«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΗΕ: Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ των λαών!!! Προτείνει και ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ τους λαούς…

«Φάτε… έντομα για να λύσουμε το πρόβλημα του υποσιτισμού»!!!

ΟΗΕ: «Φάτε... έντομα για να λύσουμε το πρόβλημα του υποσιτισμού»
Σκαθάρια, κάμπιες, σφήκες και κάθε λογής έντομο μπορεί να έχει τη δική του θέση στο καθημερινό διαιτολόγιο. Αηδία, θα σκεφτεί κανείς. Κι όμως, η υπηρεσία τροφίμων και γεωργίας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών έχει τα κατάλληλα επιχειρήματα για να μας πείσει.

Σε έκθεσή της αναφέρει ότι με την κατανάλωση εντόμων θα αντιμετωπιστεί σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα του υποσιτισμού.

«Τα έντομα βρίσκονται παντού και αναπαράγονται γρήγορα. Δυστυχώς η αηδία που προκαλούν στον καταναλωτή θέτει εμπόδια στην εισαγωγή των εντόμων ως πηγή πρωτεϊνών στη διατροφή των χωρών της Δύσης» αναφέρει ο ΟΗΕ.

Τα έντομα, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι θρεπτικά, είναι μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών και ιχνοστοιχείων, ενώ έχουν μικρή επίδραση στο περιβάλλον σε όλο τον κύκλο της ζωής τους.

«Τα άγρια ζώα και τα έντομα αποτελούν συχνά την κύρια πηγή πρωτεΐνης για όσους ζουν κάτω από τα όρια της πείνας, και για εκείνους που ζουν σε δασώδεις εκτάσεις» σχολίασε και ο Γκρατσιάνο ντα Σίλβα γενικός διευθυντής της υπηρεσίας Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ. Τονίζοντας την ανάγκη τις προστασίας των δασών και κάθε έκτασης πρασίνου που προμηθεύει με τροφές, ιδιαίτερα θρεπτικές, εκατομμύρια ανθρώπους.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ΟΗΕ, περίπου 900 είδη εντόμων είναι βρώσιμα. Δύο κιλά τροφή είναι, όπως υποστηρίζουν οι μελετητές, απαραίτητα για να παραχθεί ένα κιλό εντόμων, ενώ τα βοοειδή απαιτούν οκτώ κιλά τροφή για ένα κιλό κρέατος. Επίσης, τα έντομα χρησιμοποιούν λιγότερο νερό και παράγουν λιγότερα αέρια που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Πολλοί είναι εκείνοι που εν καιρώ κρίσης εκφράζουν το ενδιαφέρον τους να ασχοληθούν με την εκτροφή… εντόμων. Μια δραστηριότητα που δεν έχει μεγάλο κόστος και μπορεί στο μέλλον να έχει κέρδος.

Οι ειδικοί προτείνουν σε εστιατόρια να τολμήσουν να συμπεριλάβουν στο μενού πιάτα με έντομα ώστε να στραφεί σε αυτά τα ενδιαφέρον των καταναλωτών.

http://www.tanea.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>