«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτή είναι η σύγχρονη αγάπη του χριστού, Αυτή είναι η αγάπη τον Μουσουλμάνων!!!.

 Άαα, ο θεός δεν ανακατώνετε!

Σας αφήνει να τα βρείτε μόνοι σας! Δηλαδή να αλληλοσπαραχτούμε και μετά θα έρθει ο ανύπαρκτος θεός να μαζέψει τα αίματα!!!

Τι θεός είναι ρε ζώα που δεν μπορεί να προστατέψει το υποτιθέμενο δημιούργημά του;;;

Δεν είμαι  ούτε με τους μεν, ούτε με τους δε, απλά τονίζω ότι οι θρησκείες  με διάφορες προφάσεις αιματοκυλούν τον κόσμο!

Ο κόσμος υποκρίνεται επικίνδυνα 2000 χρόνια!!!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Αυτό το βίντεο δεν είναι καταχωρισμένο. Μπορούν να το δουν μόνο όσοι έχουν το σύνδεσμο για αυτό. 50 000 Russians want to come to Syria to fight on Assad’s side

l Armée Russe sera modernisee ο λάτρης καιΑυτός είναι ο κόσμος ανάποδα!

Συνήθως, Τζιχάντ είναι κατανοητή ως έννοια καθαρά και αποκλειστικά μουσουλμανική. Και στην απλούστευση, δεν περιλαμβάνεται καν στον δυτικό κόσμο ως εχθρική έννοια ή πολέμου, ενάντια στους πονηρούς άπιστους, τους άπιστους (στην … κάτι), ιδίως κατά των χριστιανών. Στη Συρίας γίνονται  εκδηλώσεις ανακατεμένες . Λόγω του ότι συμβαίνει, αυτή η γραμμή έγινε όλο και πιο δύσκολη να διατηρηθεί.
Αυτό ήταν μέσα σε ένα τεντωμένο σχοινί. Για περισσότερα από 10 χρόνια που ακούμε από τζιχαντιστές, η λέξη γίνεται αντιληπτή κατά την ανωτέρω έννοια, και είναι αυτές οι τζιχαντιστές δεν πολεμούν και να μην άλμα ως μουσουλμάνοι. Στη συνέχεια έσπευσε να επισημάνει ότι υπάρχουν μουσουλμάνοι και μουσουλμάνοι. Έτσι, μπορεί να υπάρχουν σιίτες ενάντια σε σουνίτες, σουνίτες Ουαχάμπι Σουνίτες μειονεκτήματα Salafi, εκείνες του Βορρά έναντι αυτών του Νότου (όπως στο Μάλι), ή εκείνων του οργανισμού έναντι εκείνων του άλλου οργανισμού, όπως στο βόρειο Μαλί και το Αφγανιστάν κατά τη στιγμή του διοικητή Μεσαούδ.
Και όλα αυτά, θέλουν να διατηρήσουν την αρχική ιδέα, δηλαδή ότι η τζιχάντ είναι πάντα στρέφεται κατά … σε κάτι και ιδιαίτερα κατά των χριστιανών, όλα έφερε ακόμη πιο απλοϊκή επίθεση εις βάρος των δυτικά. Φυσικά είναι δύσκολο να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα. Τα γεγονότα στη Συρία είχε το πλεονέκτημα να αποκαλύψουν πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι οι τζιχαντιστές (που οδηγεί τζιχάντ εναντίον της Δύσης) είναι η Δύση. Το γεγονός ότι έχουν αραβικά ονόματα που ακούγονται δεν κοροϊδεύουμε κανέναν, ιδίως δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς είναι πολίτες των δυτικών χωρών.
Ήταν αναπόφευκτο ότι κάποιος απαντά. Εμείς bloggers, κάθονται πίσω από τα πληκτρολόγια μας, φρίκη, να σηκωθεί, να καταγγείλουν. Αυτό είναι χρήσιμο, φυσικά, δεν πάει πολύ μακριά δει τη δύναμη και την οργάνωση των μέσων μαζικής ενημέρωσης στα χέρια των ίδιων ανθρώπων οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για ό, τι καταδικάζουμε. Υπάρχουν όμως και άλλα άτομα στον τομέα αυτά, αποφάσισε να δράσει. Αυτή είναι η ρωσο-ουκρανική ταξιαρχία συγκεντρώθηκαν γύρω Αντισυνταγματάρχη Σεργκέι Razumovsky, ένας βετεράνος της ουκρανικής υπηρεσίας πληροφοριών. Ήδη αρκετές χώρες οι εθελοντές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης έχουν ακούσει την κλήση του. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο. Κινητοποίηση δεν σημαίνει μόνο γύρω από γεωπολιτικά κριτήρια. Θέλει επίσης να ρίξει κάτω με την έννοια της τζιχάντ, όπως θέλετε να μας δεχθεί και να χρησιμοποιήσει ό, τι ο καθένας ξέρει ήδη για την κινητοποίηση όλων των ενεργειών μουσουλμάνοι, σχεδόν στο πνεύμα της τζιχάντ ενάντια στους μισθοφόρους Συρία, ως εκ τούτου κατά της Δύσης. Πρόκειται για μια αντιστροφή της κατάστασης με τα ίδια συστατικά. Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα: τι Western ήταν σε θέση να μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, διότι πιο οργανωμένη και ανοιχτά. Στο βίντεο που ακολουθεί, υπάρχει μια πραγματική πρόσκληση για τζιχάντ, με το ύφος, οι λέξεις και τα επιχειρήματα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η έφεση θα ακουστεί, επειδή η συριακή μάρτυρας ανθρώπους είναι να αποδείξει κάθε μέρα, την αναγκαιότητά της.
Αν αυτή είναι η περίπτωση, τότε θα δούμε κάτι νέο. Χριστιανοί ανοιχτά συνδέονται με τους Μουσουλμάνους σε ένα πνεύμα της τζιχάντ. Στην ιστορία, υπήρξαν συμμαχίες χριστιανικές και μουσουλμανικές χώρες. Αλλά ποτέ, με τις γνώσεις μου (δεν είμαι ιστορικός), υπήρξε ένας συνασπισμός αυτού του τύπου.
Το αποτέλεσμα είναι ότι θα, εάν μια πολιτική λύση δεν έχει βρεθεί, βρίσκουμε στη Συρία με δύο στρατοί αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον τζιχάντ. Μισθοφόροι από μισθοφόρους. Ο πόλεμος στη Συρία θα έχει ένα νέο πρόσωπο που θα διαμορφώσουν ένα βιώσιμο τρόπο, που θα συμβεί στον κόσμο για πολλά χρόνια. Κάποιος μπορεί να φανταστεί κανείς το σχηματισμό της ταξιαρχίας χωρίς να δει το χέρι πίσω: Ρωσία. Μόσχα είναι τώρα περισσότερο αυταπάτες σχετικά με τη σχέση που μπορεί να έχουν με τη Δύση. Είναι και θα συνεχίσει για μια μακροχρόνια σχέση υποστηρίζεται από τις μάχες και σκληρών αγώνων, τον εκφοβισμό, τον εκβιασμό, ακόμη και συσκευές για τις δύο συγκρούσεις σφαίρες. Αν η στρατιωτική άποψη, η Ρωσία θα απαντήσει σε κάθε ενδεχόμενο, υστερεί όσον αφορά ψυχολογικού πολέμου και της ανατροπής. Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν από τους Ρώσους είναι ένα καλό παράδειγμα. Έχασαν κατά της λεγόμενης Ταλιμπάν, αλλά στην πραγματικότητα εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, που δεν έχουν ακόμη έναν στρατιώτη των ΗΠΑ στο χώρο του ξενοδοχείου.
Προφανώς, η Ρωσία αποφάσισε να αγοράσει το όπλο έλειπε. Θα έχουν πλέον τις δικές τους αγωνιστές της ελευθερίας του”.” Μερικοί λένε ότι είναι η επιστροφή του Ψυχρού Πολέμου. Όταν μιλάμε πίσω, υποθέτει ότι εκεί είχε εκκίνησης. Αλλά ποτέ ο ψυχρός πόλεμος πήγε πουθενά, ήταν πάντα εκεί. Δεν χρειάζεται να οικοδομήσουμε ένα σύστημα για 50 χρόνια σε βάσεις που έχουν εστιάσει όλους τους πόρους που έχουν διαμορφώσει την κουλτούρα πολλών γενεών, για να δείτε το σύστημα και τη λειτουργία του εξαφανίζονται εν μία νυκτί. Η εξαφάνιση της ΕΣΣΔ δεν οδήγησε στην εξαφάνιση του Ψυχρού Πολέμου, όπως προσπάθησαν να μας κάνουν να πιστέψουμε, παρά τα γεγονότα. Για να εξαφανιστεί, θα έχουν λάβει την απώλεια όλων των νοοτροπιών που χτίστηκε γύρω από αυτό και την προπαγάνδα που συνόδευε έχει αναθεωρηθεί, για να αναφέρω μόνο τις δύο αυτές πτυχές. Η αμφισβήτηση της ιδεολογικό θεμέλιο της Δύσης κατά τη διάρκεια αυτών των 50 χρόνων θα ήταν, αναπόφευκτα, οδήγησε στην κατάρρευση της ταυτόχρονα με εκείνη του εχθρού του. Αυτό δεν ήταν η περίπτωση.
Αντ ‘αυτού, η Δύση παρέμεινε σε τροχιά, ακόμα βυθισμένη σε ένα κρύο φιλοσοφία Πολέμου, αδυνατεί να δει αντίγραφο του ετίθετο υπό αμφισβήτηση τις βάσεις του. Η καινοτομία είναι ότι” ο εχθρός “,” υποχώρηση τελευταία είκοσι χρόνια, έχει επαναληφθεί και πρόσωπα, είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Σύμφωνα με μια κατάσταση που είδαμε στα μυθιστορήματα κατασκοπείας των 60-7

