«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δώρο θανάτου από τους πολιτικούς αλήτες!

Ότι ήταν να κουβεντιάσω σαν υπεύθυνος πρωθυπουργός με τον κυρίαρχο λαό τελείωσε! Και αποφασίζω τα παρακάτω μέτρα, διαφορετικά σας περιμένει το ΧΑΑΑΑΟΣ!

Η κατοχική Κυβέρνηση αποφασίζοντας να σώσει την χώρα, αποφασίζει και διατάζει με το χέρι στην τσέπη, συγνώμη με το χέρι στην καρδιά!
Απαγορεύετε να κάνεις παιδιά γιατί είναι πολυέξοδα και αυξάνει τους Έλληνες τραμπούκους, επαναστάτες, ατίθασους, απαιτητικούς!
Αν παρά ταύτα δεν υπακούσουν στις εντολές, Θα τιμωρούνται αυστηρά οι παραβάτες, σε πρώτη δόση!
Με ένα παιδί πρόστιμο 200 Ευρώ, με δυο 400, με τρία 600, και με 4 800!
Όσοι συνταξιούχοι έχουν απομείνει και δεν αποφασίζουν να αποβιώσουν οικειοθελώς θα τους κόβουμε την σύνταξη , τα φάρμακα, τα νοσοκομεία και βλέπουμε ποια άλλα μέτρα θα χρειαστούν!
Χαμηλόμισθοι ή θα μάθουν να δουλεύουν νύχτα και μέρα με 150 ευρώ το μήνα ή να πάνε σε άλλη χώρα να κάνουν τις μαγκιές τους και να μιλάνε για εργασιακά δικαιώματα, Δόξαση τον Χριστό έχουμε αλλοδαπούς να τους αντικαταστήσουμε!
Βλέποντας και κάνοντας, αν κρίνουν οι εκτελεστές μας νταβατζήδες  ότι δεν οικονομάνε αρκετά θα καθιερώσουν ανασόμετρα οξυγόνου, Κοντέρ περπατήματος, χεστρο-μετρητή στις τουαλέτες! Οι υπεύθυνοι πολίτες μπορούν να δείξουν τον πατριωτισμό τους απαλλάσσοντας για τα έξοδα κηδείας πέφτοντας στον Καιάδα!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ

Ανατροπή με 13 αλλαγές στους φόρους που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός

Ανατροπή με 13 αλλαγές στους φόρους που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός

Πλήρη ανατροπή στο σύστημα φορολόγησης των εισοδημάτων μισθωτών, συνταξιούχων, ελεύθερων επαγγελματιών και ατομικών επιχειρήσεων και της ακίνητης περιουσίας θα επιφέρει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο από την εφαρμογή του οποίου η κυβέρνηση υπολογίζει την είσπραξη καθαρών εσόδων 2,5 δισ. ευρώ.

Το φορολογικό πακέτο περιλαμβάνει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες:

-Κατάργηση του αφορολογήτου και την επιβολή κλιμακωτής αυτοτελούς φορολόγησης από 10% έως και 45% για τα εισοδήματα από ακίνητα. Αυτό σημαίνει ότι όσοι φορολογούμενοι εισπράττουν ενοίκια θα φορολογούνται για τα εισοδήματα αυτά αυτοτελώς, χωρίς αφορολόγητο όριο και θα πληρώνουν φόρο τουλάχιστον 10% από το πρώτο ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, τα ενοίκια που εισπράττουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα φορολογούνται με κλιμακωτούς συντελεστές 10% και 30% για ποσά μέχρι 100.000 ευρώ και 45% για ποσά πάνω από 100.000 ευρώ. Το μέτρο αυτό, αναμένεται να φέρει πρόσθετες φοροεπιβαρύνσεις στους ιδιοκτήτες ακινήτων.

