«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύριε Σώρα για να συμβούν αυτά που λέτε χρειάζεται ένα να διώξουμε με λαϊκή επανάσταση την κατοχική κυβέρνηση, δυο να συνεχίσετε να κάνετε την προσφορά και μετά αφού θα έχουμε δίωξη και την Ευρώπη, τώρα γιατί τα λέτε;

Εγώ έχω υποχρέωση να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου για τους αναγνώστες μου και όχι μόνο.

Παρακολούθησα το βίντεο (στα μυστικά περάσματα). Και με αφορμή αυτών που είναι υπέρ του Σώρρα και αυτών που είναι κατά, εγώ θα κρατήσω αποστάσεις ασφαλείας για να μην φαινόμαστε στο τέλος γελοίοι.
Με αφορμή την τελευταία παρότρυνση του Κυρίου Καλογερόπουλου αναγνώστη της ιστοσελίδας θα θέσω μερικές απόψεις μου, απορίες, όπως θέλετε πέστε τις.

Όσο προχωρούσε το βίντεο άρχισε να μου μυρίζει στημένο σκηνικό.

Και για αυτό θα ρωτήσω τον Κύριο Σώρρα και τον δημοσιογράφο που μας τρέλανε στο μπλα-μπλα, χαρτιά μας δείχνατε και αληθινά φαινόντουσαν όμως δεν είπατε ούτε μια φορά και ούτε ρωτήσατε τον κύριο Σώρρα γιατί βαράει στο γάμο του καραγκιόζη, κάνοντας εφέ εκ του ασφαλούς;
 Και εξηγούμαι και ρωτώ τον κύριο Σώρρα, γνωρίζετε κύριε Σώρρα ότι το μνημόνιο 2 απαγορεύει στο κράτος  που λέγετε Ελλάδα να δεχτεί βοήθεια, δάνειο ή οτιδήποτε χωρίς την έγκριση του; Όλα αυτά που είπατε ότι σας φέρνονται εχθρικά οι Έλληνες και δεν σας πιστεύουν είναι παραμύθια. Εάν αισθάνεστε ότι δεν έχετε στήριγμα στην πατρίδα σας, φταίτε εσείς και αυτοί που σας ντουμπλάρουν. Η μεγάλη πλειοψηφία και που σε αυτή απευθύνεστε δεν έχουν σπουδάσει σε κανένα κολέγιο οικονομικά και το μόνο που ξέρουν είναι ότι ένα και ένα  κάνουν δυο και όχι 11. Εγώ να πιστέψω όλα όσα είπατε για τα λεφτά, για τα ομόλογα και τον τρόπο που γίνονται πράξη, γιατί όλα αυτά όμως με τέτοιες τυμπανοκρουσίες χωρίς να αναφέρετε ότι αυτά που λέτε μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μόνο όταν ο λαός κάνει λαϊκή επανάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Λοιπόν εγώ θα σας υποστηρίξω όταν πείτε στον ελληνικό λαό την αλήθεια γιατί ζητάτε από μια κατοχική κυβέρνηση που δεν έχει δικαίωμα να αποφασίσει για τίποτα χωρίς την έγκριση των νταβατζήδων δανειστών μας να κουβεντιάσει μαζί σας για την προσφορά σας. Ζητάτε από τον Ελληνικό λαό να κάνει λαϊκή επανάσταση για να μπορείτε να βοηθήσετε και γιατί δεν του το λέτε στα ίσια; Μας μιλήσατε για αγωγές και εξώδικα και προς την κυβέρνηση και προς τον Προβόπουλο τράπεζα Ελλάδος και αμέσως μας είπατε καπάκι ότι κουμάντο κάνουν οι ευρωπαίοι! Άρα προς τι όλο αυτό το θέατρο και μας κατηγορείτε ως αρνητές  στην πατριωτική σας προσφορά που είναι εκ των πραγμάτων αέρας κοπανιστός αφού δεν μπορεί να εφαρμοστεί από αυτό το πολιτικό ελληνικό και ευρωπαϊκό σύστημα. Κύριε Σώρρα και αυτοί που σε πατρονάρουν, σου καίνε τα χαρτιά αν πράγματι είσαι πατριώτης και θέλεις να βοηθήσεις την πατρίδα σου. Βγες ανοιχτά και πες την αλήθεια αν δεν έχεις πονηρές σκέψεις στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σου. Κύριε Σώρρα αν έχεις πατριωτικές προθέσεις και θέλεις να σε καταλάβει η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού και όχι οι ολίγοι, μίλα καθαρά με τον λαό απλά και κατανοητά τι ζητάς, αλλιώς αποσύρσου και μην παίζεις και εσύ με την δυστυχία του λαού, που ασφαλώς δεν σε αγγίζει και δεν μπορείς να την γνωρίζεις!

