«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Από την αρχαιότητα ως τον εικοστό αιώνα

Κυριάκος Σιμόπουλος,

έκδ. ”Πολιτιστικές Εκδόσεις”

Έγραψε στις 08.04.2013 ο/η: Αργύρης Νίκος

Επιστροφή

Τις συμφορές τής ανθρωπότητας, που καταγράφονται στις τρεις τελευταίες χιλιετίες τής ιστορίας, προκάλεσαν οι πόλεμοι, οι σφαγές οι υποδουλώσεις, η τυραννία, η εξαθλίωση των λαών, η διαιώνιση των εχθροτήτων, η αρπακτικότητα, το έγκλημα και η αδικία. Όλα αυτά τα δεινά υποκινούσαν αχρείους και βάναυσους διεκδικητές τής εξουσίας: μονάρχες, στρατοκράτες, αυτοκράτορες και κατά τους τελευταίους αιώνες δεσποτικά αντιλαϊκά καθεστώτα.  Αυτές οι μάστιγες έρχονται και παρέρχονται. Παραμένουν όμως στη μνήμη των εθνών εξωραϊσμένοι οι δολοφόνοι τής ανθρωπότητας. Δοξολογούνται από πασίγνωστους διανοούμενους και καλλιτέχνες, αυλόδουλους και εξωνημένους, που αποθεώνουν τους αυθέντες τους αποσιωπώντας ή εξευγενίζοντας τις κακουργίες τους, υμνολογούν τις βέβηλες πράξεις τους και αποκρύπτουν τις φρικαλεότητες και απανθρωπιές τους. Είναι το αποτρόπαιο έγκλημα, κυρίως των ιστορικών, που διαστρεβλώνουν την αλήθεια, συγκαλύπτουν τα πραγματικά γεγονότα και επιχρυσώνουν τις βαρβαρότητες των πατρώνων τους.

Σ’ αυτή την απάτη, τις παραχαράξεις και τους ευπρεπισμούς, τις θεοποιήσεις και τους εξαγιασμούς, στη διαιώνιση δηλαδή τού ψεύδους, οφείλονται η άγνοια και η παραπλάνηση των λαών, που αφομοιώνουν τα ψεύδη και αποδέχονται ως μεγάλες μορφές τής ιστορίας, ως «είδωλα», αιματοπότες βρυκόλακες. Μοναδικοί ένοχοι, οι διεφθαρμένοι διανοούμενοι και καλλιτέχνες εικοσιτεσσάρων αιώνων.

Η αρχαιοελληνική άμεση δημοκρατία κατέρρευσε εξ αιτίας των επιδρομών και τής ιμπεριαλιστικής πολιτικής τής μακεδονικής δυναστείας. Αλλὰ τα πραγματικά αίτια των συμφορών αποσιωπήθηκαν από τους ιστορικούς. Αγλαΐζουν τη λεγόμενη ελληνιστική εποχή των αχρείων και αλληλοσπαρασσόμενων τυράννων. Έλληνες και λατίνοι συγγραφείς εκθειάζουν το ρωμαϊκό ιμπεριαλισμό, που αφάνισε τους λαούς τού παραμεσογειακού χώρου.

Επί 24 αιώνες η παγκόσμια ιστορία πλαστογραφείται από διανοούμενους και καλλιτέχνες και κυρίως ιστορικούς, που μεταβάλλονται σε αυλοκόλακες μοναρχών και γενικά φαυλεπίφαυλων εξουσιών παραχαράσσοντας τα γεγονότα και υμνολογώντας κατάπτυστους ηγεμονεύοντες. Από τον Πλάτωνα και τον Ισοκράτη, τον Βιργίλιο και τον Οράτιο, τον Ευσέβιο και τον Λακτάντιο, ως τον Μακιαβέλλι και τον Βολταίρο. Από τον Λύσιππο και τον Απελλή ως τον Tiziano και τον Raffaello.

Είναι ολοφάνερο, ότι οι συμφορές τής ανθρωπότητας οφείλονται και στην εξαχρείωση τού πνευματικού κόσμου. Εξ αιτίας των δόλιων υμνολογιών για τις εξουσίες και των ψευδολογιών, οι επόμενες γενεές ενστερνίζονταν τους γελοίους μύθους για τους «μεγάλους» και «άξιους» ηγεμόνες, «ευεργέτες των λαών» και «συντελεστές τής προόδου»! Η καταισχίνη αυτή συνεχίζεται και εντείνεται, με νέες ασχήμιες και βδελυρότητες, ως τις μέρες μας. (Απόσπασμα από την εισαγωγή).

Μερικά από τα κεφάλαια, που πραγματεύεται το βιβλίο:

Πίνδαρος: Λάτρης και υμνητής τυράννων.

Ισοκράτης: Εξωνημένο όργανο τής μακεδονικής δυναστείας.

Καταισχίνη η πολιτική διαφθορά τού Αισχίνη.

Η διαφθορά διανοούμενων και καλλιτεχνών κορυφώνεται επί δυναστείας τού Αλέξανδρου.

Αυλοκόλακες διανοούμενοι θεοποιούν αχρείους μονάρχες τής ελληνιστικής εποχής.

Έλληνες και λατίνοι διανοούμενοι δοξολογούν τους φαύλους μονάρχες.

Συγγραφείς και καλλιτέχνες αποθεώνουν όλους τους λαοκτόνους ρωμαίους ηγεμόνες.

Απόστολοι και Πατέρες τής Εκκλησίας διδάσκουν υποταγή στους αυτοκράτορες.

Φαύλοι καλλιτέχνες εξαγιάζουν μιαρούς βυζαντινούς ηγεμόνες.

Διεφθαρμένοι διάσημοι συγγραφείς τού μεσαίωνα και τής αναγέννησης.

Σαπροί διανοούμενοι και καλλιτέχνες υμνολογούν τα φασιστικά καθεστώτα.

  http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=3059

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>