«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ιμέ του μαύρου μας καημού, τι θα κάνουμε με αυτούς τους Έλληνες;;;;;;;;

Τους μαδάγαμε κανονικά στα τσιγάρα σε τακτά διαστήματα και αυτοί το γύρισαν στον καπνό!!!

Όχι κύριοι δεν είναι σωστά αυτά και αφήστε τις εξυπνάδες κατά μέρος και τους λαϊκισμούς!!!

Θέλετε να καπνίσετε,  θα πληρώνετε φόρο!

Θέλετε να πίνετε νερό,  θα πληρώνετε φόρο!

 Θέλετε να τρώτε, θα πληρώνετε φόρο!

 Θέλετε να πάτε στον πατέρα σας, θα πληρώνετε φόρο!

  θέλετε να αναπνέετε οξυγόνο,  θα πληρώνετε φόρο!!!!

  Αυτό σημαίνει κράτος πρόνοιας!!!!!

Και αν δεν ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ θα αναγκαστεί η βουλή να επιβάλει και στις τουαλέτες μηχανή αποδείξεων για την ποιοτική και ποσοτική χέστρα, για το καλό σας για να πατάξουμε την παχυσαρκία!!!

Απαγορέψαμε το κάπνισμα για την υγεία τους… εκτός από τα  μαγαζιά που πληρώνουν φόρο καπνίσματος, τότε είναι νόμιμο το κάπνισμα και η υγεία του λαού δεν βλάπτετε… να πάει να πνιγεί στο κάτω κάτω ο λαός! Κακό τους κεφαλιού του, εμείς τους φόρους θέλουμε!!! Τώρα δεν μας μένει άλλος δρόμος να επιτρέπετε το χασίσι και να πουλιέται στα περίπτερα και θα απαγορέψουμε τον καπνό! Όποιος συλλαμβάνετε να κατέχει καπνό αφορολόγητο σκέτο δηλητήριο πουφ, πουφ,  θα φυλακίζετε με μεγάλα πρόστιμα! Τι στο διάολο εξουσία είμαστε, εμείς έχουμε και το μαχαίρι και το πεπόνι! Να μην μπορούμε να προστατέψουμε τους λαθραίους φόρους;;; Συγνώμη ήθελα να πω την υγεία του λαού!!!!!!!!!

Ζημία 800 εκατ. ευρώ για το Δημόσιο από το λαθρεμπόριο καπνού!!!!

Έσοδα ύψους έως 800 εκατ. ευρώ χάνει το ελληνικό Δημόσιο από το λαθρεμπόριο  καπνικών προϊόντων που αντιστοιχεί σε ποσοστό ακόμη και μέχρι 20% της νόμιμης εμπορίας, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης, κ. Γ. Σούρλας στον οικονομικό εισαγγελέα, κ. Γρ. Πεπόνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού γραμματέα Διαφάνειας, πλέον της οικονομικής ζημιάς που δέχεται το Δημόσιο και είναι το ζητούμενο γιατί χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια, και μας κατσαδιάζουν και ξένοι νταβατζήδες μας!!!! Ιδιαίτερη σημασία έχουν και οι επιπτώσεις στη δημόσια υγεία από την ΑΠΑΛΛΑΓΗ των ΦΟΡΩΝ, καθώς από έγγραφο με επιστημονικές αναλύσεις του Γενικού Χημείου του Κράτους (Χημική Υπηρεσία Σερρών) που εστάλη στη γενική γραμματεία Διαφάνειας, προκύπτει ότι σε λαθραία τσιγάρα διαπιστώθηκε υπέρβαση των νόμιμα αποδεκτών τιμών σε μονοξείδιο του άνθρακα μέχρι 100%, στην πίσσα 70% και τη νικοτίνη 15%. Ποιος θα πληρώσει τα έξοδα κηδείας αυτών που θα πεθαίνουν;;;;;
Μάλιστα, τα λαθραία προϊόντα είναι συχνά επιβαρυμένα ακόμα και με βαρέα μέταλλα, μη επιτρεπτά αγροτο-χημικά προϊόντα και ξένες ύλες, ενώ τα φίλτρα που χρησιμοποιούνται, συνήθως, είναι κατώτερης ποιότητας από αυτά των νόμιμων προϊόντων.

Τι σου κάνει το κατοχικό κράτος να προστατέψει τον λαό!!!

Τέλος, ο κ. Σούρλας σημειώνει: «Πρέπει να παταχθούν τα κυκλώματα που διακινούν λαθραίο καπνό και μάλιστα κατά τρόπο ασύδοτο και προκλητικό». «Κυρίως, όμως, έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία που είναι ανθρώπινο δικαίωμα και συνταγματική επιταγή», καταλήγει ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας.

Έ άι στο ΔΙΑΟΛΟ που επικαλείσαι το σύνταγμα προδότη!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>