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΏ

50 000 Russians want to come to Syria to fight on Assad’s side
Un véritable appel au Djihad des chrétiens orthodoxes contre les islamistes C’est le monde à l’envers ! Habituellement, le Djihad est compris comme une notion purement et exclusivement musulmane.  Et, en simplifiant, il n’est même compris, dans le monde occidental, que comme une mobilisation hostile, voire guerrière, contre les impies,  les incroyants, les infidèles ( les in… quelque chose) et plus particulièrement contre les chrétiens. Les évènements syriens viennent de brouiller les cartes, sur ce point. A cause de ce qui s’y passe, cette ligne devenait de plus en plus difficile à tenir. Cela relevait d’un numéro d’équilibriste. Voilà plus de 10 ans que l’on nous parle de djihadistes, le mot étant entendu dans le sens cité ci-dessus, et il se trouve que ces djihadistes ne combattent et ne font sauter que des musulmans. On se hâte alors de préciser qu’il y a musulmans et musulmans. Ainsi donc, il peut y avoir des chiites contre des sunnites, des sunnites wahabites contres des sunnites salafistes, ceux du nord contre ceux du sud (comme au Mali), ou encore ceux d’une organisation contre ceux d’une autre organisation, comme au Nord Mali ou en Afghanistan au temps du commandant Messaoud. 

