«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύριε Χρυσόστομε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

 Ξέρετε όταν θα μιλάτε δεν θα θεωρείτε όλους τους ανθρώπους  θρησκευτικά ζόμπι! 

Δεν είμαστε αρχαιολάτρες, αλλά απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων‼!

Μήπως μπερδεύτηκες κύριε Χρυσόστομε; Που μόνο Χρυσόστομος δεν είσαι με αυτά που βγαίνουν από το στόμα σου!
Αν κατάλαβα καλά κατηγορείς τους αρχαιολάτρες για βία και τους συνδέεις με την Χρυσή Αυγή; Αυτό είναι προσβολή.
Αν κατάλαβα καλά μιλάς για αυτούς που είναι ευγνώμονες για την κληρονομική τους καταγωγή;
Αν κατάλαβα καλά μιλάς για αυτούς που είναι υπερήφανοι για τους αρχαίους προγόνους τους και τους κατηγορείς για βία;
Θα ήθελα πολύ να μας δηλώσεις τι είσαι πρώτα, Έλληνας χριστιανός ορθόδοξος ή χριστιανός ορθόδοξος Έλληνας;
Δεν θέλω να σε διδάξω ιστορία γιατί γνωρίζω ότι ξέρεις! Όμως πως τολμάς να μιλάς και να κατηγορείς για βία, τους αληθινούς Έλληνες; Που θεωρούν γνήσιους προγόνους τους και μοναδική την ιστορία τους,  τους αρχαίους Έλληνες.
Ποιος αλλοίωσε, σακάτεψε, σκότωσε, έκαψε, βασάνισε περισσότερο από εσάς σχεδόν 2000 χιλιάδες χρόνια; Ακόμα και αυτή τη στιγμή με το σταυρό στο χέρι  ευλογείτε τους μεγαλύτερους διαχρονικούς δολοφόνους και συμπορεύεστε στο όνομα της ορθοδοξίας  με αυτούς που κάνουν γενοκτονίες με πρόσχημα την τρομοκρατία! Είμαι στην διάθεση σου μέσα από το διαδίκτυο, να μου δώσεις τα στοιχεία που κατηγορείς τους αρχαιολάτρες  και τους προγόνους μου για βία και εγώ θα σου πω όσα θέλεις για την δική σας βία  με το σταυρό στο χέρι! Έχω μείνει κατάπληκτος από που αντλείτε το θράσος σας να ανακατώνετε τους κληρονόμους των αρχαίων Ελλήνων με την Χρυσή Αυγή;;; Το θεωρώ ύβρης κατά των αληθινών Ελλήνων να μας συσχετίζεται με την χρυσή αυγή και με βία. Εδώ σταματώ και θα περιμένω διορθωτική δήλωση συγγνώμης υπέρ των αληθινών Ελλήνων απόγονων των αρχαίων Ελλήνων. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα με αναγκάσετε να σας δείξω ποιοι είναι με την βία και τι στα αλήθεια εκπροσωπείτε διαχρονικά μόνο με την βία του σταυρού! Οι αρχαιολάτρες όπως τους αποκαλείς έχουν χειροπιαστή ιστορία με δεκάδες χιλιάδες φιλόσοφους και επιστήμονες που και σήμερα βαδίζουμε με βάση τις δικές τους υποδείξεις! Εσείς μπορείτε να μου υποδείξετε τίποτα χειροπιαστό από την ιστορία του δικού σας θεού Χριστού εκτός από χειροπιαστή βία με σταθμό και στίγμα για την ανθρωπότητα τον μεσαίωνα. Δεν με ενδιαφέρει τι έχεις με την χρυσή αυγή αυτό είναι δικό της πρόβλημα. Εμένα με ενδιαφέρει η συγγνώμη σου στους αρχαιολάτρες όπως είπες και τους σύνδεσες με την βία.
 Και μαζί με την συγγνώμη σου θα ήθελα και την απάντηση σου, είσαι Έλληνας χριστιανός ορθόδοξος, ή χριστιανός ορθόδοξος Έλληνας; Και γιατί επιμένω; Γιατί εδώ είναι η Ελλάδα και πρώτα από όλα κατοικούν Έλληνες και μετά ο καθένας Έλληνας πιστεύει όπου θέλει!
Ξέρεις βασάνισα το μυαλό μου να δω πως τα συνδύασες χρυσή αυγή και αρχαιολάτρες όπως μας αποκαλείς τους γνήσιους Έλληνες. Και κατάλαβα τι πας να κάνεις,  με ένα σπάρο δυο τρυγόνια! Όμως έκανες ένα τραγικό παραλληλισμό. Οι Έλληνες είναι ανάδελφος λαός και προϋπήρχε με τεράστια έργα του που μεσουρανούν και σήμερα και στην διαδρομή μας καπηλευτίκατε οι χριστιανοί με βία, θάνατο και καταστροφή. Τώρα εσύ πως ένωσες έναν ανάδελφο λαό με την άρια φυλή της χρυσής αυγής αυτό είναι δικό σου κόλπο!

