«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο πρωθυπουργός Τσολάκογλου τρομοκρατεί τον Ελληνικό λαό!

«Μέτρα ή χάος» το τελεσίγραφο Σαμαρά σε ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

Ο Πρωθυπουργός σήμανε τη λήξη των διαπραγματεύσεων με την τρόικα αιφνιδιάζοντας τους κυβερνητικούς εταίρους, αλλά και το σύνολο των βουλευτών, θέτοντας όλες τις πλευρές προ των ευθυνών τους!
Ο ψεύτης κατοχικός πρωθυπουργός Σαμαράς,  του θα κάνω διαπραγμάτευση για τα μνημόνια, Ο δεν θα γίνω ποτέ πρόεδρος της ΝΔ τρομοκρατεί τον Ελληνικό λαό για χάρη των ανθελλήνων νταβατζήδων Ευρωπαίων!!!
Ο προδότης Πρωθυπουργός αντί να εμψυχώνει τον ελληνικό λαό με την ηγετική του μορφή λέγοντας ελληνικέ λαέ μαζί θα τα βγάλουμε πέρα, εμάς τους Έλληνες δεν μας φόβισαν πολύ χειρότερα, μπλα μπλα και άλλα, τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό σαν τον χειρότερο εκβιαστή τρομοκράτη!
Αν ντα αυτού τι ακούσαμε από τον εντολοδόχο κατοχικό των οικονομικών κατακτητών πρωθυπουργό Σαμάρογλου ότι αν δεν δεχτείτε να πεθάνετε με την συγκατάθεση σας με τα μέτρα που θέλουν οι ξένοι ανθέλληνες θα έρθει το χάος!!!

Ο προδότης το χάος των ξένων το μεταφέρει στους Έλληνες!

Ακούστε που θα έρθει το χάος αν οι Έλληνες πουν στους ανθέλληνες όχι στα μέτρα.

Όλα τα παγκόσμια αποβράσματα έχουν αγοράσει ελληνικά ομόλογα του ελληνικού δημοσίου και όχι μόνο.

Αν πουν αύριο οι Έλληνες άντε και γαμηθείτε αλήτες αιματορουφήχτες στους τοκογλύφους δανειστές βασανιστές μας θα επέλθει χάος στην Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία και αμέσως στην Αμερική!
Αυτό το χάος ο προδότης το φορτώνει στις πλάτες του ελληνικού λαού! Αυτός ο προδότης μεταφέρει το χάος των εχθρών μας στις δικές μας πλάτες, εκτελώντας τον ελληνικό λαό!

Πως μπορείς να πεις έναν τέτοιο ηγέτη;

Και γιατί δεν τους στέλνουμε στο διάολο;

Πατριώτες σκεφτείτε καλά τι θα πάθουμε εμείς και τι οι ανθέλληνες κερδοσκόποι και αποφασίστε για γενική πολιτική απεργία να τελειώνουμε με όλους τους ανθέλληνες και τους  δικούς μας γενίτσαρους! Δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>