«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Αρκούδα βγήκε σαν Κυρία και Ξήλωσε όλα τα εμπόδια…Αλλά και ο Δράκος είναι σε ετοιμότητα.

Όπως είπε ο σκληρός Κίσσινγκερ, “Πόσο καιρό η Κίνα και η Ρωσία θα παρακολουθούν την Αμερική να “καθαρίζει”; Η μεγάλη Ρωσική Αρκούδα, και το Κινέζικο δρεπάνι θα σηκωθούν από την αδράνεια και τότε είναι που το Ισραήλ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όσα περισσότερα όπλα διαθέτει για να εξοντώσει όσους περισσότερους Άραβες μπορέσει!!!!

Έτσι συστηματικά οι ΗΠΑ και σύμμαχοι της, έκαναν άνω κάτω την Αίγυπτο (που ελέγχει την διώρυγα Σουέζ), την Λιβύη (πετρελαιοπαραγωγός χώρα), την Νιγηρία, το Ιράκ, την Συρία, και κούτσου κούτσου έφθασαν στην αυλή της Ρωσίας.

 

Η τραγωδία της στρατηγικής τους είναι η υποτίμηση των δυνατοτήτων της Ρωσίας και της Κίνας. Γιατί όταν ο Κίσσινγκερ μίλησε ανοικτά για τον ερχόμενο Παγκόσμιο Πόλεμο, και όταν οι κινήσεις

των ΗΠΑ δείχνουν προθέσεις παγκόσμιας κυριαρχίας, η Ρωσία θα περίμενε το τέλος της;

Τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Κινέζοι είναι γνωστοί για δύο παραμέτρους: α) την ικανότητα τους στην στρατηγική β) την ικανότητα τους να αντιμετωπίζουν ισχυρότερους αντιπάλους γ) την βαθειά τους φιλοσοφία σε όσους τομείς δραστηριοποιούνται.

Και έτσι πριν αλέκτωρ λαλήσει, τα γεράκια των ΗΠΑ και των συμμάχων έπαθαν σοκ από τις κινήσεις της “αρκούδας” και του “δράκου”.

Η μεν “αρκούδα”, με σκακιστική τελειότητα και με σεβασμό στις διεθνείς συμβάσεις, μπήκε στην Κριμαία μετά από πρόσκληση της τοπικής Βουλής που ζήτησε την ανεξαρτησία της Κριμαίας και την προσάρτηση στην Ρωσία. Η Αρκούδα χρησιμοποιεί το όπλο της Δημοκρατίας που λέγεται δημοψήφισμα προκαλώντας ρίγη απελπισίας στους Δυτικούς Ηγέτες και τον Ομπάμα γιατί τους στερεί όπλα από την επιχειρηματολογία τους.

Όμως η Αρκούδα δεν νίκησε μόνο στο τρόπο που πήρε το πάνω χέρι στην Κριμαία. Δεν οπισθοχώρησε στις απειλές των Αντιπάλων της και επέδειξε πρόσθετα ατού:

Η Ρωσία εγκατέστησε στην Κριμαία τον «δολοφόνο των αεροπλανοφόρων». Σημειολογικά λέει στους Αμερικάνους: Στέλνετε Αεροπλανοφόρα για να κάνετε αεροπορικές επιδρομές; Θα σας βυθίσουμε το αεροπλανοφόρο και ότι κινείται στην Μαύρη Θάλασσα. Θα χρησιμοποιήσετε βάσεις σε συμμαχικές χώρες; Να σας δούμε πως θα προσπελάσετε τις συστοιχίες των αντιαεροπορικών μας συστημάτων. Θέλετε να μας κτυπήσετε σε άλλα μέτωπα (με την βοήθεια Ρουμανίας, Νορβηγίας, Πολωνίας); ήδη είμαστε έτοιμοι και σας περιμένουμε…

