«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Ελλάδα βρίσκετε στην εντατική και οι 300 διάβολοι χορεύουν επάνω από το σώμα της!

Νικολόπουλος για λίστα Λαγκάρντ: “Ο Πρωθυπουργός της χώρας κάνει πως δεν καταλαβαίνει”

Φωτογραφία για Νικολόπουλος για λίστα Λαγκάρντ: Ο Πρωθυπουργός της χώρας κάνει πως δεν καταλαβαίνει

Ήταν εξαιρετικά αποκαλυπτική η μεσημβρινή δημοσιογραφική εκπομπή του Ρ/Σ Ionion fm. Καλεσμένοι ήταν « το πρόσωπο της ημέρας» ο εκδότης του περιοδικού HOT DOC κ. Κ. Βαξεβάνης και ο παραιτηθείς Υφυπουργός Εργασίας, ο Αχαιός Βουλευτής κ. Ν. Ι. Νικολόπουλος, από τους δημοσιογράφους Γ. Αργυροπούλου, Δ. Κολόκα και Μ. Νοδάρο
Ο κ. Κ. Βαξεβάνης αποκάλυψε ότι είναι κάτοχος, όλων των -extre- στοιχείων της λίστας (αρχική κατάθεση, κίνηση και υπόλοιπο λογαριασμών κ.α.), ενώ σήμερα δημοσίευσε τον ονομαστικό κατάλογο.
Ο Νεοδημοκράτης Βουλευτής κ. Ν. Νικολόπουλος είπε: «από σήμερα,επειδή χάρις στο έγκυρο περιοδικό, μάθαμε όσα χρόνια τώρα δεν μας απαντούσαν στην Βουλή, οι «δραπέτες» της πολιτικής Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, η λίστα «Λαγκάρντ» … «βαπτίζεται σε λίστα Βαξεβάνη».
Η δημοσιοποίηση της «ξεχασμένης» ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ στην HSBC, από τον δημοσιογράφο Κ. Βαξεβάνη, στο περιοδικό «HOT DOC», οδήγησε σε πολιτικό «στριπτίζ» την άθλια πολιτική «παράγκα», είπε ο Ν. Νικολόπυολος «η οποία συνελήφθη ψευδόμενη, αλληλοαναιρούμενη, η οποία παίζει με την φωτιά καθώς δοκιμάζει την λογική και την ανοχή των Ελλήνων πολιτών» και συνέχισε:
Ο Πρωθυπουργός της χώρας κάνει πως δεν καταλαβαίνει και περιορίζεται σε ρόλο γραμματοκομιστή.
Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ουδόλως συγκινείται.
Σαν να βρίσκονται σε άλλη χώρα και σαν η υπόθεση να μην τους αφορά».
Ο εκπρόσωπος του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος κ. Ν. Νικολόπουλος «ανέβασε» το θέμα και αξίωσε εκ μέρους των πολιτών τα εξής: «Ο Πρωθυπουργός οφείλει σήμερα να απομακρύνει από κοντά του και να πάψει των καθηκόντων τους, όλους εκείνους που το όνομα τους φιγουράρει στην «λίστα Βαξεβάνη» και τους έχει διορίσει συμβούλους τους
Επίσης οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με την Γαλλική Κυβέρνηση, για να αποκτήσει το Ελληνικό κράτος την επίσημη «ΛΙΣΤΑ». Να ζητήσει να εξετάσει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, εάν συντρέχουν λόγοι για την άμεση δίωξη του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, αφού δεν έχει ακόμα ουσιαστικά και τυπικά παραδώσει και ίσως και να διακρατεί ένα κρατικό έγγραφο υψίστης σημασίας».
Απαντώντας ο τ. Υφυπουργός Εργασίας σε ερώτηση για το τι τον κάνει να κατηγορεί γι α» ύποπτη» αδράνεια τον κ. Α. Σαμαρά είπε: «Δυστυχώς ήδη συμπληρώνονται τριάντα μέρες από την αποκάλυψη και τα εξέχοντα πολιτικά μέλη της θλιβερής «παράγκας» νιώθουν ότι δεν υπάρχει καν η «καυτή ανάσα» της Πολιτείας .
Αξίζει να θυμίσω, πως το συνολικό ποσό που γνωρίζει ο κ. Κ. Βαξεβάνη,ς αλλά που επί του παρόντος δεν αποκάλυψε στο «HOT DOC», η εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», εδώ και δύο χρόνια έχει δημοσιεύσει ότι το ποσό των καταθέσεων των Ελλήνων της λίστας ξεπερνά τα 20 δις ευρώ και όχι 1,5 δις ευρώ έλεγε η μιντιακή διαπλοκή τις τελευταίες ημέρες. Ακόμα υπογραμμίζω τον κίνδυνο, η Βουλή και ο σημερινός Υπουργός Οικονομικών, να κατηγορηθούν για συγκάλυψη φοροφυγάδων και διακινητών «μαύρου» χρήματος και η χώρα να διασυρθεί».
Ο κ. Ν. Νικολόπουλος δήλωσε δικαιωμένος για όσα είχε προ καιρού καταθέσει στους Οικονομικούς Εισαγγελείς : «Με την σημερινή αποκάλυψη του κ
. Κ. Βαξεβάνη αποκαλύφτηκε ότι ο Γ. Παπανδρέου, ο Γ. Παπακωνσταντίνου και ο Ε. Βενιζέλος ότι πριν δύο χρόνια είχαν λάβει μέσω της διπλωματικής οδού, λίστα με ονόματα και ύψος καταθέσεων στην Ελβετία και, αντί των θεσμικών ενεργειών που προβλέπει ο νόμος, επέλεξαν κάποια ονόματα για να ελέγξουν, ενώ κράτησαν την λίστα με όλους τους άλλους έλληνες καταθέτες στην Ελβετία και δεν την παρέδωσαν, όπως όφειλαν, στις αρμόδιες δικαστικές και φορολογικές υπηρεσίες για επεξεργασία και έλεγχο».