Τους απογόνους των αρχαίων Ελλήνων τους χωρίζει με την άρια φυλή της χρυσής αυγής άβυσσος και απόσταση που δεν καλύπτεται ούτε με ταχύτητα φωτός!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 19:41

Μεσσηνίας Χρυσόστομος εναντίον Χρυσής Αυγής

Κατηγορία: ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ
“Πότε οι αρχαιολάτρες και οι δωδεκαθεϊστές έγιναν ομολογητές και προασπιστές της πίστης του Χριστού; Πώς είναι δυνατόν να συνδυάζουν τη βία με τον Σταυρό;”, διερωτάται ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και καταδικάζει χωρίς περιστροφές τη δράση της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για «θηρίο» που εκτρέφουμε στα σπλάχνα της κοινωνίας και της Εκκλησίας
Πύρινη ρομφαία υψώνει εναντίον των χρυσαυγιτών και των παραεκκλησιαστικών συμμάχων τους ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.
Με συνέντευξή του στο «Εθνος» που πήρε ο δημοσιογράφος Πέτρος Τσώνης ο 50χρονος ιεράρχης, που ανήκει στη νέα γενιά των συνοδικών, κάνει λόγο για «πολιτικοθρησκευτική διαπλοκή» και «αυτόκλητους σωτήρες».
Καταγγέλλει χωρίς περιστροφές τις επιθέσεις των σύγχρονων Ταγμάτων Εφόδου και στηλιτεύει τις σκοταδιστικές εκδηλώσεις βίας, που ξεπήδησαν με αφορμή το «Corpus Cristi». Με έμμεσο, αλλά σαφή τρόπο, καταφέρεται εναντίον του Πειραιώς Σεραφείμ, που έφτασε να καταθέσει μήνυση εναντίον των συντελεστών της θεατρικής παράστασης.
Ο αρχιερέας στιγματίζει τον κοινωνικό ρατσισμό και τον παραθρησκευτικό ιδεαλισμό. Και διερωτάται:
• Από πότε οι δωδεκαθεϊστές έγιναν υπερασπιστές της πίστης του Θεού;
• Πώς είναι δυνατό να συνδυάζουν τον Σταυρό με τη βία;
Τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το Θέατρο «Χυτήριο» ήταν το θέμα της πρώτης ερώτησης προς τον δεσπότη της Μεσσηνίας.

* Το αντιγράφουμε αυτολεξεί από τη Ρομφαία, γιατί και αυτό έχει το νόημά της

Το μόνο σχόλιο που θα κάνουμε είναι ότι η ΧΑ την πάτησε με το Χυτήριο διότι “αντιποίηση αρχής” η Εκκλησία …. δεν σηκώνει.

http://mavrioxia.gr/

Μοιραστείτε το!

3 comments to Κύριε Χρυσόστομε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

  • ΚΣΟΥΡΕΑΣ

    κωνσταντινε,,αγαπητε εν Ζηνι αδελφε χαιρε ,συγχαιρω και επικροτω κ…σ…

  • ΚΣΟΥΡΕΑΣ

    Κωνσταντινε,αγαπητε εν Ζηνι αδελφε,,,συγχαιρω και επικροτω κ..σ…..

    • Αγαπητέ φίλε μέχρι τα 40 ήμουν και εγώ ένα θρησκευτικό ζόμπι και μέχρι τα 45 πολιτικό ζόμπι και θέλω όσος χρόνος μου μένει να διορθώσω τα λάθει μου που μετριούνται σε υποχωρήσεις καλή την πίστη και ποτέ για ίδιο όφελος. Τώρα θα τους συντρίψω γιατί με εκμεταλλεύτηκαν εμένα εσένα τους φίλους μου για να κάνουν κακό στην πατρίδα μου και αυτό δεν μου το συγχωρώ. Εδώ ξεκίνησε με ψιχάλες και αέρα άντε να βρέξει να φάμε κανένα χόρτο!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>