l-armee-russe-sera-modernisee-de-fond-en

Et tout ça, en voulant maintenir l’idée première, c’est-à-dire que le djihad est toujours dirigé contre les in… quelque chose et surtout contre les chrétiens, le tout ramené de manière encore plus simpliste à une agression contre l’occident.  Cap difficile à tenir à long terme. Les évènements de Syrie ont eu le mérite de dévoiler plusieurs choses, dont le fait que ces djihadistes (menant leur djihad contre l’occident) sont l’occident lui-même. Le fait qu’ils aient des noms à consonance arabe ne leurre personne, d’autant moins que bon nombre d’entre eux sont des citoyens des pays occidentaux.
Il fallait bien que quelqu’un réagisse. Nous bloggeurs,  assis derrière nos claviers, nous nous indignons, nous révoltons, dénonçons. C’est utile, certes, ça ne va pas très loin vues la force et l’organisation des médias aux mains de ces mêmes personnes qui sont responsables de ce que nous dénonçons. Mais d’autres, des hommes de terrain ceux-là, ont décidé d’agir. C’est la brigade russo-ukrainienne réunie autour du lieutenant-colonel Sergei Razoumovski, un vétéran du service du renseignement ukrainien. Déjà plusieurs volontaires des pays de l’ex-Union Soviétique ont entendu son appel. Mais il y a plus. La mobilisation ne se veut pas seulement autour de critères géopolitiques. Elle veut aussi jeter à bas la notion de djihad telle que l’on veut nous la faire accepter, et se servir de ce que tout le monde sait déjà pour mobiliser toutes les énergies musulmanes, presque dans un esprit de djihad contre les mercenaires se trouvant en Syrie, donc contre l’occident. C’est un renversement de situation avec les mêmes ingrédients. Cela veut dire en clair : ce que les occidentaux ont su faire, nous pouvons le faire, en mieux car plus organisés et au grand jour.  Dans la vidéo ci-dessous, on assiste à un vrai appel au djihad, avec le ton, les mots et l’argumentaire.  Nul doute que cet appel sera entendu, car le peuple syrien martyr est là pour démontrer, tous les jours, sa nécessité.
Si c’est le cas, on verra alors quelque chose d’inédit. Des chrétiens associés ouvertement à des musulmans dans un esprit de djihad. Dans l’Histoire, il y a déjà eu  des alliances d’états chrétiens et musulmans. Mais jamais, à ma connaissance (je ne suis pas historien), il n’y a eu de coalitions de ce type.
Le résultat, c’est que nous allons, si une solution politique n’est pas trouvée, nous retrouver en Syrie avec deux armées de djihadistes face à face. Mercenaires contre mercenaires. La guerre en Syrie aura alors un autre visage qui façonnera, de manière durable ce qui se passera dans le monde pour plusieurs années.  On peut difficilement  imaginer la formation de cette brigade sans voir la main qui se trouve derrière : la Russie. Moscou ne se fait désormais plus d’illusions sur les relations qu’elles pourraient avoir avec l’Occident. Ce sont et seront encore pour longtemps des relations sous-tendues par des combats et des luttes acharnées, des intimidations, du chantage, voire de conflits périphériques aux deux sphères. Si du point de vue militaire, la Russie a de quoi répondre à toute éventualité, elle est à la traine en matière de guerre psychologique et de subversion. La guerre menée en Afghanistan par les russes en est une belle preuve. Ils l’ont perdue contre de soi-disant talibans, mais en réalité contre les Etats-Unis qui pourtant n’avait pas un seul soldat US sur place.
Apparemment, la Russie a décidé de se doter de cette arme qui lui manquait. Elle va désormais disposer de ses propres ‘’combattants de la liberté’’. D’aucuns diront que c’est le retour de la guerre froide. Quand on parle de retour, cela suppose qu’il y avait eu départ. Or la guerre froide n’est jamais allée nulle part, elle a toujours été là. On ne construit pas un système pendant 50 ans sur des bases qui ont focalisé toutes les ressources et qui ont façonné la culture de plusieurs générations, pour voir ce système et son mode de fonctionnement disparaître du jour au lendemain. La disparition de l’URSS n’a pas entraîné la disparition de la guerre froide  comme on a essayé de nous le faire croire en dépit des faits. Pour qu’elle disparaisse, il aurait fallu la disparition de toutes les mentalités construites autour d’elle et que toute la propagande qui l’accompagnait ait été revue et corrigée, pour ne parler que de ces deux aspects. La remise en cause du fondement idéologique de l’occident durant ces 50 ans aurait, fatalement, entraîné son effondrement en même temps que celui de son ennemi. Ce qui n’a pas été le cas.
Au contraire, l’Occident est resté sur sa lancée, toujours engluée dans une philosophie de guerre froide, incapable de revoir sa copie sous peine de saper ses bases. La nouveauté, c’est que ‘’l’ennemi » », qui bat en retraite depuis une vingtaine d’année, s’est repris et fait face, prêt à se défendre. Une situation conforme à celle que l’on voyait dans les romans d’espionnage des années  60-70 et qui fait dire à certains que nous sommes revenu au temps de la guerre froide.  Pendant sa retraite, ‘’l’ennemi’’ a observé et appris. Il a aussi compris qu’une vraie guerre peut être menée tout en restant abrité derrière des  proxies, y compris des guerres mondiales comme celle de la Syrie où plusieurs nations sont engagées.
Toute arme trouve, un jour ou l’autre, sa parade. La brigade russo-ukrainienne semble être la parade contre ces hordes que l’on a appelé ‘’islamistes’’.  Lancée en fanfare comme une mise à l’eau d’un bateau, cette  brigade risque de faire parler d’elle pour longtemps.
Avic

Réseau International

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>