«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Αμερικάνικος στρατός σχεδιάζει πραξικόπημα μετά τις εκλογές;

 

beforeitsnews

  • Βασικά μέλη της στρατιωτικής ηγεσίας περισσότερο προσκείμενοι στο Ισραήλ και την Wall Street από ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες λέγεται ότι σχεδιάζουν ανταρσία η οποία θα λάβει χώρα μετά τις προεδρικές εκλογές..!
Τον Αύγουστο του 2007, τουλάχιστον έξι πυρηνικές κεφαλές εκλάπησαν από τη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Minot στη Βόρεια Ντακότα. Τη στιγμή που φορτώθηκαν, εξαφανίστηκαν από την πυρηνική απογραφή της Αμερικής, σε “άγνωστη τοποθεσία,” κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί. Δεν υπάρχει καμιά “παρερμηνεία” των εντολών, κανένα λάθος, δεν υπάρχει θέμα «λάθος ετικέτας”. Αυτά τα όπλα είχαν κλαπεί, καθαρό και απλό.  Σε συζητήσεις αξιωματικών που αναπτύχθηκαν για τα όπλα, ακούστηκαν ιστορίες για ατυχήματα, σύγχυση ή πολιτικές ευθυγραμμίσεις εντός της Πολεμικής Αεροπορίας.” 
Τίποτα δεν είναι πιο ελεγχόμενο, πιο ασφαλές, πιο περιορισμένο, πιο διαβαθμισμένο, και περισσότερο προστατευμένο από το πυρηνικό οπλοστάσιο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ωστόσο, εκείνη την μοιραία ημέρα του 2007, μισή ντουζίνα ή περισσότερες, βόμβες υδρογόνου, βγήκαν από ένα ασφαλές καταφύγιο, χωρίς χαρτιά, χωρίς εντολές, χωρίς τίποτα.

Αυτός είναι ο στρατός. Οι άνθρωποι φυλακίζονται για την απώλεια ακόμα και μπαταριών φακού.

Είχαν τοποθετηθεί στον κόλπο όπλα του Β-52 βομβαρδιστικά μακράς ακτίνας για τη μεταφορά σε άγνωστη περιοχή, για λόγους άγνωστους. Το αεροπλάνο δεν είχε οδηγίες, δεν ήταν μέρος αποστολής, δεν λειτουργεί κάτω από καμία νομική δομή διοίκησης, στην πραγματικότητα, τη στιγμή που τα όπλα φορτώθηκαν, δεν ήταν πλέον αμερικανικό αεροπλάνο. Μια αποστολή, ακόμη και κάτω από τις πιο αθώες φαινομενικά συνθήκες, θα έπρεπε να λάβει την έγκριση του Προέδρου και του προσωπικού του, σίγουρα του Επιτελείου και πιθανόν και του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, παρόλα αυτά, φαίνεται να μην έχουν εγκριθεί, από κανέναν.

Αν και το αεροπλάνο προσγειώθηκε αργότερα στο Barksdale στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας στη Λουιζιάνα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτόν ως προορισμό.

Η κλοπή, η αεροπειρατεία, επιλέξτε εσείς τον όρο, αυτοί είναι οι δύο καλύτεροι μέχρι στιγμής, έγινε έξω από την αρχή εντολής της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, παραβιάζοντας όλα τα πρωτόκολλα για την αποθήκευση, το χειρισμό και την ανάπτυξη των πυρηνικών όπλων. Το περιστατικό συνιστά επίσης παραβίαση των συνθηκών που απαιτεί η Αμερική για την προστασία των αποθεμάτων της, των πυρηνικών όπλων, όχι μόνο από τις περιβαλλοντικές καταστροφές, αλλά επίσης, όπως και με αυτό το περιστατικό, από την ανταρσία από τα μέλη των στρατιωτικών και μη στρατιωτικών κλάδων της κυβέρνησης, ενεργώντας παράνομα, ενεργώντας ως πολίτες, μια πράξη πειρατείας, ανταρσία, μια πράξη εξέγερσης.

