«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ

Αγνοείται η τύχη 87χρονης ομογενoύς από το Γουάιτστόουν

Βαλσαμάκη, 

 

Για δεύτερη φορά. Κόψε τις μαλακίες και πες στην αστυνομία της Νέας Υόρκης που είναι η πεθερά σου.

 

WARNING NUMBER TWO:

 

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

 

Μανώλη, 

ο Λαμπρόπουλος σου απαντάει. Η απάντηση παρακάτω. 

Μερικά αποσπάσματα:

Διαπράξατε ένα μέγα ατόπημμα. Μεσα στον πανικό σας με αποκαλέσατε προδότη. Αλλά αν είσαστε άντρες και είχατε Ελληνικά “καρύδια”, αυτό θα το λέγατε μπροστά μου και όχι σαν κρυμένες γυναικούλες, που τρέμουν την απάντηση. Ελάτε λοιπόν να το πείτε μπροστά μου, γυναικούλες που το παίζετε και Έλληνες “πατριώτες”.

Δεν είσαστε Έλληνες “κύριοι” και μην μαγαρίζετε την Γαλανόλευκη. Η Δημοκρατία που γεννήθηκε σε αυτά τα ιερά χώματα, είναι ο σεβασμός στην αντίθετη άποψη, ειτε σας αρέσει είτε όχι.Έχετε καταντήσει για όλους τους σοβαρούς και σκεπτόμενους ανθρώπους, ένας θίασος περιφερόμενων, γελοτοποιών.Αυτό δεν λέγετε νόηση “κύριοι”. Λέγεται παρανόηση. Είστε παρανοϊκοί και χρειάζεστε άμεσα ψυχίατρο, πρίν γίνετε και επικίνδυνοι για όσους δεν συμμερίζονται την ψυχασθένεια σας.Νομίζω ότι πρέπει να σας αναλάβουν πλέον η δικαιοσύνη και η ψυχιατρική επιστήμη. Αρκετά μείνατε έξω. Αρχίσατε να γίνεστε επικίνδυνοι.Μέσα στον πανικό σας, σας ξέφυγε και με καλέσατε και σε τηλεοπτική αντιπαράθεση. Την έχω αποδεχθεί και το έχω δημοσιοποιήσει από την πρώτη στιγμή. Αλλά το λέω δημόσια ότι σας θεωρώ “κότες” και θα βρείτε πολλές δικαιολογίες για να μην συμβεί.

Βαλσαμάκη,  

κόψε τις μαλακίες και πες στην αστυνομία που είναι η πεθερά σου.

WARNING NUMBER ONE:

http://a836-acris.nyc.gov/DS/DocumentSearch/DocumentImageView?doc_id=2005033100378001

Μάγκες, 

επαναλαμβάνω:  Εάν δεν βρεθεί η γιαγιά, την έχετε βαμμένη.

https://www.facebook.com/permalink.php?id=272036586256054&story_fbid=394589490667429

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

Αγνοείται η τύχη 87χρονης ομογενoύς από το Γουάιτστόουν

Του Δημήτρη Τσάκα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αγνοείται η τύχη της 87χρονης ομογενούς Μαρίας Χατζηπολυχρόνη, από το Γουάιτστόουν του Κουίνς. Η ομογενής, όπως αναφέρεται στο αστυνομικό ανακοινωθέν, αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα από τις 3:00 μ.μ. Τελευταία φορά, όπως ανέφεραν γείτονες στην Αστυνομία, την είδαν στο σπίτι της στη διεύθυνση 157-38 12th Road στο Γουάιτστόουν του Κουίνς.

Στο αστυνομικό ανακοινωθέν αναφέρεται ότι η Μαρία Χατζηπολυχρόνη είναι λεπτοκαμωμένη λευκή και γκριζομάλλα γυναίκα ύψους 5 π. 1 ιντσών, ενώ το βάρος της ανέρχεται στα 100 πάουντ.

Η Αστυνομία τις πρώτες μέρες κυκλοφόρησε στο Γουάιτστόουν φυλλάδια με τη φωτογραφία της και καλούσε τους πολίτες να επικοινωνήσουν με το Crime Stoppers στο (800) 577_TIPS είτε μέσω της ιστοσελίδας στο WWW.NYPDCRIMESTOPPERS.COM. Επειδή οι προσπάθειες του 109ου Αστυ-

νομικού Τμήματος δεν απέδωσαν καρπούς την Παρασκευή η ομογενής καταγράφηκε στα κατάστιχα της Αστυνομίας ως Αγνοούμενη και εστάλη σε όλα τα ΜΜΕ το ανακοινωθέν.

