«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητό Ε.Π.Α.Μ.

Εγώ αυτός είμαι!!! ΕΣΕΙΣ ποιοι ΕΙΣΑΣΤΕ;;;;;;

Σου γράφω  μετά από πολύ καιρό και με αφορμή το γράμμα που έστειλε ο καλός φίλος Σ. Κατσούλης για το ποιος είναι αριστερός και ποια η πρέπουσα συμπεριφορά αν θέλει να ενταχθεί στο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ που μάλλον προαλείφεται για να κυβερνήσει τον δύστυχο αυτό τόπο.

Η δυσκολία η δική μου, που ήμουν δημοκρατικών αρχών, ούτε ΚΚΕ ,ούτε (τ)ΣΥΡΙΖΑ ,ούτε αναρχικός και φυσικά ούτε Ν.Δ., ήταν να καταλάβω τι ήθελε και που το πάει το Ε.Π.Α.Μ. η κίνηση (;) ,Μέτωπο(;), κόμμα(;) ,αρχή ενός φωτισμένου ηγέτη(;),  ή ότι τέλος  νομίζει ο καθένας ότι πρέπει να ονομάζεται.

Φυσικά όταν συναντηθήκαμε εκείνο τον Φεβρουάριο στο άγαλμα του Θ. Κολοκτρώνη για την πιο μεγάλη διαμαρτυρία που υπήρξε τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, μπήκα τυχαία στην μάζα των ανθρώπων και καθόλου τυχαία με ρήμαξαν στα χημικά τα ευγενικά παιδιά της Ε.Λ.ΑΣ. Πείσμωσα και είπα θα σας πολεμήσω αλήτες και προδότες κάθε έννοιας δικαίου.

 Προσήλθα ευχαρίστως στον χώρο που είχαν διαμορφώσει  στο Μαρούσι άνθρωποι που έβαζαν τα χρήματα τους και τις ώρες τους για να γίνει λειτουργικός ο χώρος. Φυσικά ρώτησα που πηγαίνει ιδεολογικά ο συγκεκριμένος χώρος και η απάντηση ήταν ότι ¨ εμείς συναγωνιστή ούτε δεξιά ούτε αριστερά ,μόνον για να ελευθερωθεί η Ελλάδα από τα μνημόνια¨, και έγινα μέλος.

Καλώς , τότε συνεχίζουμε , είμαστε στο σωστό δρόμο ,είχε και ελληνικές σημαίες . Πέσαμε στην δουλειά πώς να οργανωθούμε και εμείς αλλά και να αφυπνίσουμε τον κόσμο τις «απρόσωπες¨ γειτονιές  που ήταν από αδιάφορες έως και εχθρικές απέναντί μας. Βλέπετε δεν τους είχε ζορίσει το μνημόνιο τους Ελληναράδες ακόμα πολύ και η δυσπιστία ήταν προφανής απέναντί μας.

Και να το προσυνέδριο, και να το συνέδριο και αρχίζουν να ξεχωρίζουν τα πρόσωπα που έχουν όλες τις απαντήσεις και τις λύσεις έτοιμες στο τσεπάκι τους, εφόσον και αν και όποτε κ.λ.π.

 Κανένας δεν προήλθε από παρθενογένεση πολιτική και φάνηκε πολύ γρήγορα πως κάποιοι θέλανε να στήσουν ένα νέο ΚΚΕ αναπολώντας τις ιστορίες ενός κόμματος σε συγκεκριμένη εποχή και με συγκεκριμένη ιστορική συγκυρία στην εποχή.  Τώρα πως στήθηκαν ¨μαγαζάκια¨ συνήθεια παλιά των συμπατριωτών μας, και κάποιοι έβγαζαν λεφτουδάκια σε βάρος άλλων εύπιστων ,αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Όσο για τον σωστό τρόπο συμπεριφοράς που θα έπρεπε να έχεις αυτό όλως συμπτωματικά θα έπρεπε να ταυτίζεται με την σεβαστή γνώμη του πλέον προβεβλημένου στελέχους , οποιαδήποτε άλλη γνώμη σε έκανε , δημοκρατικά πάντα,  να μην υπάρχεις.

Και ας δούλεψαν άνθρωποι απάνθρωπες ώρες και ας ταλαιπωρούνταν άγρια , ποιος έδινε μια δεκάρα για όλα αυτά; Αλλά είπαμε προ πάντων η ωφέλεια για  την κίνηση (;) ,Μέτωπο(;), κόμμα(;) ,αρχή ενός φωτισμένου ηγέτη(;),  ή ότι τέλος  νομίζει ο καθένας ότι πρέπει να ονομάζεται.

Κακό πράγμα η μεγαλομανία και η υπεροψία ή άλλως το καβάλημα της ένδοξης καλάμου.

Αυτά τα ολίγα για να απαντήσω στον καλό φίλο που δεν ξέρει αν πρέπει να μείνει ή να φύγει. Η απόφαση είναι δική του .

20-2-2014

Μάντζαρης Γιώργος

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>