-Εφαρμογή μιας νέας φορολογικής κλίμακας για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους με τρία μόνο φορολογικά κλιμάκια στα οποία θα αντιστοιχούν συντελεστές φόρου από 21%, 36% και 45%. Ειδικότερα, το πρώτο κλιμάκιο προβλέπεται να εκτείνεται μέχρι τις 25.000 ευρώ και να έχει συντελεστή φόρου 21%, το δεύτερο κλιμάκιο προβλέπεται να ξεκινά από τις 25.000,01 ευρώ, να φθάνει μέχρι τις 47.000 ευρώ και να έχει συντελεστή φόρου 36% και το τρίτο κλιμάκιο προβλέπεται να είναι το υπερβάλλον των 47.000 ευρώ και να έχει συντελεστή 45%.

-Επιβολή κλιμακωτού αυτοτελούς φόρου 26%-33% στα καθαρά εισοδήματα των αυτοαπασχολουμένων. Τα εισοδήματα των φυσικών προσώπων τα οποία προέρχονται από ατομικές επιχειρήσεις ή από ελευθέρια επαγγέλματα θα φορολογούνται από το πρώτο ευρώ και μέχρι το επίπεδο των 50.000 ευρώ με συντελεστή 26% και πάνω από το επίπεδο των 50.000 ευρώ με 33%. Το αφορολόγητο όριο καταργείται και γι’ αυτούς τους φορολογούμενους.

-Επιβολή κλιμακωτού αυτοτελούς φόρου 13%-16,5% στα καθαρά εισοδήματα των αγροτών. Οι κατά κύριο επάγγελμα γεωργοί, κτηνοτρόφοι και αλιείες θα φορολογούνται πλέον ως επιτηδευματίες βάσει βιβλίων εσόδων-εξόδων, δηλαδή δεν θα δικαιούνται κανενός αφορολογήτου ορίου. Τα καθαρά εισοδήματά τους θα προκύπτουν με αφαίρεση των λειτουργικών δαπανών τους από τα ακαθάριστα έσοδά τους και θα φορολογούνται με συντελεστή 13% μέχρι του ποσού των 50.000 ευρώ και με συντελεστή 16,5% πάνω από το όριο των 50.000 ευρώ.

– Κατάργηση των αφορολογήτων ορίων για τα προστατευόμενα τέκνα. Τα αφορολόγητα όρια για τα παιδιά ανέρχονται σε 2.000 ευρώ για κάθε ένα από τα δύο πρώτα τέκνα του φορολογούμενου και σε 3.000 ευρώ για κάθε τέκνο από το τρίτο και τα επόμενα. Εξαιτίας της κατάργησής τους θα προκύψει ετήσια αύξηση φόρου έως και 200 ευρώ για κάθε φορολογούμενο με 1 παιδί, 400 ευρώ για κάθε φορολογούμενο με 2 παιδιά, 700 ευρώ για κάθε τρίτεκνο και 1.240 ευρώ για κάθε πολύτεκνο με 4 παιδιά.

Θα πάψουν να ισχύουν οι ρυθμίσεις που προβλέπουν ότι από τον φόρο εισοδήματος που προκύπτει βάσει της φορολογικής κλίμακας αφαιρείται το 10% των δαπανών του φορολογούμενου για τόκους στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας, ενοίκια κύριας κατοικίας, ενοίκια παιδιών που σπουδάζουν, δίδακτρα φροντιστηρίων, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Θα εξακολουθούν να εκπίπτουν μόνο οι δαπάνες για νοσήλια, ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, δωρεές, χορηγίες και διατροφή προς την πρώην ή τον πρώην σύζυγο.

Μείωση του ΦΠΑ από το 23% στο 13% στον κλάδο της εστίασης.

Μείωση επιστροφών ΦΠΑ στους αγρότες

Μείωση των επιστροφών φόρου κατανάλωσης αγροτικού πετρελαίου.

Αναμόρφωση της φορολογίας στα τσιγάρα.

Καθιέρωση ειδικού τέλους άδειας καπνίσματος για ειδικούς χώρους καπνιζόντων σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα μαζικής εστίασης.

Αυξήσεις στα τέλη και τις χρεώσεις για αγωγές και ποινικές δίκες.

Επιπλέον χρέωση στον ετήσιο κύκλο εργασιών των παιχνιδιών VLTs του ΟΠΑΠ.

http://www.imerisia.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>