Η Αστυνομία, παρά την εμμονή μας, αρνήθηκε να εισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με την οικογένεια της Μαρίας Χατζηπολυχρόνη.

Ο «Εθνικός Κήρυκας» επικοινώνησε με αρκετά μέλη και στελέχη της κοινότητας του Τιμίου Σταυρού στο Γουάιτστόουν όπου εκκλησιάζονταν, αλλά ελάχιστα γνώριζαν γι’ αυτήν. Ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας, Γιάννης Δελαγραμμάτικας, ανέφερε ότι το πληροφορήθηκαν από τα φυλλάδια που

διένειμε η Αστυνομία και ότι δεν γνωρίζουν κάτι σχετικό για την τύχη της.

«Ευχόμαστε να είναι υγιής και να εντοπιστεί και να επιστρέψει στους οικείους της. Η είδηση έχει προκαλέσει συγκίνηση στην κοινότητά μας, αλλά ουδείς γνώριζε περισσότερα από όσα αναφέρονται στο Αστυνομικό Ανακοινωθέν», επεσήμανε ο κ. Δελαγραμμάτικας».

Η ομογενής, όπως είπε η κόρη της Δήμητρα Νικάστρο, ήταν καλά στην υγεία της και μάλιστα στις 12 Οκτωβρίου γιόρτασε τα γενέθλιά της και είναι 87 ετών.

«Η μητέρα μου ήταν υγιής και δυναμική γυναίκα. Ζούσε με τον πατέρα μου, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια μετά τον θάνατό του ζούσε μόνη της και μάλιστα δεν χρειαζόταν βοήθεια. Καθάριζε μόνη της το γκαράζ και την αυλή του σπιτιού της». Ερωτηθείσα εάν είχαν κάποιο νέο, η κ. Νικάστρο ανέφερε ότι επικοινώνησαν με όλους τους συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα, αλλά ουδείς γνώρι ζε κάτι σχετικό. «Προσευχόμαστε να είναι καλά και να βρεθούμε

και πάλι μαζί», πρόσθεσε.

Οι γονείς της Στυλιανός και Μαρία Χατζηπολυχρόνη κατάγονταν από την Αττική και «ήρθαν στην Αμερική το 1969 όταν εγώ και η αδελφή μου η Βασιλική ήμασταν 10 και 14 ετών αντίστοιχα». Εργάστηκαν σκληρά και κατάφεραν να ζήσουν το αμερικανικό όνειρο. Το 1980 αγόρασαν το σπίτι τους στο Γουάιτστόουν και το 2004 – βάσει των δεδομένων του Οικονομικού Τμήματος του Δήμου της Νέας Υόρκης το αποπλήρωσαν πλήρως.

Η μεγαλύτερη κόρη τους, η Βασιλική, είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Βαλσαμάκη και διαμένουν στην Αστόρια και έχουν τρία παιδιά, τον Στιβ, την Μαριάμ και τον Γιώργο, ενώ η Δήμητρα είναι παντρεμένη με τον Μάικλ Νικάστρο, διαμένουν στο Ντάβενπορτ της Φλόριδας και έχουν έναν γιο, τον Μαρίνο.

«Η μητέρα μου αγαπούσε τα παιδιά και τα εγγόνια της και επέμενε στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας και την μεταλαμπάδευση των παραδόσεων», επεσήμανε η κ. Νικάστρο.

http://www.ekirikas.com/article/131678

http://www.thenationalherald.com/article/61292 ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

Μάγκες,

  επαναλαμβάνω:  Εάν δεν βρεθεί η γιαγιά, την έχετε βαμμένη.

δρ. λαμπρακη, επειδη πληροφωρηθηκα πως ειπες πως τα παιρνω απο μασονους, για απαντησε σε κατι ερωτησεις:

1. ειναι στην φωτογραφια αυτη ο γυιος σου ο Γιωργος με την αραβωνιαστικια του την ΣΑΜΑΝΘΑ ΛΕΒΙΝ?

2. Γιατι ποτε δεν αναφερεις σε ποιο χωριο της Κρητης εχεις γεννηθει?

3. Γιατι ποτε δεν βρισκω φωτογραφιες σου απο περασμενα χρονια παρολο τ’ οτι λες πως ησουν ηγετικη μορφη στην ομογενεια?

εχεις καμμια απαντηση?

