«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

‘Eκτακτη είδηση: Ο απόδημος Ελληνισμός προτείνει ομαδικά τον υπουργό Γ. Στουρνάρι γιά το βραβείο Νόμπελ.

ektakth eidhsh- proteinoun Ellhna ypourgo gia Nobel

ΕΚΤΑΚΤΗ  ΕΙΔΗΣΗ 

:   ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ  ΕΛΛΗΝΑ  ΥΠΟΥΡΓΟ   ΓΙΑ  ΒΡΑΒΕΙΟ   ΝΟΒΕL  ! !

Εκτιμώντας την οξυδέρκεια, ικανότητα του οικονομικού επιτελείου της και το success story που βιώνει η Ελλάδα, οι Ομογενείς άρχισαν ήδη να προτείνουν ομαδικά τον υπουργό Οικονομικών της συγκυβέρνησης Σαμαρά, τον κ. Γ. Στουρνάρι, γιά το βραβείο Νόμπελ Οικονομικών. ‘Οσοι και όσες θέλουν να γράψουν στην Επιτροπή γιά τα βραβεία Νόμπελ, προτείνοντας τον υπουργό, οι πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της (http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/economics/prize_awarder/index.html).

Η Ομογένεια πρός μνημονιακούς κυβερνητικούς ”καραγκιόζηδες” στην Αθήνα: GOOD NIGHT, AND GOOD LUCK.
”Xαράτσι” 45% στους ‘Ελληνες Εξωτερικού
«Καλούνται να δώσουν εξηγήσεις και να φορολογηθούν γιά όσα χρήματα έχουν στείλει από το εξωτερικό σε συγγενείς ή σε λογαριασμούς τους… Tα μισά λεφτά από όσα έφερναν στην πατρίδα τα περασμένα χρόνια, παρόλο που φορολογήθηκαν ήδη στη χώρα όπου δούλευαν, αρπάζει το ελληνικό κράτος από τους Έλληνες μετανάστες».

(Ο ψυχίατρος Δ. Βαρτζόπουλος, επικεφαλής της γεν. γραμματείας συντονισμού του κυβερνητικού έργου, αργόσχολος είναι; Γιατί δεν ασχολείται με τα καθήκοντα του, δηλ. την εξέταση-παρακολούθηση μελών της κυβέρνησης, που σίγουρα χρειάζονται -ειδικά- τις επιστημονικές υπηρεσίες του;)

Πρoς -διαχρονικά- κυβερνώντες και πολιτικές-κομματικές συμμορίες στην Αθήνα:
– Τους εφοπλιστές, γιατί δεν τους φορολογείτε; Επειδή ”ταίζουν” εσάς και τα διεφθαρμένα κόμματά σας;
– Γιά τις ”οικονομικές ενισχύσεις” σε εσάς και στα κόμματά σας από ‘Ελληνες εξωτερικού, με τις αρπαχτές που κάνετε όταν επισκέπτεστε τόσα χρόνια την Ομογένεια, ειδικά στην Β. Αμερική, εσείς, θα… ”φορολογηθείτε”;
– Μας κλέψατε με την Κτηματική, μας κλέψατε με τα ομόλογα (”κούρεμα”), μας κλέβετε τις περιουσίες στην Ελλάδα, μιά ζωή μας κλέβετε. Και μας ζητάτε, με εντυπωσιακή θρασύτητα, να ερχόμαστε γιά τουρισμό στην Ελλάδα και να κάνουμε… επενδύσεις; Αφού κηρύξατε ”πόλεμο” στους Απόδημους ‘Ελληνες ανίκανοι κυβερνητικοί τυχοδιώκτες, τώρα θα υποστείτε τις συνέπειες.

( ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 2010, ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ . . .

ΥΠΟΥΡΓΟΥ, (Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡ Ι ) ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ . . . ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! ! !
ΑΝΤ.  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ 

 

<kalami@kalami.net> έγραψε:

Από: e-News <kalami@kalami.net> Θέμα: ektakth eidhsh- proteinoun Ellhna ypourgo gia Nobel

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>