«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΙΣ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ” ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

Αδέρφια όλοι ψηλά τις καρδιές και τα κεφάλια.
Βάλτε με περηφάνεια την Ελληνική Σημαία στα μπαλκόνια.
Κάθε ημέρα που περνάει η μαύρη εποχή της προδοσίας και της κατοχής πλησιάζει στο τέλος της….
Ο τραγικός προδότης σήμερα μίλησε με τα λόγια του Ελύτη και του Ρίτσου….
Μίλησε για πατριωτισμό, για την Μακεδονία για τους ήρωες προγόνους μας, για την δοκιμασία της πατρίδας μας και του λαού μας…..
Βρε μέχρι και τον Εθνικό Υμνο μπορεί να ψάλλει για να μας κοιμήσει….
Πόσο ψεύτικα λόγια και υποκριτικά…
Τα ίδια έλεγε πριν λίγο καιρό κι ο προηγούμενος προδότης του Χάρβαρντ….  Μιλούσε για “νέο πατριωτισμό”…. για τα άδικα μέτρα…
Κλείστε τα αυτιά σας. Οι προδοτικές Σειρήνες θέλουν να μας κοιμήσουν….
Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική….
Οι συνταξιούχοι τρώνε χημικά και ξύλο σε κάθε τους διαμαρτυρία για την εξαθλίωση που υφίστανται….
Οι πολύτεκνοι ήρωες οικογενειάρχες το στήριγμα του Εθνους λοιδωρούνται και καταξεφτιλίζονται ενώ τα ελληνόπουλα θεωρούνται τιμωρία….
Οι άνεργοι πολλαπλασιάζονται….
Οι τιμές ανεβαίνουν και οι μισθοί εξαφανίζονται….
Ο φτωχός ελληνικός λαός ελπίζει να μην πιάσουν τα κρύα του χειμώνα γιατί δεν έχει χρήματα ούτε για θέρμανση….
Η πατρίδα καταρρέει μέρα με την μέρα….
Ο στρατός διαλύεται…
Οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται παρά τα υποκριτικά αστεία μέτρα…
Οι Τούρκοι αποθρασύνονται….
Οι τροϊκανοί διατάσσουν συνεχώς μέτρα που δεν έχουν καμιά σχέση με την ανάπτυξη της πατρίδας μας και τα τεχνιτά χρέη του δημοσίου, αλλά με την τσέπη των πλουσίων συμφερόντων που εξυπηρετούν….
Ζούμε σε παράξενους καιρούς…
Οι προδότες σήμερα αρθρώνουν “πατριωτικό” λόγο και από πίσω υπογράφουν το τέλος των Ελλήνων και την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας στους ξένους….
Οι προδότες σήμερα μιλάνε για την Μακεδονία κι απο πίσω ετοιμάζουν συμφωνίες για παραχώρηση του ονόματός της στους Σκοπιανούς σλάβους….
Οι προδότες σήμερα μιλάνε για τους νικηφόρους πολέμους των προγόνων μας κατά των Τούρκων κι από πίσω τρέμουν να υπηρετήσουν τα ελληνικά συμφέροντα σε Αιγαίο και Κύπρο και αφήνουν να οργιάζουν οι τούρκικες φρεγάτες στο αρχιπέλαγος και καθημερινά τα τούρκικα σήριαλ προπαγάνδας στην “ελληνική” τηλεόραση….
Οι προδότες σήμερα μιλάνε για την Βόρειο Ηπειρο κι από πίσω επιτρέπουν το άνοιγμα αλβανικών σχολείων στην πατρίδα μας…..
Οι προδότες σήμερα μιλάνε για την ελεύθερη ελληνική Θράκη μας κι από πίσω αφήνουν το Τουρκικό προξενείο, τους Τούρκους πράκτορες και τον ψευτομουφτή να αλωνίζουν τα άγια χώματα της μαρτυρικής Θράκης και να προετοιμάζουν τον όλεθρό της….
Οι προδότες σήμερα μιλάνε για ισχυρό ελληνικό στρατό κι από πίσω κλείνουν στρατόπεδα, μειώνουν μέχρι εξευτελισμού τις αποδοχές των στρατιωτικών, καταργούν μάχιμες μονάδες και εγκαταλείπουν στο έλεος του Θεού τα πανάκριβα ελληνικά οπλικά συστήματα…..
Οι προδότες σήμερα μιλάνε για εθνικές επετείους και καταργούν σταδιακά τις στρατιωτικές παρελάσεις…..
Οι προδότες σήμερα μιλάνε για Εθνική Ανεξαρτησία κι από πίσω σκύβουν το κεφάλι σε ανθρωπάκια τύπου Τόμσεν και Σόιμπλε….
Οι προδότες σήμερα μιλάνε για την επέτειο των 100 χρόνων της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης μας κι από πίσω αφήνουν τον Μπουτάρη να μιλάει για αγάλματα του Κεμάλ και κατάργηση της παρέλασης…
Οι προδότες σήμερα μιλάνε για το περήφανο ΟΧΙ των παπούδων μας κατά των Γερμανοιταλών του 1940 κι από πίσω προσκυνάνε τους σημερινούς το ίδιο στυγνούς, ανθέλληνες Ευρωπαίους δανειστές…..
Οι προδότες σήμερα μας μιλάνε για ανάπτυξη κι από πίσω υπογράφουν την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων….
Οι προδότες σήμερα μιλάνε για τον εθνικό πλούτο της Ελλάδας κι από πίσω ετοιμάζονται να τον χαρίσουν στους ξένους τοκογλύφους….
Δεν θα αργήσει όμως η ημέρα που όλα θα φτιάξουν και η μαυρίλα θα υποχωρήσει.
Γι αυτό αδέρφια μου ψηλά τα κεφάλια.
Ας φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας.
Οσο κι αν προσπαθούν να μας κοιμήσουν θα αντισταθούμε…
Μπορεί η κατοχή να τραβήξει περισσότερα χρόνια κι από τα 4 που κράτησε το 1941 όμως έχουμε ζήσει και χειρότερα κι αντέξαμε….
Μην απελπίζεστε…
Ο Θεός είναι μαζί μας.
ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΧΙ
ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ
ΘΑΝΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>