«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τους ανεβάζω γιατί με ηδονή-ζουν! Έχουν αυτήν την πατριωτική προστυχιά και τους πάω με εκατό! Να χρησιμοποιήσω και εγώ αργκό των νέων!!!

 

Προτιμώ Χρυσαυγείτες από Κομουνιστο-Εβραίους  Βεβαίως-βεβαίως!!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Τ. Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εις ότι αφορά την συζήτηση που προκαλούν την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας οι παρατάξεις των νοσταλγών των σφαγέων των λαών Στάλιν («Λαϊκή Συσπείρωση» – ΚΚΕ) και Τσαουσέσκου («Δίκτυο» – ΣΥΡΙΖΑ) και τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στην «Ελευθερία» και αναφέρουν ότι «ασκούνται ασφυκτικές πιέσεις στο γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Μαν. Αγγελάκα, να πάρει πίσω την υπογραφή του με την οποία ενέκρινε την ομόφωνη απόφαση του Λιμενικού Ταμείου για να γίνει στο άλσος του Λιμενικού το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής» από παράγοντες της ΝΔ, έχουμε να παρατηρήσουμε τα κάτωθι:

1ον) Η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα, με 18 βουλευτές στη βουλή, εκπροσωπεί επισήμως το 7% του ελληνικού λαού (το οποίο σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις έχει ήδη διπλασιαστεί) και δικαιούται ότι δικαιούνται και τα υπόλοιπα κόμματα. Εκτός κι αν μας κυβερνά μια ΧΟΥΝΤΑΡΑ του δήθεν. «συνταγματικού τόξου», που απαγορεύει την ελευθερία των συγκεντρώσεων και φιμώνει την ελευθερία του λόγου, για όσους πραγματικά φοβάται!

2ον) Η επίκληση λόγων «ομαλής λειτουργίας της πόλης κατά την καλοκαιρινή περίοδο μεγάλης τουριστικής κίνησης», «αποφυγής εκδηλώσεων που θα προκαλέσουν ένταση» κ.τ.λ. είναι προσχηματική και αστεία και βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί (και θα χρησιμοποιηθεί οπωσδήποτε!) κι από μας για ανάλογες εκδηλώσεις άλλων κομμάτων, όπως π.χ. για το φεστιβάλ της ΚΝΕ που γίνεται κάθε Σεπτέμβριο στον ίδιο χώρο, αλλά και για οποιαδήποτε κομματική εκδήλωση γίνει στην πόλη μέσα στο καλοκαίρι.

3ον) Το γεγονός ότι υπάρχει πλήρης σύμπνοια εναντίον μας από την ψοφοδεξιά ΝΔ (της φτώχειας, της ανεργίας και των χαρατσιών) μέχρι τους πολιτικούς απογόνους των σφαγέων του Μελιγαλά, δείχνει ότι:

α) πάμε πολύ καλά και μας τρέμουν  β) η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα και γ) οι αμερικανοκομμουνιστές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και οι διάφορες ακροαριστερές ουρές τους, είναι στην ουσία μαντρόσκυλα της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας και πατσαβούρες της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων.

4ον) Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως θα βρεθούν καταστηματάρχες να «βάλουν πλάτη» στα βρώμικα σχέδια των καθεστωτικών. Πάντως, αν βρεθούν, να γνωρίζουν πως θα τους καταγγείλουμε δημόσια και θα ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να μην ξαναπατήσουν στα μαγαζάκια τους και από τις αρχές να ελέγξουν τυχόν αυθαιρεσίες τους. Και ο νοών νοείτο.

5ον) Η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει στις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές που κατά τα φαινόμενα θα γίνουν στις 25 Μαΐου 2014, με πλήρη ψηφοδέλτια και με στόχο τη ΝΙΚΗ. Και στην πόλη της Καλαμάτας βεβαίως-βεβαίως, όπου «θα κλάψουνε μανούλες».

6ον) Όσοι ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου, να γνωρίζουν πολύ καλά πως θα θερίσουν θύελλες και καταιγίδες!

Χρυσή Αυγή Τ.Ο. Καλαμάτα xryshayghkalamatas@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

1 comment to Τους ανεβάζω γιατί με ηδονή-ζουν! Έχουν αυτήν την πατριωτική προστυχιά και τους πάω με εκατό! Να χρησιμοποιήσω και εγώ αργκό των νέων!!!

  • Αγησιλαος

    Πατριωτη μου,δεν χρειαζεται να στο πει κανεις,αλλα παντοτε βρισκεις τα δυσκολα ,πλην σωστα μονοπατια…Και συνηθως αυτα ειναι και μοναχικα…Θελει αρετην και τολμη η ελευθερια!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>