«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι προδότες πουλάνε την πατρίδα μας και κοπρίζουν επάνω σε κάθε κλάδο εργαζομένων!

Πεδίο έντονων ενδοκυβερνητικών τριβών αποτελεί το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την κατάργηση του ποσοστού που κατέχει το Δημόσιο σε σειρά ΔΕΚΟ μεταξύ των οποίων τα ΕΛΠΕ, η ΔΕΗ, ο ΟΠΑΠ, ο ΟΔΙΕ, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ, τα ΕΛΤΑ, ο ΟΛΠ, ο ΟΛΘ κ.ά.

Αυτό το κτήνος έχει εγκατασταθεί μέσα στην ελληνική βουλή και μεταμορφώνετε σε 300 Βολευτές γενίτσαρους! Και τρώει ανθρώπους τοίχους σπίτια εδάφη!

Όταν θέλουν να ξεκάνουν κατά χιλιάδες εργαζόμενους ή να ξεκάνουν έναν επαγγελματικό κλάδο, αρχίζουν και τον δυσφημούν! Οι επίορκοι και οι επίορκοι και οι τεμπελχανάδες δημόσιοι υπάλληλοι και οι πρόστυχοι ταξιτζήδες και νταβατζήδες φορτηγατζήδες και οι αγρότες οι ψεύτες και κλέφτες, και ανάλογα ότι εντολές παίρνουν από τους γαμιάδες τους αρχίζουν την λάσπη! Και καλά γιατί δεν διώξατε πρώτα τους επίορκους αφού τους ξέρετε και που είναι το μόνο δίκαιο; Γιατί δεν κάνετε αυστηρούς νόμους και όποιος επαγγελματίας απατεώνας συλλαμβάνεται να μπαίνει φυλακή και να του κατάσχουν και την περιουσία του ανάλογα με την ζημιά που έχει κάνει; Γιατί λερώνετε υπαλλήλους σε όλους τους κλάδους και απειλείτε με την χαντζάρα επάνω από το κεφάλι σε δίκαιους και αδίκους; Δίνετε χάρισμα στους νταβατζήδες σας όλες τις καλές και υγιής επιχειρήσεις αφού τις δυσφημείται για να πέσει η αξία τους εικονικά! Και κρατάτε τις πεθαμένες να τις αναστήσει ο ελληνικός λαός, να τις πουλήσετε και αυτές! Αυτό κάνετε δεκαετίες! Και όλα αυτά τα χαρίζεται στους τραπεζίτες που έχουν και τα δικά σας κλεμμένα εξασφαλίσει! Και όμως ο κόσμος υποφέρει και εσείς είσαστε ελεύθεροι να τον σκοτώνετε κάθε ημέρα με πατριωτικές κορώνες, ότι κάνετε το κάνετε για την πατρίδα!!!
Να γιατί! Γιατί εσείς δεν είσαστε Έλληνες ηγέτες, είσαστε δωσίλογοι και έχετε παραβιάσει το σύνταγμα που ρυθμίζει τα παραπάνω και την πρώτη ρύθμιση που θα έκανε το σύνταγμα θα ήταν να βάλει εσάς τους εθνο-προδότες, γενίτσαρους φυλακή και αυτόματα θα διορθωνόταν όλα!

Μόλις τώρα ήρθε μπαρουτιαζμένο το παιδί μου γιατί άκουσε λέει για να πάει στην παρέλαση πρέπει να έχει πρόκληση! Τι άλλο περιμένουμε πατριώτες;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>