, ουδέποτε παραδέχθηκε την ενοχή της για τις κατηγορίες και σύμφωνα με δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, τα δικαστικά έξοδα που την επιβάρυναν, την υποχρεώνουν να κηρύξει πτώχευση.
Ο Σύνδεσμος Ελαιολάδου Βόρειας Αμερικής είχε καταγγείλει την εταιρεία Kangadis Foods, Inc. οτι πωλούσε ετησίως σχεδόν ένα εκατομμύριο συσκευασίες που περιείχαν πηρυνέλαιο, ενώ η ετικέτα του προϊόντος ενέγραφε “100% Pure Olive Oil.” , δηλαδή 100% Αγνό Ελαιόλαδο. Οι υποψίες κινήθηκαν όταν η ετικέτα “Capatriti” εμφανίστηκε στα ράφια τηςαλυσίδας πολυκαταστημάτων Wal-Mart (KeyFood κ.α.), σε τιμή που ούτε άγγιζε το ένα τρίτο της τιμής αντίστοιχων προϊόντων.
 Ευχόμαστε ο αντικαταστάτης του ανεκδιήγητου  Tsaf-Tsaf,  Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Καρασμάνης, να τολμήσει να ανοίξει τον βρώμικο φάκελλο με τις συστηματικές σε παγκόσμια κλίμακα νοθεύσεις (ανενόχλητα) του Ελληνικού ελαιόλαδου, και να αναστήσει τον διαλυμένο ΕΦΕΤ , πριν αρχίσουμε όλοι και βγάζουμε καυσαέρια από το κραμβέλαιο-βιοντήζελ, που αγοράζουμε και τρώμε σε συσκευασίες που γράφουν ΕΞΤΡΑ παρθένο ελαιόλαδο.
Του ευχόμαστε σιδεροκέφαλος, αλλά του δίνουμε ελάχιστη πίστωση χρόνου…
euro-crimes.blogspot.gr

Πηγές
adena-gr.blogspot
oliveoiltimes.com

από τον χρήστη

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>