Ο Αχαιός πολιτικός επέμεινε ότι δεν φτάνουν οι δηλώσεις Σαμαρά, όσες γίνονται για το ‘’θεαθήναι’’ …Πρέπει σήμερα» είπε ο Ν. Νικολόπουλος, «ο Πρωθυπουργός να αναζητήσει ευθύνες από τους Υπουργούς του και την πολιτική ηγεσία του ΣΔΟΕ, γιατί παρέμειναν έως σήμερα απαθείς και αδρανείς. Αν και η λίστα ήταν άμεσα αξιοποιήσιμο στοιχείο, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, αλλά και την πάγια νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας, για να προβούν τα αρμόδια φορολογικά όργανα, σε φορολογικούς ελέγχους και να επιβάλλουν φόρους και πρόστιμα, σε βάρος όσων είχαν διακινήσει μαύρο χρήμα ή είχαν φοροδιαφύγει!!!
Επίσης ο Πρωθυπουργός πρέπει επιτέλους να φροντίσει, ώστε η Κυβέρνηση του άμεσα να συνάψει συμφωνία με τις Ελβετικές αρχές για την απόδοση φόρου των ελληνικών καταθέσεων, ενώ άμεσα πρέπει να τους φορολογήσει, αλλά και να τους τιμωρήσει και ποινικά, για «ξέπλυμα», με βάση τα στοιχεία Λαγκάρντ, εφόσον συντρέχουν οι σχετικές προϋποθέσεις.
Τέλος, αυστηρά και δηκτικά ο Αχαιός πολιτικός ζήτησε «φως παντού» λέγοντας: «Επειδή ο συνταγματολόγος π. Υπουργός Οικονομικών, πρόεδρος του τρίτου κόμματος και συγκυβερνήτης στα μέσα του 2011 ο Ε. Βενιζέλος, μιλώντας στη Βουλή για το θέμα των καταθέσεων που έχουν κάποιοι στο εξωτερικό απειλούσε ότι, μόλις αρθούν τα εμπόδια, θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα τους, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πολλοί θα μείνουν άφωνοι από τις αποκαλύψεις.
Οφείλει έστω και αργά, έστω και σήμερα η τρικομματική συγκυβέρνηση να δώσει άμεσα στην δημοσιότητα την λίστα με την εγγύηση της κρατικής βούλας».
 Ο Ιδρυτής και συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος για την ελληνική αναγέννηση, κλείνοντας την συνέντευξη του τόνισε: «Από τα σημερινά δημοσιεύματα και τις δηλώσεις των πολιτικών και υπηρεσιακών αξιωματούχων του ΣΔΟΕ, επιβεβαιώνεται ότι ο πρώην Υπουργός του Γ. Παπανδρέου και οι συνεργάτες του, το υψίστης εθνικής και οικονομικής σημασίας ζήτημα, της υπόθεσης της λίστας των ελλήνων καταθετών, το χειρίστηκαν στην καλύτερη περίπτωση ως ‘’μεσαιωνικοί φεουδάρχες,’’ ωσάν η χώρα και το Υπουργείο να ήταν το τσιφλίκι τους, όπου δεν υπάρχουν δικαστές, εισαγγελείς και φορολογικές υπηρεσίες, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη τι έχει γίνει στο παρασκήνιο, ποια δηλαδή παιχνίδια εξουσίας παίχθηκαν, αν και ποιοι εκβίασαν και ποιοι εκβιάστηκαν ή ακόμη εκβιάζονται.
Τα στοιχεία της κωμωδίας και της παρωδίας, όσον αφορά το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά και της διαχείρισης παρακράτους, όσον αφορά τους αρμόδιους πολιτικούς αξιωματούχους, γίνονται ένα κουβάρι.
Οι πλέον δύσπιστοι μάλιστα, μπορούν να ισχυριστούν, ότι οι επανειλημμένες, αερολογίες του Γ. Παπανδρέου, του πρώην Υπουργού του, των διαδόχων του και των συνεργατών τους, που σε κάθε ευκαιρία ανακοίνωναν, ότι θα ζητήσουν τις λίστες από τους Ελβετούς, (ενώ είχαν τη λίστα Λαγκάρντ) και ότι θα συλλάβουν τους φοροφυγάδες που είχαν βγάλει τα λεφτά τους εκεί, ήταν αρκετές για να πάρουν, όσοι είχαν έως τότε εκεί μαύρες καταθέσεις, μπορεί κάποιος να πει ότι το σήμα και να τις πάνε σε άλλους τόπους και άλλους προορισμούς, δηλαδή προς Σιγκαπούρη και Χογκ-Χόνγκ μεριά».
Ο κ. Ν. Νικολόπουλος έκλεισε την μακρά ραδιοφωνική του συνέντευξη λέγοντας: «Τα αμείλικτα πολιτικά και κοινής λογικής ερωτήματα που ανακύπτουν από την υπόθεση αυτή ενισχύουν την αποφορά και την δυσοσμία που αποπνέει η πολιτική ζωή της χώρας. Τα ερωτηματικά όμως δεν μπορούν να μένουν για πάντα αναπάντητα, γιατί η κοινωνική πραγματικότητα θα τα επαναφέρει όλο και πιο έντονα μέρα με τη μέρα!!!

http://www.newsnow.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>