Εγώ είμαι εδώ να ανεβάσω την αλήθεια σου αφού με πείσεις.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

9 comments to Κύριε Σώρα για να συμβούν αυτά που λέτε χρειάζεται ένα να διώξουμε με λαϊκή επανάσταση την κατοχική κυβέρνηση, δυο να συνεχίσετε να κάνετε την προσφορά και μετά αφού θα έχουμε δίωξη και την Ευρώπη, τώρα γιατί τα λέτε;

 • Παπαμάκης

  Κύριε Κανελόπουλε ως αντίλογο σε αυτά που αναφέρετε σας παραθέτω τα ακόλουθα:
  1. Η οποιοσδήποτε υποχρεώσεις μας που απορρέουν απο το μνημόνιο ή την Δανειακή σύμβαση υφίστανται μόνο όσο έχουμε ανάγκη της διατήρησής των, προκειμένου να συνεχίζεται η χρηματοδότηση της Ελλάδος. Εφόσον με την ύπαρξη των 600 δις παύει να υπάρχει η ανάγκη αυτή, άμεσα μπορούμε να νομοθετήσουμε την κατάργηση και του μνημονίου και της δανιακης σύμβασης, οπότε παύουν αυτομάτως και οι δεσμεύσεις.

 • Παπαμάκης

  Κύριε Κανελόπουλε ως αντίλογο σε αυτά που αναφέρετε σας απαντώ ότι:
  Η οποιοσδήποτε υποχρεώσεις μας που απορρέουν απο το μνημόνιο ή την Δανειακή σύμβαση υφίστανται μόνο όσο έχουμε ανάγκη της διατήρησής των, προκειμένου να συνεχίζεται η χρηματοδότηση της Ελλάδος. Εφόσον με την ύπαρξη των 600 δις παύει να υπάρχει η ανάγκη αυτή, άμεσα μπορούμε να νομοθετήσουμε την κατάργηση και του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, οπότε παύουν αυτομάτως και οι δεσμεύσεις.

  • Αγαπητέ φίλε κάτι αλλάζει αφού κάνουμε διάλογο! Αλλά να σας τονίσω ότι δεν καταλάβατε το πνεύμα μου. Ποιος θα πει ότι εφόσον υπάρχουν λεφτά σταματάμε τα πάντα και προστρέχουμε στον κύριο Σώρα;;; Αυτή η βουλή; Αυτή η δουλοπρεπείς κυβέρνηση; Ο μόνος που μπορεί να το κάνει είναι ο λαός αφού καταργήσει με ειρηνική επανάσταση ( γενική πολιτική απεργία) αυτή τη βουλή. Και να μην μας διαφεύγει κάτι πολύ βασικό που εγώ το θεωρό δεδομένο ότι θα τα μπλοκάρει, τα λεφτα είναι σε αμερικανικά ομόλογα??????? Ποιος σας λέει ότι το υπουργείο οικονομικών θα δώσει εντολή τα ομόλογα να ρευστοποιηθούν άμα ο ελληνικός λαός ανατρέψει αυτό το πολιτικό σύστημα; Θα περιμένω την άποψή σας.

 • Παπαμάκης

  ΠΑΤΡΙΩΤΗ,
  Το μοναδικό επιχείρημα που επικαλούνται όλα τα κόμματα που τάσσονται υπέρ της συνέχισης της μνημονιακής πολιτικής είναι ότι αναγκαστικά το κάνουμε διότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος καί ότι αν δεν ακολουθήσουμε αυτό το δρόμο θα σταματήσει η χρηματοδότηση με καταστροφικές για την Ελλάδα και τους Έλληνες συνέπειες. Αυτό προκαλεί το φόβο σε όσους το πιστεύουν διότι δεν έχουν πιστεί προφανώς από καμία άλλη εναλλακτική πολιτική πρόταση των κομμάτων που να εξασφαλίζει την συνέχιση της αποπληρωμής του χρέους, την κάλλυψη των πρωτογενών ελλειμάτων, και την χρηματοδότηση της ανάπτυξης που είναι απαραίτητη προυπόθεση για την συνέχεια.
  ΕΦΟΣΟΝ λοιπόν με κάποιο τρόπο αξιόπιστο πιστούν ότι η πρόταση του Κυρίου Σώρρα είναι αληθής τότε οι εν λόγω φοβίες θα αρθούν και θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ την αξιοποίηση της πρότασης.
  Όσον αφορά την ρευστοποίηση των ομολόγων, όπως ισχυρίζεται η END, είναι νόμιμη διεθνής πρακτική που βασίζεται στους κανόνες που τα ίδια διεθνή οικονομικά κέντρα έχουν θεσπίσει.
  Επιπλέον τυχόν άρνηση ρευστοποίησή τους τουλάχιστον στη λήξη τους αυτό ισοδυναμεί με πτώχευση των ΗΠΑ, αφού μάλιστα όπως ισχυρίζεται Ο Κύριος Σώρρας προέρχονται από συμβόλαιο με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

