«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ενοχοποιούν και εκτελούν τους συνταξιούχους!!!

Σύνταξη σημαίνει ότι δούλεψα για να μπορώ να ζήσω με αξιοπρέπεια

με τα δικά μου λεφτά που μου τα ΚΛΕΨΑΤΕ!

όταν δεν μπορώ να δουλέψω.

Το γεγονός ότι η περιουσία των Ταμείων λεηλατήθηκε με σχέδιο και έγινε φθηνή χρηματοδότηση για τους επιχειρηματίες, προφανώς δεν απασχολεί τον υπουργό. Το «κούρεμα» της περιουσίας των Ταμείων με το οποίο τους αφαίρεσαν 12 περίπου δισ. ευρώ, δεν έχει καμία σημασία.

Να δώσει το απόβρασμα και η δολοφονική κατοχική κυβέρνηση τις κρατήσει του καθενός  που του έχουν γίνει για να σταματήσει αυτή η ενοχοποιήσει τον απόμαχων νόμιμων και τίμιων βιοπαλαιστών της ζωής!!! Τους ξεζούμισαν με ασήκωτες κρατήσεις και τώρα τους πετάνε στον καιάδα!

Ο δολοφόνος Γεωργιάδης δήλωσε με ύφος ΠΟΡΝΗΣ!

«Κάτω από 65 κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει σύνταξη. Δεν έπρεπε να δίνουμε σύνταξη κάτω των 65 σε κανέναν.

Αν δε δίναμε σε κανέναν κάτω των 65, θα μπορούσαμε να δίνουμε στους ανάπηρους αυτό που έπρεπε να τους δίνουμε…». Αυτά είπε ο λαλίστατος υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης χτες στον «Αντέννα», για να καλύψει την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης σε βάρος των αναπήρων, οι οποίοι έχουν εγκαταλειφθεί στη μοίρα τους.

Μόνο που ο Αδ. Γεωργιάδης καθόλου δεν πρωτοτυπεί. Απόβρασμα της πολιτικής ήταν, απόβρασμα παραμένει!!

Οι θεωρίες του «κοινωνικού αυτοματισμού», η προπαγάνδα ότι για την αβίωτη ζωή συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων στην οποία τις καταδικάζει η αντιλαϊκή πολιτική φταίνε κάποιες άλλες κοινωνικές ομάδες εργαζομένων, δεν είναι καινούριες.

Το γεγονός ότι η περιουσία των Ταμείων λεηλατήθηκε με σχέδιο και έγινε φθηνή χρηματοδότηση για τους επιχειρηματίες, προφανώς δεν απασχολεί τον υπουργό. Το «κούρεμα» της περιουσίας των Ταμείων με το οποίο τους αφαίρεσαν 12 περίπου δισ. ευρώ, δεν έχει καμία σημασία. Αυτοί που φταίνε είναι οι μητέρες ανηλίκων που συνταξιοδοτήθηκαν πριν τα 65 ή κάποιες άλλες κατηγορίες εργαζομένων που μετά 35 χρόνια σκληρής δουλειάς βγήκαν στη σύνταξη, την οποία μάλιστα τους περιέκοψαν, χωρίς αιδώ, επικαλούμενοι μεταξύ άλλων και τη μικρή τους ηλικία. Και αντί ο κ. Γεωργιάδης να απολογηθεί για το τσεκούρι στις συντάξεις ζητάει και τα ρέστα.

Με το ψέμα και τη συκοφαντία οι κυβερνώντες επιχειρούν να διαιρέσουν τους εργαζόμενους και να αφήσουν στο απυρόβλητο την ταξική πολιτική τους υπέρ μιας χούφτας μονοπωλίων και μιας ελάχιστης μειοψηφίας που νέμεται τον λαϊκό κόπο με τη στήριξη των κυβερνήσεων. Τους έχοντες και κατέχοντες υπερασπίζει ο υπουργός των περικοπών και της εμπορευματοποίησης της Υγείας και δείχνει τα δόντια του στους αδύνατους.  Άξιος ο μισθός του! Από την αφεντιά του δεν περιμέναμε ν’ ακούσουμε και τίποτα διαφορετικό…

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>