«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ταξιτζήδες τής πολιτικής μελίγκρας

Ρωμιοί:

Από τον… Γιαγκούλα, στο κλείσιμο τής ΕΡΤ

Τελευταία, έχω ανακαλύψει ένα χόμπυ, αυτό τής καλλιέργειας πιπεριάς. Το ξεκίνησα από πέρυσι και πραγματικά δηλώνω, πως μου αρέσει πολύ. Φύτεψα λοιπόν, διάφορα είδη: Πράσινες, κόκκινες, Φλωρίνης, καυτερές, μεγάλες, μικρές. Γέμιζα χαρά, όταν τις έβλεπα να μεγαλώνουν και να γίνονται κανονικές πιπεριές σαν κι αυτές, που αγοράζουμε στη λαϊκή.

Κάποια στιγμή, μια από τις πιπεριές μου έπιασε μελίγκρα. Την έβλεπα να μαραίνεται και να σαπίζει. Έβλεπα τα μικρά τρυφερά άνθη της να γεμίζουν από αυτά τα κεχριμπαρένια μικροσκοπικά έντομα. Για την αντιμετώπιση τής μελίγκρας δέν ήξερα τίποτα.

Μπήκα λοιπόν στο διαδίκτυο και το έψαξα. Την μελίγκρα την κουβαλούν τα μυρμήγκια πάνω στα φυτά. Μυρμήγκια και μελίγκρες είναι «συντρόφια» και αλληλοϋποστηρίζονται. Τα μυρμήγκια κάνουν τον «ταξιτζή» και οι μελίγκρες τα ανταμείβουν με τις εκκρίσεις τους, μια σπάνια λιχουδιά γι’ αυτά.

Έπρεπε να πάρω λοιπόν, τα μέτρα μου. Αναγκάστηκα με ένα κλαδευτήρι να κόψω όλα τα σάπια φύλλα και στη συνέχεια να την ψεκάσω με ένα οικολογικό μείγμα, που και πάλι βρήκα στο διαδίκτυο και αποδείχτηκε εξαιρετικά αποτελεσματικό. Σπάραξε η καρδιά μου, καθώς με το κλαδευτήρι στο χέρι απογύμνωνα την πιπεριά μου. Σιγά-σιγά όμως, το φυτό άρχισε να παίρνει πάνω του. Άρχισε να πετάει νέα υγιή φύλλα και να πρασινίζει ξανά.

Θα μου πει κανείς, τί δουλειά έχουν όλα αυτά με τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις, που τρέχουν σε πολιτικο-οικονομικό επίπεδο, με αποκορύφωμα το κλείσιμο τής ΕΡΤ;…

Η συνέχεια παρακάτω και είναι πολύ ενδιαφέρουσα!

http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=3132

 

Μοιραστείτε το!

4 comments to Ταξιτζήδες τής πολιτικής μελίγκρας

  • Περαστικος

    Κωνσταντινε την εικονα του κολοκοτρωνη που εχεις πανω πανω θα την κρατησεις;

    • Φίλε μου τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ δεν τον εχω τυχαία χωρίς να τον αγαπώ και να τον πιστεύω, Ξέρω τι λες το διάβασα περιληπτικά και θα του κάνω ντρίπλα. Πάντως επειδή του εχω κάνει σκληρή κριτική δεν θα με κατηγορήσει κανείς ότι δεν βάζω και την άλλη άποψη. Πάντως θα του κάνω ΝΤΡΙΠΛΑ, θα του ζητήσω να μου δόση τα στοιχεία του θα γελάσουμε και αν με διαβάζει ον προκαλώ να μου στείλει τα στοιχεία του. Φυσικά δεν ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ότι αμφιβάλεις για την αγάπη μου για τους προγόνους μας;;;;

  • Περαστικος

    Βεβαια και δεν αμφιβαλω για την αγαπη σου προς τους προγονους μας…
    Προβληματιζομαι ρε φιλε Κωνσταντινε.
    Θα μαθουμε ποτε την αληθινη ιστορια η θα λεει ο καθενας οτι θελει τελος παντων;
    Σιγουρα και σε εκεινη την εποχη υπηρχανε σκανδαλα, ομως ποια ειναι τα αληθινα και ποια τα ψευτικα που παρουσιαζονται τα τελευταια 2-5 χρονια;
    Γιατι ολα αυτα δεν βγηκαν στην επιφανεια πριν 50 χρονια και βγαινουν τωρα ξαφνικα;
    Τι θα λεμε στα παιδια μας σε μερικα χρονια οταν θα μας ρωτανε το ενα και το αλλο;
    Χανω την αισιοδοξια μου.

    • φίλε μου δεν είσαι ο μόνος προβληματισμένος, ζούμε μια εποχή ισοπέδωσης αξίων (Ηθικής, τιμιότητας, πολιτισμού, δημοκρατίας, γνώσης, αγάπης, αλληλεγγύης).
      Εκτός αυτού η εποχή μας έχει κάτι μοναδικό αποκτήσαμε όλα τα καλούδια απότομα και απότομα τα χάνουμε και εδώ κρύβετε αυτή η καταστροφή που περνάμε, όχι ότι δεν τα αποκτήσαμε τίμια και με κόπο αλλά πολλά και μαζεμένα μας πήραν τα μυαλά από άλλα σοβαρά. Πριν 15 χρόνια αν μου ζήταγε κάποιος την συμβουλή μου τολμούσα και την έδινα, τώρα δεν τολμώ αφού σε μια ημέρα θα επικρατούν άλλα. Θα σου πω κάτι επάνω στο ερώτημά σου για τους ήρωες μας και τους προγόνους μας. Να ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ διότι αν οι ήρωες μας και οι προγονοί μας ήταν αυτοί που για δικούς τους λόγους ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ και διαστρεβλώνουν την ιστορία μας είχε έστω και μια δώσει αλήθειας δεν θα μπορούσε να σταθεί και να στεφανωθεί με τόση δόξα. Μπορεί να έχουμε την κατάρα να μας φοβούνται και να θέλουν να μας εξαφανίσουν, αλλά είμαστε υπερήφανοι ότι είμαστε ανάδελφοι, είτε τους αρεσει είτε όχι. Το πρόβλημα δεν βρίσκετε απέναντι στα παιδιά μας η ιστορία που είναι αληθινή και μεγάλη, αλλά που θα τα αφήσουμε δούλους.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>