  • Αγαπητέ φίλε και σαν ιστοσελίδα, αλλά και προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ ξανά να ανήκω σε κόμμα διότι πλέον τι σημαίνει κόμμα, πρόβατο με τσοπάνη αφού σε αρμέξει αρκετά σε πάει στο σφαγείο. Εγώ λέω και διακηρύσσω σαν μοναδική λύσει την γενική πολιτική απεργία. Ο κύριος Σώρας εκτός από αυτή τη λύσει νομίζεις ότι μπορεί να βοηθήσει; Ποσών με ενδιαφέρει τι λέει μια αποδεδειγμένα κατοχική βουλή και κυβέρνηση.

 • Παπαμάκης

  ΠΑΤΡΙΩΤΗ,
  Ο λόγος για τον οποίο εξελέγει η σημερινή κυβένηση ήταν ο φόβος που επικράτησε, στο ικανό αριθμητικά εκλογικά σώμα για να την αναδείξει, ότι αν καταργείτο το μνημόνιο θα συμπαρέσυρε και την δανειακή σύμβαση και ως εκ τούτου οι δανειστές μας θα σταματούσαν την χρηματοδότηση με αποτέλεσμα καταστροφικές συνέπειες για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτός λοιπόν ο φόβος σε συνάρτηση με την μη πιστική γιαυτούς πρόταση των υπολοίπων κομμάτων όσον αφορά τον τρόπο χρηματοδότησης των τοκοχρεωλησίων, των ελλειμάτων του προυπολογισμού καθώς και την χρηματοδότηση των αναγκαίων πολιτικών για ανάπτυξη που θα απαιτούντο στη συνέχεια, οδήγησε σε αυτή την εκλογική συμπεριφορά του εκλογικού σώματος.
  Εάν λοιπόν η πρόταση του κυρίου Σώρρα:
  1ον Διαδοθεί
  2ον Γίνει απολύτως πιστική (ευθύνη του ιδίου)
  τότε αυτομάτως θα αρθεί ο φόβος, και ο καθένας θα αναλάβει τις ενδεδειγμένες για εκείνον πρωτοβουλίες για να επιβάλλει μια ανατροπή στην υπάρχουσα τάξη πραγμάτων στην Πατρίδα μας. Σε κάθε περίπτωση όποιον τρόπο και να επιλέξει επειδη το ρεύμα θα είναι τεράστιο θα έχει την δυναμική δημιουργίας κινήματος, το οποίο νομοτελειακά θα δημιουργήσει τετελεσμένα.
  Η αντζέντα αμέσως θα αλλάξει και θα υπάρξουν πολλοί κομματικοί σχηματισμοί παλαιοί ή νέοι που θα προσπαθήσουν ήτε ιδιωτελώς ήτε ανιδιωτελώς να προσπορισθούν αυτο το κίνημα, υοθετώντας την πρόταση του Κου Σώρρα.
  Όσον αφορά το εάν οι ΗΠΑ ρευστοποιήσουν τα ομόλογα, νομίζω ότι δεν τιθεται τέτοιο θέμα την στιγμή που τα CDRs παράγουν χρήμα(πιστώνεται ο λογαριασμός της Ελλάδος). Οι ΗΠΑ οφείλουν απλά στη λήξη τους (Αύγουστο 2014)να αποπληρώσουν το ποσο στον τότε κάτοχο, την στιγμή που (σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Κου Σώρρα)αυτά εκδόθηκαν νόμιμα μετά από συμβόλαιο με την Αμερικάνικη κυβέρνηση.

