«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύριοι μην ζορίζετε το Γαϊδούρι γιατί θα ακούτε τις πορδές του και θα τρώτε τις κλοτσιές του!

Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ…ι χτενίζεται‼! Μάθανε και οι Ρομά ότι αυτονόμαστε και πλάκωσαν‼!

Χθες άκουσα το βίντεο Λαμπράκη, Βαλσαμάκη, και  τον Αμάραντο , για δέεστε τον αμάραντο…  σε τι βουνά  φυτρώνει! Όπως λέει το άσμα!
Ακούσαμε ότι αυτοί έχουν το αλάθητο και είναι οι μοναδικοί πατριώτες και οι άλλοι που τους κάνουν κριτική είναι προδότες‼! Έ ρε… στειλιάρι που θέλετε‼! Ο Ελληνικός λαός υπήρξε προδομένος μετά τον  Καποδίστρια και τώρα είναι ακόμα χειρότερα προδομένος, με τι απαίτηση ζητάτε να σας πιστέψει;;;
Ακούσαμε το μεγάλο λόγο με μισές αλήθειες και μισές κωμικοτραγικές φαντασιώσεις από ένα σατιρικό σάιτ‼! Έχουμε εν μέρει συνηθίσει, όπως τα καύσιμα  και το ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ  κ.α κουφά!
Άκουσα ότι αυτοί που τους κάνουν κριτική είναι ψυχασθενείς επικαλούμενοι έναν  συγγενή, συγκεκριμένα τον αδελφό του Γιαλτουρίδη, είπε ότι ο αδελφός του είναι ψυχασθενής!
Σε επικοινωνία δήλωσε άγνοια και είπε στον Γιαλτουρίδη να τους κάνουν μήνυση για συκοφαντία!

Ποιους πρέπει να πιστέψει ο λαός;;;

Εκείνη τι στιγμή μου ήρθε ένα μήνυμα από τον τουφεξή ,φέξη, φέξε μου και γλίστρησα και ανακηρύσσετε και αυτός σωτήρας της Ελλάδος φτιάχνοντας κόμμα, τώρα κόμμα θα είναι απόκομμα θα είναι, θα το δούμε!!! Πάντως άκουγα που έλεγε ο κύριος Λαμπράκης , Βασαλμάκης ότι δεν θα κάνει κόμμα ο Σώρρας; Ούτε θα είναι υποψήφιος και δεν ξέρω κάτι με ενοχλούσε, κάτι μου έλεγε ότι ο Τουφεξής , φέξε μου και γλίστρησα είναι μπροστά από τον Σώρρα;;;;;; Δεν ξέρω πιστεύω να μην γελάσω άλλο, έχουμε τον Σεβάσμιο Λεβέντη! Είχαμε και τον Πάκη  τον συχωρεμένο στην Καλαμάτα που θα έσωνε την Ελλάδα και του πετάγαμε Δεκάρικα! Δεν αντέχουμε άλλους σωτήρες και γέλιο γελοίο!
Ειλικρινά λυπάμαι που αξιόλογοι άνθρωποι μορφωμένοι αναλώνονται σε λάθος  διαδρομές και με άγνωστες επιδιώξεις και άσχετα με αυτά που δηλώνουν γιατί είναι πιασάρικα και πουλάνε για την Πατρίδα μου!
Ρε παλικάρια μια και είσαστε τόσο πολύ ανοιχτοχέρηδες,  λεφτάδες,  δεν φτιάχνετε ένα στρατό από τους πεινασμένους και άνεργους Έλληνες  να τον χρηματοδοτήσετε να ελευθερωθούμε;
Η πατρίδα μου δεν πρόκειται να σωθεί ούτε από τους 300 προδότες της βουλής,  ούτε από σωτήρες  γιαλαντζί με κινήματα  από μικρά μαγαζάκια με σφραγίδες που διευθύνουν  μικροί ουρανοκατέβατοι δικτατορίσκοι, ούτε από εσάς τους απένταρους λεφτάδες.
Η πατρίδα μου θα σωθεί εδώ που αφήσαμε να έρθουν τα πράγματα από την οργή του λαού με θύματα δυστυχώς κατά δικαίου και αδίκου.
Δυστυχώς ο λαός έχει την καλύτερη ειρηνική λύση και δεν την επιλέγει, την πολιτική απεργία διαρκείας‼!
Εκεί θα βρεθεί και ο ηγέτης και ο τρόπος της διακυβέρνησης μέχρι το νέο σύνταγμα και εκλογές με αρίστους.
Και ακούστε όλα τα πρόβατα που θέλετε οπωσδήποτε να είσαστε σε μια στάνη μέχρι να σας οδηγήσουν στο σφαγείο, εγώ Δίνω εδώ και τώρα την ζωή μου για την πατρίδα μου και για αυτόν τον λόγο θα κρίνω τους πάντες και τα πάντα με όποιο τρόπο νομίζω ότι θα μάθω την αλήθεια! Τις απειλές, τις βρισιές, και τις ταμπέλες να τις βάλετε εκεί που ξέρετε και χωράνε!

Εσείς αυτό θέλετε με βρόμικους τρόπους να βγάλετε από την μέση αυτούς που σας ξεβρακώνουν αλλά δεν θα σας κάνουμε την χάρη!

Να ξέρετε ότι εγώ δεν είμαι τσιράκι ούτε του Γιαλτουρίδη ούτε του Σώρρα, ούτε κανενός άλλου,  από παιδί  έχω πρόβλημα με την μέση μου και δεν μπορώ να σκύψω‼!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>