«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Drang nach Norden

Ιφικράτης Αμυράς

Το Ράιχ λόγω γεωπολιτικής θέσεως εστέκετο πάντοτε εμπόδιο στην εθνογεωγραφική επέκταση της Ελλάδος υποστηρίζοντας την Τουρκία, την Αυστρία, και την Ιταλία εις βάρος μας. Η φιλελληνισμός ωρισμένων Γερμανών φιλοσόφων ουδέποτε εμπόδισε την γερμανική ηγεσία να διατάξει τον αφανισμό των Ελλήνων.
Επιπλέον το 4ο Ράιχ έχει δημιουργήσει ένα πλέγμα δορυφόρων κρατών, όπως η Ολλανδία, η Σουηδία, και η Σλοβακία, τα οποία συνδράμουν στην ιμπεριαλιστική του πολιτική, μετατρέποντες χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, και η Κύπρος σε γερμανικά προτεκτοράτα.
Σήμερα το 4ο Ράιχ για μία ακόμη φορά γενοκτονεί το Έθνος των Ελλήνων. Χρέος της Ελλάδος είναι να αποτινάξει τον γερμανικό ζυγό δια παντός δημιουργώντας δομικούς μηχανισμούς ασφαλείας στην Ευρώπη.
Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κηρύξουμε Ιερό Πόλεμο ενάντια στο 4ο Ράιχ.
Η Υψηλή Στρατηγική της Ελλάδος προς Βορράν για τα επόμενα 100 χρόνια πρέπει να περιλαμβάνει την διάλυση του 4ου Ράιχ, την κατάκτηση και τον διαμελισμό της Γερμανίας, και την όσο το δυνατόν αναίμακτη αλλά δραστική μείωση του γερμανικού πληθυσμού.
Το Ελληνικό σχέδιο επεκτάσεως προς Βορράν περιλαμβάνει:
Εγγραφή στον γερμανικό προϋπολογισμό όλων των πολεμικών οφειλών υπέρ της Ελλάδος, και επιβολή μνημονιακού καθεστώτος στην Γερμανία με Έλληνες επιτηρητές.
Αποεθνοποίηση των Γερμανών με ή χωρίς ειρηνικά μέσα. Η εξάλειψη της συλλογικής μνήμης δια του ελέγχου της παιδείας αποτελεί τον βασικότερο στόχο.

Υποχρεωτική μετανάστευση των γερμανικών πληθυσμών στην Σιβηρία,  ή σε μέρη της γης όπου θα μπορούν δύσκολα να επιβιώσουν.

Υποχρεωτικός εξελληνισμός όσων Γερμανών παραμείνουν στα γερμανικά εδάφη.
Δραστική μείωση των γερμανικών γεννήσεων με εντατικά προγράμματα οικογενειακού προγραμματισμού, επιδότηση αμβλώσεων των γερμανίδων, θεσμοθέτηση της ομοφυλοφιλίας ως κοινωνικό πρότυπο, υποχρεωτική στείρωση μεγάλων πληθυσμιακών στρωμάτων.
Απελευθέρωση της χρήσεως ναρκωτικών στην Γερμανία.
Τεχνητή έλλειψη ρευστού δια της υψηλής φορολογίας, δημιουργώντας συνθήκες μαζικής εκποιήσεως και αποπληθωρισμού των γερμανικών παγίων κεφαλαίων.
Απαγόρευση του εκδοτικού προνομίου χαρτονομίσματος στην Γερμανία, με στόχο την δημιουργία εξωτερικού χρέους.
Εξουδετέρωση της γερμανικής διανοήσεως και της γερμανικής πνευματικής αριστοκρατίας με ή χωρίς ειρηνικά μέσα.
Υποχρεωτική φυλετική επιμειξία των Γερμανών με κατώτερες φυλές και αφομοίωση σε ξένους πληθυσμούς.
Κρατικώς σχεδιασμένη έλλειψη τροφίμων και βασικών αγαθών, δια της σταδιακής νομοθετικής ενσωματώσεως της λιμοκτονίας.
Απόσπαση και εξελληνισμός των ευφυέστερων παιδιών.
Διάλυση του γερμανικού υγειονομικού συστήματος με πρόσχημα τον εξορθολογισμό των κρατικών δαπανών.
Κατάχωση και ισοπέδωση των γερμανικών πολιτιστικών μνημείων.
Απαγόρευση της γερμανικής γλώσσης στα σχολεία.
Απαγόρευση της γερμανικής παιδείας.
Απαγόρευση αναπαραγωγής και επιδείξεως κάθε γερμανικού πολιτιστικού στοιχείου.
Κατάργηση του γερμανικού δικαίου.
Απαγόρευση γάμων μεταξύ των καθαρόαιμων γερμανών.
Νομιμοποίηση λαθρομεταναστών στα γερμανικά εδάφη.
Επιβολή του ατομισμού και του καταναλωτισμού ως κοινωνικά πρότυπα.
Κατάργηση όλων των δασμών και ποινικοποίηση του προστατευτισμού των γερμανικών εταιρειών.
Νομοθεσία υποβοηθούσα τις εισαγωγές ξένων προϊόντων στην γερμανική αγορά, και τιμωρούσα τις γερμανικές εξαγωγές.
Επιβολή υψηλοτάτης φορολογίας στην γερμανική βιομηχανική και βιοτεχνική παραγωγή.
Επιβολή αναγκαστικής εργασίας στον γερμανικό πληθυσμό προς εξόφληση των ξένων δανειστών.
Δημιουργία ελεύθερων οικονομικών ζωνών στην Γερμανία με ειδικό διοικητικό, φορολογικό, και εργατικό δίκαιο.
Διαμελισμός της Γερμανίας σε κρατίδια και περιφέρειες με ανεξάρτητους στρατούς, κυβερνήσεις, σύνορα, και συντάγματα.

http://iphicratisamyras.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>