«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ !

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ !

ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ !
ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΔΕΙΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ !
ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ !
ΓΙ ΄ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΑΣ ( ΝΕΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ) ΕΙΠΑΝ :
“ ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ ”
Αγαπητοί μου Φίλοι σας χαιρετώ.
  Επειδή οι άσπονδοι φίλοι μου διαδίδουν, ότι είμαι βαρειά άρρωστος και άλλοι με έχουν πεθάνει για να ακυρωθεί το ραντεβού μας που είχαμε κλείσει πριν τέσσερα χρόνια  για τους Δελφούς με το βιβλίο μου «2012- Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΟΣ» σας ενημερώνω ότι την 21-12-2012 θα βρίσκομαι στους Δελφούς υγιής και με ακμαιότατο ηθικό.
  Από κοσμική νομοτέλεια βρισκόμαστε στην αφετηρία μιας αναμενόμενης πνευματικής και βιολογικής αλλαγής, και από τον καθένα μας εξαρτάται αν θα ξεκινήσει τη ζωή του στο νέο κόσμο και στη νέα εποχή ή θα παραμείνει να ζήσει στην αθλιότητα και το ψέμα της σημερινής.
  Η 21-12-2012 είναι η πρώτη ημέρα του πρώτου έτους του «Νέου Μεγάλου Ενιαυτού» των 25.920 ετών, είναι η πρώτη ημέρα από τα 9.467.077 ημέρες που θα ακολουθήσουν. Είναι η πρώτη ημέρα της «Κοσμικής Αναγέννησης» του ηλιακού μας συστήματος.
  Είναι επίσης:
  -Το χειμερινό Ηλιοστάσιο.
  -Στην Αρχαία Ελλάδα την 21 Δεκεμβρίου άρχιζαν οι Εορτές του «Τριεσπέρου» με την αποκορύφωσή τους την 25 Δεκεμβρίου με την γιορτή του Ανίκητου Ήλιου, του θεού Απόλλωνα.
  -Είναι η πρώτη ημέρα του Ζωδίου του Υδροχόου και η τελευταία ημέρα του απεχθέστατου ζωδίου των Ιχθύων.
  -Στην πόλη της Γουατεμάλας και του Μεξικού ετοιμάζονται να γιορτάσουν την 21 Δεκεμβρίου και δεν πιστεύουν  την καταστροφή του κόσμου που λέει η επιγραφή των Μάγιας.
  – Για όσους έχουν μέσα στην ψυχή τους κρυμμένο έστω και υποσυνείδητα τον ελάχιστο φόβο ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί την ημέρα αυτή, οι Δελφοί είναι η τοποθεσία στην οποία δεν πρόκειται να συμβεί τίποτε, είναι η ιερότατη περιοχή του θεού Απόλλωνα, έμεινε ανέγγιχτη από το μεγάλο κατακλυσμό του Δευκαλίωνα. Καμία κοσμική καταστροφή δεν μπορεί να την αγγίξει, γιατί από τους Δελφούς ξεκινάει η κοσμική δίνη αιθέρα που ενώνει την γη με τον γαλαξία.
  -Την 21.12.2012 κλείνει ο Ζωδιακός κύκλος των 25.920 ετών και σύμφωνα με την παράδοση επιστρέφουν οι Θεοί.
  -Την 21.12.2012 κλείνει ο κύκλος του Φοίνικα των 1460 ετών μαζί με τον κύκλο  του Ζωδιακού και σύμφωνα με το «Ημερολόγιο Πέτρας» της μεγάλης πυραμίδας  προαναγγέλλεται η επιστροφή των Θεών.
Ο Ησίοδος μας προειδοποιεί ότι ο Ζευς θα επιστρέψει με το τέλος του Μεγάλου Ενιαυτού.
Οι ακόλουθοι του Ερμή του Τρισμεγίστου, οι Ζεπ Τεπί, και αυτοί υποσχέθηκαν ότι θα γυρίσουν με το Τέλος του Χρόνου.
Στα Ινδικά κείμενα διαβάζουμε ότι οι θεοί φεύγοντας για τα αστέρια υποσχέθηκαν να γυρίσουν και αυτοί με το Τέλος του Χρόνου.
Και ο τελευταίος χρησμός των Δελφών έλεγε« ΕΣΕΤ’ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΑΕΙ ΕΣΤΑΙ» μήπως ο κλήρος έλαχε σʼ εμάς  να υποδεχτούμε  τον Θεό Ήλιο των Ελλήνων τον Φοίβο Απόλλωνα; Ας μην το αποκλείσουμε.
Μήπως εμείς θα είμαστε οι τυχεροί που θα υποδεχτούμε τους κομιστές του καλού, του αγαθού, της αρετής, της αγάπης, του μέτρου, της ελευθερίας, και της δικαιοσύνης, που είναι οι θεοί του Ολύμπου, οι θεοί των Ελλήνων, οι προπάτορές μας, μαζί με τον μεγάλο πατέρα Δία, τον πατέρα θεών και ανθρώπων, που επιστρέφουν και «ες αεί έσονται»;
      Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί; Ας μην αποκλείσουμε τίποτε. Ίσως και να είμαστε εμείς οι τυχεροί που θα υποδεχτούμε τους Θεούς μας.
                                          Γεράσιμος Καλογεράκης
Κωνσταντίνος Βλάχος vl_aias@yahoo.gr
Μοιραστείτε το!

1 comment to ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ !

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>