 • Εγέρτιος

  ΛΕΤΕ: “γνωρίζετε κύριε Σώρρα ότι το μνημόνιο 2 απαγορεύει στο κράτος που λέγετε Ελλάδα να δεχτεί βοήθεια, δάνειο ή οτιδήποτε χωρίς την έγκριση του;”

  Ναι αλλά εσείς πως ξέρετε ότι δεν θα την δώσουν αφού κατά τα λεγόμενα της END έχουν “μοχλούς πίεσης” που εμμέσως διαφαίνονται σε όσους είναι παρατηρητικοί…
  …ΚΑΙ μην ξεχνάτε ότι υπάρχει παράγραφος στο μνημόνιο που λέει πως μόνο Έλληνας αυτόχθονας μπορεί να προβεί σε εξαγορά…
  Ένας από τους λόγους που η END ιδρύθηκε στην Ελλάδα.

  Εσείς σαν γνωστός ΕΠΑΜίτης τι έχετε να προτείνετε;

  Υ.Γ.
  Με τους φραπέδες δεν θα φύγουν, δεν τους διώχνεις έτσι…

  • Το εχω αναφέρει να το και πάλι. Αυτόχθωνας ναι αλλά με ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου??? Σκέψου λίγο ποιο βαθιά Έλληνας αλλά δεν έχει ευρώ να μπορεί να αγοράσει το χρέος. Τα ομόλογα πρέπει να γίνουν ρευστό είτε σε ευρώ είτε σε δολάρια είτε σε άλλο νόμισμα. Ποιος θα το κάνει;
   Μόνο μια επαναστατική κυβέρνηση μπορεί να κάνει χρίση αν φυσικά είναι λα τα υπόλοιπα αλήθεια. Η επαναστατική κυβέρνηση μπορεί γιατί διώχνει το ΔΝΤ, και την τρόικα, κάνει στοπ πληρωμών μέχρι νεοτέρας και τότε συνεργάζεται με τέτοιες προσφορές! Το αυτόχθωνας δεν λέει τίποτα με τα αμερικάνικα ομόλογα του δημοσίου?????? ψάξε και να μου πεις και μένα άμα κάνω λάθος. Είπα δεν είμαι οικονομολόγος απλός Έλληνας πολίτης είμαι και εγώ που βράζουμε μαζί στο ζουμί μας.

 • Παπαμάκης

  ΠΑΤΡΙΩΤΗ
  Αυτά που λες για τα Αμερικάνικα ομόλογα νομίζω ότι προσπάθησα να στο εξηγήσω παραπάνω. Επειδή δηλώνεις μη ειδικός στα οικονομικά θα κάνω άλλη προσέγκυση. Αν είχες στα χέρια σου Ελληνικά ομόλογα (τα οποία βρίσκονται στην κατηγορία σκουπίδια)θα τα αντάλλασες με Αμερικάνικα ίσης ονομαστικής αξίας(τα οποία είναι στην κατηγορία ΑΑΑ)? Ακόμα και έτσι θα μπορούσε κάποιος να κάνει την εξαγορά χρέους που είναι σε ομόλογα ανταλλάσοντάς τα. Απλά η διαδικασία αλλάζει. Αυτό είναι ένα χοντρό παράδειγμα για να γίνει κατανοητό.
  Πάντως ο Αντιπρόεδρος της END (END NATIONAL DEBT) Kos N. Γεωργαντζάς με εξειδικευμένες σπουδές και γνώσεις επι του προκειμένου ισχυρίζεται ότι “Σε μία καθαρά διακρατική διαδικασία ρευστοποιήσεως των CDRs, η ρευστοποίηση τούτη μπορεί να γίνει μόνον από χώρα σε χώρα: από τις ΗΠΑ προς στην κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος. Η εν’ λόγω διαδικασία δεν είναι ευρέως γνωστή σε ανθρώπους της χρηματιστικής. Είναι ζήτημα εάν υπάρχουν δύο ή τρείς άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα, που πραγματικά γνωρίζουν τούτη την διαδικασία δημιουργίας χρήματος, που μπορεί να πραγματοποιηθεί νομικά και νόμιμα μόνον από χώρα προς χώρα.
  Η έκδωση των CDRs σημαίνει πως τα χρήματα είναι έτοιμα να ‘κατεβούν’ από τον υπό κηδεμονία λογαριασμό ανά πάσαν στιγμή. Μόνον όμως η χώρα που λέγεται Ελλάδα και μόνον θεσμικά ως χώρα μπορεί να το κάνει αυτό”. (http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/10/end-o-nikos-gewrgantzas-exhgei-kai-apanta-se-erwthmata-gia-ta-le.html)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>