«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η νέα γενιά που είναι;;; Βλέπει Σουλεϊμάν κάνοντας αλλαξοκωλιές, κιναιδισμούς, ΛΕΣΒΙΑΚΟΥΣ έρωτες και την νέα πρόστυχη ΜΟΔΑ αλλαγή ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ!

Θεατές στην προδοσία, στην δυστυχία, στην σκλαβιά, στην παράδοση της πατρίδος στον εχθρό!!!

Η γενιά της αδιαφορίας, του μαζοχισμού, της εγκεφαλικής αγκύλωσις, γενιά με ιδεώδη  για το μέλλον  μέχρι το ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ και τον ρεμαλισμό!!!

Πρώτη φορά θα καταγραφεί ιστορικά για αυτή την γενιά η αχαριστία της, κατηγορεί την προηγούμενη γενιά, για την δική της αδιαφορία για τα κοινά ούτε λέξη, για το δικό της μέλλον σε κάποια καφετέρια φιλοσοφεί κατηγορώντας τους γέρους που τρώνε σαν τεμπέληδες τα λεφτά ενώ αυτοί είναι άνεργοι!!! Το ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ όμως το βουτάνε!!!

Η γενιά των πατεράδων τους βγήκε από έναν πόλεμο, έναν εμφύλιο, μια κατοχή, ποτέ δεν κατηγορήσαμε τους γονείς μας για τυχόν λάθει τους που σίγουρα έκαναν κάτω από τέτοιες αδυσώπητες συνθήκες, κάναμε λάθη τα βλέπαμε τα διορθώναμε με αγώνες και προχωρούσαμε, σηκώσαμε τα μανίκια και παλέψαμε και επιβιώσαμε και όχι μόνο, αλλά  παρείχαμε στα παιδιά μας καλύτερες συνθήκες ζωής από τις δικές μας φρικιαστικές!

Δεν αφήσαμε τους γονείς στο έλεος του κάθε δολοφόνου, προδότη, απατεώνα, εχθρού, τους τιμήσαμε με το παραπάνω!

Σήμερα η νέα γενιά είναι ότι φάμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας!!!

Λένε κάποιοι ακόμα και τα παιδιά μας ότι τους παρείχαμε τα πάντα και τα καλομάθαμε και τώρα δεν έχουν μυαλό να λειτουργήσουν, αυτό λέγετε ιστορική αχαριστία, ιστορική αλητεία που θα την πληρώσουν.

Η σημερινή γενιά είναι αυτή που δεν ανέλαβε καμία ευθύνη, για όλα φταίνε οι γονείς τους.

Δεν είδα καμία πρωτοβουλία που θα ανάγκαζε τους γονείς να ξανά θυσιαστούν μπροστάρηδες με την ζωή τους για να στηρίξουν την πρωτοβουλία τους;

Θέλετε να παραδεχτώ ότι τα κάναμε όλα λάθος και ποια πρωτοβουλία πήρε και πως για να τα διορθώσει η νέα γενιά;;;

Η μόνη πρωτοβουλία που έχουν πάρει είναι να ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ τα βίτσια τους, παραδίνοντας την ελευθερία τους, την πατρίδα τους τα παιδιά τους στον εχθρό, πράγμα που δεν έκανε η προηγούμενη γενιά.

Θυμάμαι  όπου και να καθόσουν, όπου και να πήγαινες, ότι και να έκανες, έβλεπες νέους άντρες, παλικάρια, νέες κοπέλες γυναίκες, ξεχώριζες το ένα φύλο από το άλλο.

Σήμερα όπου και να πας δεν μπορείς να διακρίνεις ποιος είναι άντρας και ποια γυναίκα, γεμίσαμε ΛΕΣΒΙΕΣ και ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ, τι να περιμένεις από αυτήν την γενιά;;;

Έμειναν εξαιρέσεις νέων που και αυτοί χάνονται μέσα στην ανωμαλία και ανευθυνότητα.

Για αυτό θα μπω στο κλαμπ αυτών που λένε ναι να μην μείνει τίποτα από αυτήν την γενιά να τους χωνέψει η γη να εξαφανιστεί η ΜΟΛΥΝΣΗ, να πεθάνει αυτή η μόλυνση, να ξανά φυτρώσει καθαρό ελληνικό είδος και φυλή ΠΕΡΗΦΑΝΗ για την χώρα που θα κατοικεί.

Την αξίζει αυτής της γενιάς να χαθεί, να καεί και από τις στάχτες της να ΓΕΝΝΗΘΕΙ κάτι υγιές.

 ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

2 comments to Η νέα γενιά που είναι;;; Βλέπει Σουλεϊμάν κάνοντας αλλαξοκωλιές, κιναιδισμούς, ΛΕΣΒΙΑΚΟΥΣ έρωτες και την νέα πρόστυχη ΜΟΔΑ αλλαγή ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ!

  • Περαστικος

    Η νεα γενια πινει ακομα κοκα κολα.

  • Αντίδραση

    Καλα τα λες ανθρωπε…Εχω ξενερωσει με συνομιληκους μου που το μονο που κανουν ειναι να φτιαξουν την φρατζα να αγορασουν ρουχα και να εχουν απαιτησεις και αυτα που ειπες με τα χαρτζηλικια…Οσοι εναπομειναντες συνειδητοποιημενοι εχουμε μεινει απλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για τον βοθρο που λεγετε νεα γενια…Λιγα ατομα αξιζουν σημερα και δεν εχουν βουτηχτει στην ανηθικοτητα και την διαστροφη…Ψευτοεπαναστατες γινανε ολοι με την ποζα και την ψευτοκουλτουρα…Α ρε κοσμε τι τραβαμε

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>