«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Oι ιεροδιδάσκαλοι στην Θράκη θα διορίζονται πλέον από το ελληνικό κράτος

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι! Προδότες!

Ένταση στην Βουλή από την τροπολογία για τους ιμάμηδες

Ξαφνική ένταση πυροδότησε στην Βουλή τροπολογία που καθορίζει ότι οι ιεροδιδάσκαλοι στην Θράκη θα διορίζονται πλέον από το ελληνικό κράτος.

Το όλο θέμα ξεκίνησε από τις ενστάσεις που εξέφρασε για την τροπολογία ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν επιμένοντας να ορίζονται οι ιμάμηδες από την κοινότητα των μουσουλμάνων. Ενσταση που ερμηνεύτηκε ως «παρέμβαση του Τουρκικού Προξενείου» που επίσης επιθυμεί – σύμφωνα με πληροφορίες – την μη εμπλοκή του ελληνικού κράτους στα της μουσουλμανικής μειονότητας!

Υπο αυτά τα δεδομένα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος κατηγόρησε τον μουσουλμάνο βουλευτή ως «¨πράκτορα» και επικαλέστηκε φωτογραφίες που τον δείχνουν να φωτογραφίζεται με την αλυτρωτική σημαία της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης.

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Χατζηοσμάν παραδέχθηκε ότι «πριν από 5-6 μήνες είχα επισκεφτεί την Προύσα και το Σύλλογο Δυτικο- Θρακιωτών και είχε τον χάρτη της Θράκης. Αυτό σημαίνει ότι είμαι πράκτορας;».

«Ντροπή σου! Η Βουλή δεν πρέπει να έχει «τούρκους» Βουλευτές» ακούστηκε να φωνάζει ο κ. Χρήστος Παππάς (Χ.Α.) και επικράτησε πανδαιμόνιο στα άκρα αριστερά έδρανα.

Θέση πήραν και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με τον κ. Νότη Μαριά να υποστηρίζει πως «είναι δεδομένο ότι τόσο από την Άγκυρα όσο και από μνημονιακές δυνάμεις προωθούνται σχέδια για αυτονόμηση της Θράκης. Στο πλαίσιο αυτό καταγγέλλουμε και από εδώ ότι οι ΕΟΖ οδηγούν στην Κοσσοβοποίηση της Θράκης και αυτό προωθούν ο Φούχτελ και η παρέα του. Η Βουλή πρέπει να καταγγέλλει αυτές τις ενέργειες. Οφείλει ο συνάδελφος εφόσον φωτογραφήθηκε με ανθρώπους που θέλουν την κοσσοβοποίηση της Θράκης να τους καταγγείλει. Επρεπε να προσέχει με ποιους μιλά. Να προσέχει που φωτογραφίζεται και να καταγγέλλει κύκλους που υπονομεύει την χώρα».

Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής (ΣΥΡΙΖΑ) επισήμανε ότι «Κατάγομαι από ποντιακή οικογένεια. Δεν είναι κανείς πιο Έλληνας από εμένα η οικογένειά μου μιλούσε τούρκικα και τι παει να πει αυτό. Ηταν τουρκόφωνοι αλλά είχαν ελληνική συνείδηση. Ελεος!».

Ο κ. Βασίλης Οικονόμου από την ΔΗΜΑΡ απευθυνόμενος προς την Χρυσή Αυγή είπε «Μην πάτε την κουβέντα αλλού και εσάς σας έχουμε δει να σηκώνεται την ξεφτιλισμένη σημαία της 21ης Απριλίου» ενώ ο κ. Νίκος Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ) υποστήριξε πως « Ο αλυτρωτισμός αποτέλεσε τον καλύτερο σύμμαχο των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων για την αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια».

Οι διάλογοι είναι χαρακτηριστικοί:

Π. Ηλιόπουλος (Χ.Α.) «Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν είναι μυστικός πράκτορας των τούρκών. Να πάει στα τσακίδια να θέλει να φωτογραφίζεται με την τουρκική σημαία. Υπάρχει βουλευτής πράκτορας από ΠΑΣΟΚ και από ΣΥΡΙΖΑ. Και η ΝΔ κατεβάζει μουσουλμάνο βουλευτή. Η τροπολογία αποτρέπει τον εκτουρκισμό»

Α. Χατζηοσμάν (ΠΑΣΟΚ): «Παρακαλώ την Χ.Α. να καταθέσει στοιχεία στην Βουλή. Είμαι βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου… Μου ζητάτε πιστοποιητικά φρονημάτων. Η πατρίδα μου είναι η Ελλάδα. Εγώ δεν έβαλα θέμα ανεξαρτητοποίησης της Ελλάδας. Εγώ πάντα υπερασπίζομαι την πατρίδα μου την Ελλάδα»

Πάντως, η συγκεκριμένη τροπολογία που υπογράφεται από 12 βουλευτές της ΝΔ και 2 του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να προκαλεί τριγμούς και στον κυβερνητικό συνασπισμό. Υπερ της εμφανίζεται η ΚΟ της ΝΔ, κατά οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ενώ το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται διχασμένο.

http://www.protothema.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>