«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έτσι «ψεκάζουν» τους Έλληνες.

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Συνεχείς εναλλαγές μεταξύ τρόμου και εφησυχασμού….

– Πως βιώνουμε χωρις να αντιδουμε, την Δημοκρατική Δικτατορία, τον Κοινοβουλευτικό Φασισμό και τον Κομματικό Ολοκληρωτισμό.

– Απο τα ΜΜΕ: Συνεχείς εναλλαγές μεταξύ τρόμου και εφησυχασμού….

Όσοι αφελείς εξακολουθούν να κοιτάζουν τον ουρανό για να δουν από που τους ψεκάζουν, καλύτερα να γυρίσουν το κεφάλι τους ίσια μπροστά στις οθόνες των τηλεοράσεων, στις οθόνες των υπολογιστών, στους ραδιοφωνικούς δέκτες και στις εφημερίδες του συστήματος.
Το δηλητήριο δεν εισέρχεται στον οργανισμό από τη μύτη, αλλά από τα μάτια και τα αυτιά.

Όσοι απορούν για ποιο λόγο έχουν αδρανοποιηθεί οι Έλληνες στον καναπέ τους, παρά την…

ολοφάνερη εξαθλίωση των ίδιων και του ξεπουλήματος της πατρίδας, θα πρέπει επειγόντως να ανοίξουν ένα βιβλίο προπαγάνδας και να ανατρέξουν στο κεφάλαιο για τον «πόλεμο νεύρων».

 

Εκεί θα μάθουν ότι το νευροψυχικό σύστημα του ανθρώπου έχει δύο πόλους, έναν θετικό και έναν αρνητικό. Ο θετικός πόλος κυριαρχείται από θετικά συναισθήματα (αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, χαρά, διάθεση για δράση, ικανοποίηση κ.λ.π.). Ο αρνητικός πόλος κυριαρχείται από αρνητικά συναισθήματα (απελπισία, απαισιοδοξία, λύπη, κατάπτωση, απογοήτευση κ.λ.π.). Σε ένα φυσιολογικό άτομο, μεταξύ αυτών των δύο πόλων, υπάρχει σχετική ισορροπία, οπότε το άτομο βρίσκεται σε νευροψυχική ισορροπία. Αν όμως φορτίσουμε υπερβολικά τον έναν από τους δύο πόλους ή ακόμα χειρότερα, φορτίζουμε συνεχώς και εναλλάξ τους δύο πόλους (πόλεμος νεύρων), τότε έχουμε σπάσιμο της νευροψυχικής ισορροπίας και το άτομο καταρρέει. Αυτή η κατάρρευση συνεπάγεται αναστολή των φυσιολογικών ανακλαστικών του ατόμου και το άτομο περιέρχεται σε αδιαφορία και σε αδυναμία αντίστασης. Το άτομο κουράζεται, εξαντλείται και αποδέχεται χωρίς μάχη την ήττα του. Αποζητά δε τη λύτρωση, από τη διαταραχή που έχει υποστεί, είτε στην αυτοκτονία, είτε στην παράδοση άνευ όρων στον «δαμαστή» του.

Ο πόλεμος νεύρων είναι η πιο αποτελεσματική τεχνική της προπαγάνδας ενός καθεστώτος ή ενός επιτιθέμενου εχθρού για την εξουδετέρωση ενός ολόκληρου λαού. Αυτό ακριβώς είναι το «ψέκασμα» που κάνουν αυτή τη στιγμή στους Έλληνες. Οι συνεχείς εναλλαγές μεταξύ τρόμου και εφησυχασμού έχουν σπάσει κυριολεκτικά τα νεύρα των Ελλήνων και έχουν μετατρέψει το ψυχονευρωτικό τους σύστημα σε ένα συνεχές εκκρεμές, μεταξύ των δύο πόλων, μέχρι την πλήρη καθυπόταξη.

Σε αυτό εδώ το πειραματικό εργαστήρι της παγκοσμιοποίησης, τα ζούμε όλα. Ακούμε για κούρεμα καταθέσεων που τρομάζει και πανικοβάλει το άτομο και αμέσως μετά ακούμε καθησυχαστικές δηλώσεις που ηρεμούν το άτομο. Το ίδιο συμβαίνει με τους πλειστηριασμούς, με το νόμισμα, με τις απολύσεις, με τους μισθούς και τις συντάξεις, με τα διάφορα emailτης τρόϊκας, με την απόλυτη χρεοκοπία από το ένα μέρος και τα διάφορα «τούνελ αισιοδοξίας» από το άλλο κ.ο.κ.

 

Με τις μεγάλες δόσεις τρόμου από το ένα μέρος και με τις δήθεν διαψεύσεις και τις καθησυχαστικές δηλώσεις από το άλλο, έχουν καταφέρει να σπάσουν το ψυχονευρωτικό σύστημα των Ελλήνων και να τους αδρανοποιήσουν. Και όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν το σύστημα δεν είχε στα χέρια του τα ΜΜΕ. Το ίδιο συμβαίνει και με το κατευθυνόμενο (και όχι το ελεύθερο) διαδίκτυο, όπου ρίχνεται από το καθεστώς μια δήθεν τρομακτική «είδηση» η οποία αφελέστατα πολλαπλασιάζεται από άσχετους με την επικοινωνία πολίτες, διευκολύνοντας την προπαγάνδα του καθεστώτος.

Στην προπαγάνδα του σπασίματος των νεύρων, που ακυρώνει τα άτομα, θα πρέπει να προστεθεί επιπλέον η τεχνική του «διαίρει και βασίλευε», με την οποία το καθεστώς στρέφει έντεχνα τη μια κοινωνική τάξη εναντίον της άλλης. Θα πρέπει ακόμα να προστεθεί η προδοσία της κοινωνίας από το κομματικό συνδικαλιστικό και φοιτητικό κίνημα, τα μόνα δηλαδή κινήματα που θα μπορούσαν να συνεφέρουν από το λήθαργο τους Έλληνες και να τους οδηγήσουν στο δρόμο του αγώνα. Θα πρέπει τέλος να προστεθεί η απροκάλυπτη αντισυνταγματική διακυβέρνηση της χώρας και η βιαιότητα της αντιμετώπισης τυχόν διαδηλωτών από τα ΜΑΤ, οι διώξεις των εισαγγελέων  κ.λ.π.

Τι λέτε λοιπόν τώρα; Με ποιο τρόπο «ψεκάζουν» τους Έλληνες;;;

http://hassapis-peter.blogspot.gr/

 

http://greeknation.blogspot.gr/2013/12/blog-post_3533.html

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>