«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κροκοδείλια δάκρυα!!!

 Η διεθνή υποκρισία απέναντι στην γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού είναι πρωτοφανείς για την (πολιτισμένη-απολίτιστη) ανθρωπότητα το 2012!

Μόνο η Γαλλία είναι ειλικρινής και λέει (πολιτισμένα να πάνε να γαμηθούν οι Παλαιστίνιοι) μπροστά στα συμφέροντα της Γαλλίας!!!
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ στο άρθρο με την ανακήρυξη κράτους της Παλαιστίνης από τον ΟΗΕ έγραψε, γιατί δεν πιστεύει ότι έπρεπε να ζητήσει από τον ΟΗΕ ανακήρυξη Παλαιστινιακού κράτους, γιατί πήγε μόνη της στον σφαγέα δεμένο πισθάγκωνα και παράδωσε τους αγώνες του, τις θυσίες του και το μέλλον του και είπε σφάξτε με και θα είμαι καλός και ειρηνικός λαός, τώρα της έδεσαν τα χέρια και θα πρέπει να κουβεντιάζει και να μη ρήξη ούτε σφαίρα γιατί οι δικές της σφαίρες θα είναι εγκληματικές, ενώ το (Ισραήλ-Σιωνισμό) θα το μαλώνουν και αυτό θα κάνει την δουλειά του!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Συνεχίζει τους εποικισμούς το Ισραήλ παρά την παγκόσμια κατακραυγή
«Είναι τα ζωτικά μας συμφέροντα», δηλώνει ο Νετανιάχου
Συνεχίζει τους εποικισμούς το Ισραήλ παρά την παγκόσμια κατακραυγή
Συνεχίζεται ο δια του εποικισμού αποκλεισμός της Δυτικής Οχθης από το Ισραήλ, παρά τις αντιδράσεις όλων των συμμάχων του
Αψηφώντας τις διεθνείς πιέσεις, η ισραηλινή κυβέρνηση διαμηνύει ότι δεν υπαναχωρεί από το σχέδιο επέκτασης των εβραϊκών οικισμών που πρακτικά κόβει στα δύο την κατεχόμενη Δυτική Όχθη και συνιστά απειλή για τη βιωσιμότητα ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους.
«Το Ισραήλ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα ζωτικά του συμφέροντα, ακόμη και απέναντι στη διεθνή πίεση. Δεν θα αλλάξει η απόφαση που έχει ληφθεί» δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας αξιωματούχος του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Τα ισραηλινά σχέδια ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, την επομένη της μεγάλης διπλωματικής νίκης των Παλαιστινίων στην ψηφοφορία-ορόσημο που έλαβε χώρα στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, η οποία έδωσε ντε φάκτο αναγνώριση στην Παλαιστίνη παρά τις ισραηλινές και αμερικανικές αντιρρήσεις.
Σχέδια επέκτασης των παράνομων εβραϊκών οικισμών σε εδάφη που κατέλαβε το Ισραήλ στον πόλεμο ου 1967 εγείρουν παγίως διεθνώς καταδίκη. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα σχέδια «αγγίζουν» την αμφιλεγόμενη ζώνη Ε1, που συνδέει την κατεχόμενη και προσαρτημένη Ανατολική Ιερουσαλήμ με τον εβραϊκό οικισμό Μααλέ Αντουμίν στη Δυτική Όχθη.
Τα σχέδια ανέγερσης οικισμών στη συγκεκριμένη ζώνη κατακεραυνώνονται από τους Παλαιστίνιους, καθώς πρακτικά μπορεί να διχοτομήσουν τη Δυτική Όχθη και να εμποδίσουν την πρόσβαση στην Ιερουσαλήμ, θέτοντας σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους.
Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις καταδικάζουν εν χορώ τις ισραηλινές ανακοινώσεις. Η Γαλλία, η Βρετανία και η Σουηδία κάλεσαν τους Ισραηλινούς πρέσβεις στη χώρα τους, μεταφέροντας μήνυμα προς την κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου να ανακαλέσει τα σχέδια ανέγερσης 3.000 κατοικίων στη Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Το Φόρεϊν Όφις τονίζει ότι η ανέγερση οικισμών στη ζώνη Ε1 συνιστά απειλή για τη λύση των δύο κρατών και θέτει εν αμφιβόλω τη διακηρυγμένη δέσμευση του Ισραήλ για την επίτευξη ειρήνης με τους Παλαιστινίους. Η Βρετανία προειδοποιεί με «ισχυρή αντίδραση» εάν τα σχέδια προχωρήσουν σε φάση υλοποίησης.
Σκληρή καταδίκη και από τον Γάλλο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος δήλωσε πως τα ισραηλινά σχέδια αντιβαίνουν στην ειρήνευση -ωστόσο επισήμανε πως το Παρίσι δεν είναι έτοιμο να προχωρήσει στην επιβολή κυρώσεων κατά του Ισραήλ.
Παράλληλα, και η Γερμανία -την οποία επισκέπτεται αυτήν την εβδομάδα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου- κάλεσε το Ισραήλ να «απέχει από εποικιστικές δραστηριότητες».
Οι Ηνωμένες Πολιτείες επικρίνουν τις κινήσεις του Μπενιαμίν Νετανιάχου κάνοντας λόγο για αντιπαραγωγικά σχέδια. Η Ρωσία ζητά την ανάκληση των αποφάσεων της ισραηλινής κυβέρνησης, τονίζοντας πως θα υπάρξουν «πολύ αρνητικά αποτελέσματα» στη διαδικασία για ειρήνευση.
Ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν προειδοποιεί ότι τα ισραηλινά σχέδια θα αποτελέσουν «ένα σχεδόν τελειωτικό χτύπημα» στις ελπίδες ειρήνευσης στη Μέση Ανατολή.
http://www.tovima.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>