«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προχωρούμε μόνοι και βλέπουμε! Άμα έχουμε πολλά πτώματα θα βάλουμε έκτακτα απορριμματοφόρα να τα μαζέψουμε!

Η κατοχική Μαφία μας δουλεύει ψιλό γαζί!!!

Καλά υπάρχει κανένας επάνω στην γη που πιστεύει ότι διαφωνεί ο Κουβέλης;

Χα χα χα εκμεταλλεύεται τον πόνο του λαού και μαζεύει ψήφους!

Η δήλωση προχωράμε μόνοι και βλέπουμε από μόνη της δηλώνει ότι θα ψηφίσει τα μέτρα για το εκτελεστικό απόσπασμα του ελληνικού λαού!

Και για να μην λέμε πολλά άχρηστα κοντός ψαλμός αλληλούια!

Πριν αλέκτωρ λαλήσει θα κάνουν δήθεν κάποιες υποχωρήσεις του κώλου και τότε θα συναινέσει ουαχα χουχα ακόμα τρόμε σανό! Διαβάστε παρακατω συνειρμούς και πως καλλιεργείτε… να ο Κουβέλης αντιστάθηκε ουαχα χουχα!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Σαμαράς – Βενιζέλος: Προχωρούμε μόνοι και βλέπουμε
Της Μαρίνας Μάνη

“Οχι” παραμένει η απάντηση του Φώτη Κουβέλη στις εργασιακές αλλαγές –κυρίως στις δύο που αφορούν την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων για τον κατώτατο μισθό και την διευθέτηση του χρόνου εργασίας.
Ο ίδιος πιέζει να ενταθεί η πολιτική διαπραγμάτευση με την τρόικα «μέχρι την τελευταία στιγμή». Ώστε είτε να υπαναχωρήσει από τα εργασιακά αιτήματά της είτε να θεωρήσει «κλεισμένη» τη συμφωνία σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα –κι αυτό διότι οι εκπρόσωποι των δανειστών έθεσαν χθες το δίλημμα «ή όλα ή τίποτα».
Συνεργάτες του κ. Κουβέλη διευκρινίζουν ότι η διαφωνία για τα εργασιακά εστιάζεται στην κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων για τον κατώτατο μισθό και στη διευθέτηση του χρόνου εργασίας, ενώ αντιθέτως θεωρούν ότι έχουν βελτιωθεί τα σημεία που αφορούν στις αποζημιώσεις από απολύσεις και στις τριετίες.
Αργά τη νύχτα ο Ευ. Βενιζέλος επικοινώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά (αφού προηγουμένως είχε μιλήσει με τον κ. Κουβέλη) και συζήτησαν το πώς θα συνεχισθεί η διαπραγμάτευση για βελτιώσεις που θα άρουν τις αντιρρήσεις της ΔΗΜΑΡ.
Ενα άρθρο… και να καίει

Κατά τις πληροφορίες, συμφώνησαν στη μορφή με την οποία θα «έλθουν» στη Βουλή τα μέτρα: Σε ένα άρθρο, τελικά, και όχι «σπασμένα» σε επιμέρους, παρότι το κυβερνητικό επιτελείο είχε προκρίνει να κατατεθούν σε ξεχωριστό άρθρο τα εργασιακά ώστε να «διευκολυνθεί» η ΔΗΜΑΡ να το καταψηφίσει χωρίς να διακινδυνεύσει το υπόλοιπο πακέτο.
Η λύση αυτή προσέκρουσε στο επιχείρημα ότι θα «απελευθερώσει» βουλευτές και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ… να πράξουν το ίδιο, με ορατό το ενδεχόμενο να μην περάσουν οι εργασιακές αλλαγές.
Οι ψύχραιμοι του Μαξίμου είχαν αναδείξει αυτόν τον κίνδυνο από προχθές τη νύχτα, όταν συνεργάτης του κ. Σαμαρά παρουσίασε τη λύση των «πολλών άρθρων».
Χθες μάλιστα, ο Γιάννης Στουρνάρας «μπερδεύτηκε» και μίλησε ακόμη και για… ξεχωριστά νομοσχέδια, προκαλώντας αλαλούμ στα κυβερνητικά έδρανα.
160 μείον δέκα;

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αριθμούν μαζί 160 έδρες. Που σημαίνει ότι αρκούν δέκα διαρροές κι από τα δύο κόμματα μαζί για να απορριφθούν τα εργασιακά μέτρα.
Ούτε ο κ. Σαμαράς ούτε ο κ. Βενιζέλος είναι σε θέση να διαβεβαιώσουν… αλλήλους και την τρόικα πως δεν θα υπάρχουν άνω των εννέα διαρροών.
http://www.capital.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>