Επίσης η Ρωσία έκανε μια εκπληκτική απαγωγή ενός αμερικάνικου UAV σε ύψος 4000 μέτρων!!! Και το προσγείωσε σαν ήταν παιχνιδάκι….Μήπως έγινε κάτι παρόμοιο στην πτήση των Μαλαισιανών αερογραμμών για επίδειξη ισχύος του σύγχρονου ηλεκτρονικού πολέμου; Που δεν θα το μάθουμε;

Στην απειλή για κυρώσεις προς την Ρωσία, η Δύση πήρε πολύ έξυπνες απαντήσεις. Η μεν Ρωσία απάντησε ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δεν θα μπορέσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις στις Αμερικάνικες Τράπεζες και επίσης δεν θα επιτραπεί η συνέχιση των δραστηριοτήτων των ξένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ρωσία. Και επειδή σε αυτό το επίπεδο, οι σφαλιάρες πρέπει να είναι αποτελεσματικές, ενεπλάκη και ο “Δράκος” απειλώντας με μείωση των συναλλαγματικών διαθεσίμων σε δολάρια και σε υποχρέωση αποπληρωμής των αμερικάνικων ομολόγων σε χρυσό!!!

Όπως καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής, η κλιμάκωση των κινήσεων μεταξύ των αντιπάλων, μπορεί να προκαλέσει ένα παγκόσμιο οικονομικό εφιάλτη…σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα!!! Και εξηγούμε:

Οι ΗΠΑ είναι ήδη στο κατώφλι της Χρεωκοπίας. Η μη αποπληρωμή των Αμερικάνικων Τραπεζών από τους Ρώσους, θα οδηγήσει σε κατάρρευση πολλές Τράπεζες και σε πτώση το δολάριο. Αν οι Κινέζοι απαιτήσουν αποπληρωμή των ομολόγων σε χρυσό και σε μείωση των συναλλαγματικών διαθεσίμων σε δολάρια, τότε το δολάριο θα γκρεμιστεί. Είναι απορίας άξιο, η εμμονή του Ομπάμα να το παίξει σκληρός όταν οι ΗΠΑ παραπαίουν…Δεν σας προκαλεί την σκέψη ότι απλά είναι μια μαριονέτα που την καθοδηγούν κάποιοι; Μήπως αυτοί οι κάποιοι είναι οι Εβραίοι; που επιθυμούν την παγκόσμια κυριαρχία που ευαγγελίζεται ο εβραίος Κίσσιγκερ;;

Η ΕΕ είχε αρχίσει να δείχνει κάποια σημάδια σταθεροποίησης. Μια πολεμική αναμέτρηση, θα εκτινάξει τις τιμές πετρελαίου και φυσικού αερίου και θα οδηγήσει σε ταχύτερη φτωχοποίηση την Ευρώπη και όλο το Κόσμο. Γιατί οι ηγέτες της ΕΕ, και μάλιστα η Γερμανία, οδηγούν σε σύγκρουση με την Ρωσία; Μπορούν να τα βάλλουν με την Ρωσία; και με τι κόστος; Γιατί αν πετύχουν μια πύρρεια νίκη σε βάρος της Ρωσίας, και σβήσει η μισή Ευρώπη, ποιό θα είναι το νόημα; Η διαγραφή των χρεών τους; Απλά η αλλαγή των γεωστρατηγικών ισορροπιών; Ειδικά η Γερμανία ξεκίνησε δύο παγκόσμιους πολέμους και τους έχασε. Γιατί οδηγεί σε ένα τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;

Με βάση τα ανωτέρω, πιστεύουμε ότι η Αρκούδα έδειξε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει δυναμικά τους αντιπάλους της. Διαθέτει ισχύ…διαθέτει εφιαλτική τεχνολογία σε όλα τα επίπεδα…και τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Κινέζοι είναι σκληροί με εξαιρετικές στρατηγικές ικανότητες. Απέναντι τους έχουν γιαπίστες Ηγέτες, που είναι καλοί για οικονομικά παιχνίδια αλλά όχι για σκληρές πολεμικές αναμετρήσεις…

Ας ευχηθούμε να σταματήσει η κλιμάκωση στο επίπεδο ενός ψυχρού πολέμου και μόνο.

drachmoula

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>