«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΡΕ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΡΕ 300 ΡΕΜΑΛΙΑ, ΡΕ 300 ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ που Κανονίζετε για τις καρέκλες της μασάς!!! Αυτό παρακάτω σας ενδιαφέρει πρόστυχοι, απάτριδες, ανώμαλοι, πολιτικοί, δικαστικοί και Φαρισαίοι;;;;;

ΑΡΘΡΟ-ΣΟΚ ΤΗΣ DAILY MAIL

“Οι Ελληνες εγκαταλείπουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα”

Σε ιδρύματα αφήνουν τα παιδιά τους οι Έλληνες γονείς της μεσαίας τάξης, αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα DAILY MAIL

 Και ποιος νοιάζεται;;;  Το ενδιαφέρον είναι να βγούμε στο πεζοδρόμιο και να απαλλαγούμε από τους 300 προδότες με σύσσωμο τον λαό! Πόσοι θα το διαβάσουν στο Ίντερνετ;;; Ξέρουν τα πουλημένα ρεμάλια που ακούν στον τίτλο ηγέτες αφού έχουν εξαγοράσει κάθε ελεύθερη φωνή και αν κάποια τους έχει  ξεφύγει την κλείνουν!!!!! Αυτοί μοιράζουν  καρέκλες και τα παιδιά πεθαίνουν, το κρίμα στα δικά σας παιδιά αλήτες.

Κ Δ Κ

Σε ιδρύματα αφήνουν τα παιδιά τους οι Έλληνες γονείς της μεσαίας τάξης, αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα Daily Mail.

«Παιδιά γελούν και παίζουν στην αυλή. Μοιάζει μια διαχρονική ειδυλλιακή σκηνή, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια σύγχρονη ελληνική τραγωδία», αναφέρει ο Βρετανός δημοσιογράφος.

 

Η εικόνα που βγαίνει για τη χώρα μας είναι ζοφερή. Μιλάει πάντως με αποδείξεις και ονόματα, κάνοντας επιτόπιο ρεπορτάζ σε ιδρύματα όπως το Τζάνειο, ενώ έχει καταγράψει συνομιλίες και με τους υπευθυνους των χωριών SOS. Οι αριθμοί που αναφέρονται είναι τρομακτικοί. 10% των μικρών παιδιών βρίσκονται στα όρια της πείνας, ενώ πάνω από το 70% όσων βρίσκονται σε ιδρύματα και ορφανοτροφεία, είναι εκεί γιατί οι γονείς τους δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στη νέα πραγματικότητα που δημιούργησε η οικονομική κρίση.

Ένα ζευγάρι, με δύο παιδιά, που έχασε τη δουλειά του, μια χήρα που δεν μπορεί να μεγαλώσει τα δικά της παιδιά, πρωταγωνιστούν στο ρεπορτάζ του Βρετανού δημοσιογράφου. Στη συνέχεια κάνει λόγο για τη ζωή στην Ελλάδα της ανεργίας, με τα δύο τρίτα των κάτω των 25 να μην έχουν δουλειά, με τις περικοπές των μισθών όσων δουλεύουν στο 30% μέσα σε λίγα χρόνια, με το κλείσιμο της ΕΡΤ για οικονομικούς λόγους, με τη δυσβάσταχτη φορολογία.

Αναφέρεται στους τριγμούς που προκάλεσε στην τρικομματική κυβέρνηση το κλείσιμο του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως υπάρχει και ο κίνδυνος των εκλογών.

Μάλιστα συγκρίνει την κατάσταση στη χώρα μας, με αυτή της Βρετανίας της μεγάλης ύφεσης της δεκαετίας του 30, χαρακτηρίζοντάς της δύο φορές χειρότερη.

Στη συνέχεια υπάρχει πάλι ο ανθρώπινος παράγοντας, με πιτσιρίκια να λένε πόσο τους λείπουν οι γονείς τους που πλέον βλέπουν κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά και τους υπεύθυνους των ιδρυμάτων να μιλούν για τις τραυματικές εμπειρίες των παιδιών, τόσο ξένες με την ελληνική κουλτούρα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» βοήθησε φέτος με τρόφιμα 6 χιλιάδες περισσότερα παιδιά απ” ότι πέρυσι, με τους υπεύθυνους να μιλούν για μια νέα τάξη, νεόπτωχων, οι οποίοι δυσκολεύονται να ζητήσουν βοήθεια. «Αυτοί που κάποτε μας δώριζαν χρήματα, τώρα έρχονται για να πάρουν» λένε χαρακτηριστικά.

Μιλά για την αύξηση των αυτοκτονιών και των προβλημάτων ψυχικής υγείας, αλλά και για την προσπάθεια τέτοιων ιδρυμάτων όπως αυτά που αναφέρθηκαν ήδη, να μείνουν ανοιχτά, καθώς στηρίζονται στις δωρεές.

Παρόλ’ αυτά υπάρχει και κάτι καλό στην Ελλάδα σύμφωνα με το άρθρο, η αναγέννηση των κοινωνικών αξιών αλλά και η ανακάλυψη εκ νέου, της αλληλοβοήθειας.

Είναι κι αυτοί που λένε ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσουν, αλλά ο δημοσιογράφος κλείνει το άρθρο του λέγοντας ότι, αυτή η περηφάνια, ίσως δεν είναι αρκετή πια, στη νέα ελληνική πραγματικότητα.

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>