τι εγινε λαμπρακη?  παλι μουγκα στη στρουγκα (να δω πως θα μεταφρασεις το “μουγκα στην στρουγκα” στο δικαστηριο στο Νιουαρκ).  Σε ρωτησα επειδη πληροφωρηθηκα πως ειπες πως τα παιρνω απο μασονους, για απαντησε σε κατι ερωτησεις:

1.  ειναι στην φωτογραφια αυτη ο γυιος σου ο Γιωργος με την αραβωνιαστικια του την ΣΑΜΑΝΘΑ ΛΕΒΙΝ

2.  Γιατι ποτε δεν αναφερεις σε ποιο χωριο της Κρητης εχεις γεννηθει?

3.  Γιατι ποτε δεν βρισκω φωτογραφιες σου απο περασμενα χρονια παρολο τ’ οτι λες πως ησουν ηγετικη μορφη στην ομογενεια?

εχεις καμμια απαντηση?

ελα να μου πεις πως σε δυσφυμω τωρα!  εδω σε θελω.

Εισαι Ελληνας?  απο που εισαι?  γιατι το κρυβεις?  πουναι οι φωτογραφιες σου απο την μεγαλη σου καριερα στην Ελληνικη κοινωτητα της Αμερικης?  πουντα “συντεκνε?”

εχουν σφιξει τα πραγματα πια.  περιμενω απαντηση γιατι θα σφιξουν ακομη περισσοτερο απο δω και στο εξης οσο δεν μιλας.  πες μας απο που κρατα η σκουφια σου.  εγω αυτο το “λαμπρακης” το κοβω για “ολμπραητ” ή για “φουλμπραητ.”  αυτη η φωτογραφια θα στελνεται συνεχεια, μεχρι σ’ οτου να μας πεις απο που κρατα η κουφια σου.

ποσες φορες σου ειπαν να βγαλεις το “φου εη σι ες” απο την επιγραφη σου?  μην μου πεις πως σε δυσφυμω παλι.  στο “φου εη σι ες” το παραπονο σου.

2013/10/31 Mitch F <greekmitch@gmail.com>

γι ολα τα υπολοιπα ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, που κρυφα μπροστα στους καθρευτες σας, οταν φορατε τις “συλλεκτικες” στολες των ΕΣ-ΕΣ καμαρωνετε γιατι δεν σας εχω παρει ειδηση (οχι εσενα γιωργο και 1-2 αλλους), δεν ειναι φανερο ποιος δεν ειναι ο Ελληνας?  αλλα ξεχασα, κι εσεις δεν εισαστε Ελληνες, γι’ αυτο τον υποστηριζεται.

Οριστε, ας εξηγησει ποια ειναι η οικογενεια του και απο που βαστα η σκουφια του, ο “Δρας.”

Γιατι μουγκα ξαφνικα????????????????????????

2013/10/31 Mitch F <greekmitch@gmail.com>

τι εγινε λαμπρακη?  παλι μουγκα στη στρουγκα (να δω πως θα μεταφρασεις το “μουγκα στην στρουγκα” στο δικαστηριο στο Νιουαρκ).  Σε ρωτησα επειδη πληροφωρηθηκα πως ειπες πως τα παιρνω απο μασονους, για απαντησε σε κατι ερωτησεις:

1.  ειναι στην φωτογραφια αυτη ο γυιος σου ο Γιωργος με την αραβωνιαστικια του την ΣΑΜΑΝΘΑ ΛΕΒΙΝ

2.  Γιατι ποτε δεν αναφερεις σε ποιο χωριο της Κρητης εχεις γεννηθει?

3.  Γιατι ποτε δεν βρισκω φωτογραφιες σου απο περασμενα χρονια παρολο τ’ οτι λες πως ησουν ηγετικη μορφη στην ομογενεια?

εχεις καμμια απαντηση?

ελα να μου πεις πως σε δυσφυμω τωρα!  εδω σε θελω.

Εισαι Ελληνας?  απο που εισαι?  γιατι το κρυβεις?  πουναι οι φωτογραφιες σου απο την μεγαλη σου καριερα στην Ελληνικη κοινωτητα της Αμερικης?  πουντα “συντεκνε?”

Mitch Fatouros
Author
https://www.facebook.com/greek.mitch.1

http://www.amazon.com/dp/B008F0CIRK
http://www.amazon.com/dp/B00A9HATRI

Mitch Fatouros
Author
https://www.facebook.com/greek.mitch.1

http://www.amazon.com/dp/B008F0CIRK
http://www.amazon.com/dp/B00A9HATRI

Mitch F [greekmitch@gmail.com]

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>