«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτός είναι ο ΣΑΜΑΡΑΣ που μας είπε ότι επήρε το μήνυμα!!! Εμείς δεν καταλάβαμε τι ΕΝΝΟΟΥΣΕ.

 Υπό την εποπτεία του ΔΝΤ ο αφανισμός των επικουρικών συντάξεων

  

Πετρόπουλος Ανδρέας 31.05.2014

Στην παραδοχή ότι ο επιτετραμμένος του ΔΝΤ Πίτερ Ράτκλιφ τοποθετήθηκε στο υπουργείο Εργασίας προχώρησε μετά την αποκάλυψη – καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της ΕΕΚΕ Δημόσιας Διοίκησης Αλ. Μητρόπουλου η ηγεσία του υπουργείου. Στη συνέχεια ωστόσο επιχείρησε να υποβαθμίσει την παρουσία του στελέχους του ΔΝΤ στο υπουργείο λέγοντας πως πρόκειται για…”τεχνικό σύμβουλο”!

“Τεχνική” η υποστήριξη του επιτρόπου, υποστηρίζει το υπουργείο Εργασίας

Χθες το πρωί ο Αλ. Μητρόπουλος αποκάλυψε την παρουσία του τεχνοκράτη του ΔΝΤ στο υπουργείο Εργασίας ως επιτρόπου της τρόικας και μάλιστα σε πλήρως οργανωμένο γραφείο, με κύριο καθήκον την παρακολούθηση της διαδικασίας κατάργησης των επικουρικών συντάξεων με την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος – βιωσιμότητας των ταμείων από 1.7.2014, αλλά και την πιστή εφαρμογή του μνημονιακού νόμου (Ν. 3863/2010), που ορίζει ότι από 1.1.2015 το κράτος θα εγγυάται μόνο τη βασική σύνταξη, που ανέρχεται σήμερα στα 360 ευρώ.

 

“Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της, η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου εμπαίζει απροκάλυπτα τους Έλληνες συνταξιούχους και ασφαλισμένους και προετοιμάζεται να εφαρμόσει τους σκληρούς ασφαλιστικούς νόμους (Ν. 3863/2010, 4093/2012 κ.ά.) στο πεδίο των συντάξεων” ανέφερε στην καταγγελία του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “είχε εγκαίρως προειδοποιήσει τον ελληνικό λαό ότι μετά τις τριπλές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 η κυβέρνηση θα κλιμακώσει την εφαρμογή των πιο σκληρών μνημονιακών συστημάτων που έχουν ψηφιστεί, βάσει της ρήτρας της διαρκούς ανταγωνιστικής υποτίμησης όλων των παροχών του κοινωνικού κράτους”.

 

Όπως αναφέρει ακόμα ο Αλ. Μητρόπουλος, “το πρώτο βήμα έγινε ήδη με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου 2015-2018 (Ν. 4263/2014), σύμφωνα με το οποίο οι κοινωνικές δαπάνες του ελληνικού κράτους το 2018 θα πρέπει να ευθυγραμμιστούν με τις αντίστοιχες της Βουλγαρίας! Έτσι η κυβέρνηση μετεκάλεσε, σύμφωνα με δέσμευσή της με την Τριαρχία των δανειστών, και τοποθέτησε ως πανεπόπτη – παρατηρητή όλων των ασφαλιστικών ταμείων τον κ. Πίτερ Ράτκλιφ, προκειμένου να προβεί σε περικοπές των συνταξιοδοτικών δαπανών που θα συνεπιφέρουν δραματικές μειώσεις όλων των συντάξεων των Ελλήνων ασφαλισμένων. Η ρήτρα του μηδενικού ελλείμματος για τα επικουρικά ταμεία και η εγγύηση του κράτους μόνο της βασικής σύνταξης από 1.1.2015 (που ανέρχεται σήμερα στα 360 ευρώ) δημιουργούν εκρηκτικό τοπίο και θα περιαγάγουν αφενός τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων συνταξιούχων κάτω από το όριο της φτώχειας και αφετέρου τα ασφαλιστικά ταμεία κάθε είδους χωρίς αποθεματικά. Με τις διαρκώς ελαττούμενες εισροές εισφορών και τη διαρκώς μειούμενη κρατική επιχορήγηση, η μνημονιακή κυβέρνηση με την πολιτική της σκοπεύει να καταντήσει τα ασφαλιστικά ταμεία θλιβερά και καθημαγμένα φιλανθρωπικά ιδρύματα!”. Ο Αλ. Μητρόπουλος καταλήγει λέγοντας πως “οι περήφανοι Έλληνες συνταξιούχοι και ασφαλισμένοι, όμως, δεν θα το επιτρέψουν!”.

“Τεχνικός σύμβουλος”…

 

Μετά την αποκαλυπτική δήλωση – καταγγελία του Αλ. Μητρόπουλου άρχισε το… τραύλισμα του υπουργείου Εργασίας, που υποβίβασε τον Πίτερ Ράτκλιφ “εμπειρογνώμονα που παρέχει τεχνική βοήθεια για τη βελτίωση του συστήματος της είσπραξης των εισφορών από τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης και όχι “επίτροπο” του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

 

Εξειδικεύοντας τον ρόλο του “εμπειρογνώμονα” στελέχους το ΔΝΤ, “κύκλοι” του υπουργείου Εργασίας ανέφεραν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι “παρέχει ειδική τεχνογνωσία και υποστήριξη στο υπουργείο Εργασίας σε θέματα βελτίωσης και εναρμόνισης των επιχειρησιακών διαδικασιών που εφαρμόζονται από τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης στην είσπραξη ασφαλιστικών εισφορών.

 

Στόχος, συνέχισαν, της υποστήριξης αυτής είναι η απλοποίηση και εναρμόνιση των εφαρμοζόμενων διαδικασιών σύμφωνα με τη διεθνή και ευρωπαϊκή εμπειρία, ώστε το σύστημα είσπραξης ασφαλιστικών εισφορών να καταστεί φιλικότερο στους υπόχρεους καταβολής εισφορών και αποτελεσματικότερο στη λειτουργία του, περιορίζοντας το διοικητικό βάρος των φορέων και παράλληλα διασφαλίζοντας τις απαιτήσεις τους. Τέλος διευκρίνισαν πώς το κόστος παροχής υπηρεσιών του εμπειρογνώμονα καλύπτεται αποκλειστικά από πόρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 http://www.avgi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>