«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί ναυάγησε η αρχαία Αθηναίων Πολιτεία ;

Αγαπητέ φίλε Πυθαγόρα με εκπλήσσεις πάντα ευχάριστα και δυνατά! Το κυριότερο σε προσωπικό επίπεδο με καλίπτης απόλυτα! Θα μπορούσα να σου τα γράψω σε μήνυμα,  αλλά το κάνω από την ιστοσελίδα για να δω πόσοι ασπαζονται τις ιδέες σου- μας ; Θα περιμένω διάλογο επάνω στις απόψεις σου-μας!

Διότι δεν υπάκουσε σε δύο απο αυτούς τους νόμους :

 

ΔΑΡΒΙΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ : Το λιοντάρι που βλέπουμε να κόβει βόλτες στην σαβάννα δεν βρέθηκε εκεί τυχαία . Το DNA του επι χιλιετίες έδινε εξετάσεις και έπαιρνε πάντα άριστα . Και το ίδιο το λιοντάρι ήταν το υγιέστερο της γενιάς του , και οι γονείς του και οι παππούδες του και οι προπαππούδες του κλπ . Απέδειξε οτι είναι άξιο για μια θέση στην σαβάννα .

Στην Αθηναίων Πολιτεία ο ανόητος είχε ισότιμη ψήφο με τον Πλάτωνα και τον Σωκράτη !

Για στάσου ρε φίλε ! Τί έκανες για να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ οτι δικαιούσαι ισότιμη με αυτούς ψήφο ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ! Απλώς γεννήθηκες απο Αθηναίους γονείς .

ΣΥΜΒΙΩΣΗ : Το εγκεφαλικό κύτταρο καταναλώνει 8,65 φορές περισσότερη τροφή απο το μέσο σωματικό κύτταρο . Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούμε να το κατηγορήσουμε οτι “εκμεταλλεύεται” τα άλλα κύτταρα ή οτι τα “καταδυναστεύει” . Απλώς κάνει μια εργασία εξ’ ίσου σπουδαία με τις εργασίες των άλλων κυττάρων που όμως απαιτεί 8,65 φορές περισσότερη ενέργεια . Όταν χρειαστεί δέχεται να πληρωθεί λιγότερο για να ωφεληθούν άλλα κύτταρα .

Δοκιμάστε να κάνετε μια δύσκολη πνευματική εργασία μετά απο 8 ώρες σκάψιμο στο χωράφι . Δεν θα τα καταφέρετε . Ο εγκέφαλος δεν λαμβάνει αρκετή τροφή διότι αυτή διοχετεύεται στα μυϊκά κύτταρα που πρέπει να επισκευάσουν τις βλάβες τους .

Τα εγκεφαλικά κύτταρα ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΝ με τα υπόλοιπα κύτταρα . Στην συμβίωση ισχύει ο κανόνας “ΟΛΟΙ πρέπει να βγαίνουμε κερδισμένοι” .

Οι πλούσιοι όμως στην αρχαία Αθήνα δεν συμβίωναν με τους φτωχούς . Συμβίωση θα σήμαινε οτι τον επιπλέον πλούτο τους θα τον αφιέρωναν σε κατασκευή τριήρων , σε εκτροφή αλόγων για τον στρατό , σε κατασκευή πανοπλιών κλπ .

Όμως μόνο ένα κλάσμα του ιδιωτικού πλούτου διοχετευόταν σε τέτοιες χορηγίες . Ένα σημαντικό μέρος του πλούτου διοχετευόταν σε υφάσματα απο την Φοινίκη , χρυσό απο την Ινδία , σμύρνα απο την Αραβία κλπ .

Οι πλούσιοι δεν συμβίωναν αλλά ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΣΑΝ πάνω στους φτωχούς .

Στην   http://lofos.info/pythas/laws.html    διατυπώνω  την  άποψη  οτι   οι  ίδιοι  νόμοι   που  καθορίζουν  την  επιβίωση  οργανισμών  και  οικοσυστημάτων  ,  καθορίζουν  και  την  επιβίωση  των  κοινωνιών . Παραθέτω  εδώ  ένα  παράδειγμα :

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>