“Η ελάφρυνση των μέτρων” σήμερα είναι κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μια παρόμοια απειλή. 

Η “Barksdale Nukes” που πιστεύεται ότι είναι ο τομέας με το Ντιέγκο Γκαρσία για χρήση κατά του Ιράν ως μέρος ενός ψεύτικου πολέμου, ξεκίνησε από ένα ναυτικό ναύαρχο ο οποίος επιφορτίστηκε με επιπλέον κυβερνητική ατζέντα για να ξεκινήσει έναν πόλεμο.
Αυτό ήταν το τμήμα της Πολεμικής Αεροπορίας της κοινής επιχείρησης που λέγεται ότι εμπλέκεται ο διοικητής του 5ου Στόλου, ο Ναύαρχος Cosgriff ο οποίος, όπως αναφέρεται στη Γενική Γραμματεία του κράτους από την Gwyneth Todd, τότε επικεφαλής Πολιτικός Σύμβουλος του στόλου. Η Todd, η οποία επανέλαβε πρόσφατα την ιστορία στην Washington Post και άλλα μέσα ενημέρωσης, έλαβε απειλή θανάτου χθες το πρωί μετά από περιστατικό καταδίωξης εναντίον της από έναν πράκτορα του FBI που στάθμευε στην αμερικανική πρεσβεία στην Καμπέρα της Αυστραλίας.
Ομοίως, ο κορυφαίοςσύμβουλος άμυνας John Wheeler III, ο οποίος ήταν καλός γνώστης αυτών των θεμάτων, μυστηριωδώς δολοφονήθηκε και το σώμα του βρέθηκε σε ένα σωρό σκουπιδιών στο Delaware στα τέλη του 2010. Οι δολοφόνοι δεν έχουν συλληφθεί, ενώ καμία πραγματική έρευνα δεν έχει γίνει ποτέ.

Αυτό ήταν τότε. 

Σήμερα, βασικά μέλη της στρατιωτικής ηγεσίας περισσότερο προσκείμενοι στο Ισραήλ και την Wall Street από ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες λέγεται ότι σχεδιάζουν ανταρσία η οποία θα λάβει χώρα μετά τις προεδρικές εκλογές.
Το έργο τους, με την κατάληψη της εξουσίας, είναι να διευκολυνθεί η μαζική τρομοκρατική επίθεση στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών, ενδεχομένως χρησιμοποιώντας ένα κλεμμένο πυρηνικό όπλο, κηρύσσουν στρατιωτικό νόμο, τα στρατεύματα στο Ιράκ κινούνται και πραγματοποιείται επίθεση στο Ιράν με βοήθεια από τη Σαουδική Αραβία και τα κράτη του Κόλπου.
Η Τουρκία πρόκειται να επιτεθεί στη Συρία με βοήθεια από το Ισραήλ, παράλληλα ο εμφύλιος πόλεμος μεταξύ της κυβέρνησης κουρδικής περιφέρειας και της εθνικής κυβέρνησης της Βαγδάτης είναι έτοιμος να ξεκινήσει με τη διαμεσολάβηση των ΗΠΑ για μια ειρηνική αποκατάσταση, κάτι που ο “νεοεκλεγέντας Πρόεδρος Romney” θα περιγράψει ως την «Συμφωνία Κατάστασης Δυνάμεων» συμφωνία και με όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια των Debates.
Πραγματική πρόθεση του θα είναι να καταλάβει το Ιράκ και να επιτεθεί κατά του Ιράν. Κατά τη διαδικασία αυτή, η Αμερική προτίθεται να “εξουδετερώσει” την πυρηνική δυνατότητα του Πακιστάν.
Αυτό είναι το σχέδιο, είναι γνωστό, όχι μόνο στο Υπουργείο Άμυνας, αλλά από όλες τις μυστικές υπηρεσίες, οι σχεδιαστές έχουν αναγνωριστεί σε όλα, είναι όλα υπό επιτήρηση καθώς δεν ήταν πολύ προσεκτικοί.

http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>