«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σήμερα η μόνες αλληλέγγυες που υπάρχουν ακόμα στη ελληνική κοινωνία είναι οι πόρνες, οι δικαστές, και οι βολευτές!!!

Μια φίλη μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα έχει ενδιαφέρον! Και όταν λέω ότι και οι 300 είναι απατεώνες επιβεβαιώνομαι ξανά!

Η κάθε κυβέρνηση και βουλή που εκλέγουμε κάθε φορά απαλλάσσει τους προηγούμενους προδότες απατεώνες βουλευτές!!!!!!!!!!!

Θα το πω ξανά Αγαπητοί συνέλληνες, συμπάσχοντες πατριώτες η μόνη λύσει όπως έχω τονίσει είναι μια…

ΓΕΝΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Σχετικά με : “ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την Εισαγγελική Αρμοδιότητα της Βουλής”

Στις 6/07/2012 κατατέθηκαν 284  μηνύσεις για εσχάτη προδοσία και εξαπάτηση εκλογέων, κατά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ του Ανδρέα, του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και παντός άλλου υπευθύνου. Όλες οι μηνύσεις είχαν το ίδιο κείμενο το οποίο συντάχθηκε από την δικηγόρο κ  Κρητικοπούλου με την βοήθεια του κ Σακκά, πρώην εισαγγελέα.  Στις 12/10/2012 αυτή η μήνυση μαζί με άλλες τρεις παρόμοιες μηνύσεις κατά πρώην πρωθυπουργών, υπουργών καθώς και κατά του νυν πρωθυπουργού, διαβιβάστηκαν στη Βουλή βάσει του νόμου περί «ποινικής ευθύνης υπουργών».
Εχθές 21 Οκτωβρίου, ο κ Καμμένος πρότεινε στον κ Τσίπρα να παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές των 2 κομμάτων τους για να οδηγηθούμε σε γενικές εκλογές.
Σήμερα, βρήκα στο διαδίκτυο ένα άρθρο της κ Κρητικοπούλου, με τίτλο  ” ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την Εισαγγελική Αρμοδιότητα της Βουλής ” όπου λέει ότι η διάλυση της Βουλής και η προκήρυξη πρόωρων εκλογών,  οδηγούν σε εξάλειψη του αξιόποινου των εγκλημάτων που αυτή και οι υπόλοιποι 283 πολίτες έχουν καταγγείλει.  
Πιο συγκεκριμένα, η κ Κρητικοπούλου λέει ότι με δεδομένο ότι η μήνυση κατά Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και λοιπών είναι ήδη στη Βουλή από 10-10-2012, και με δεδομένη τη γνώση όλων των πολιτικών και των κομμάτων περί της ύπαρξης αυτής της μήνυσης στη Βουλή, δημιουργούν απορίες οι δηλώσεις πολιτικών περί διάλυσης Βουλής, καθόσον η διάλυση της Βουλής οδηγεί σε εξάλειψη του αξιόποινου των εγκλημάτων και παραγραφή της αρμοδιότητας της Βουλής για δίωξη. Και όλα αυτά συμβαίνουν επειδή, όπως λέει, σύμφωνα με το Σύνταγμα (αρθ.86) και το νόμο περί ευθύνης υπουργών, η τωρινή Βουλή είναι η μόνη αρμόδια να ασκήσει ποινική δίωξη για τα καταγγελλόμενα εγκλήματα και η αρμοδιότητα της αυτή,  παύει για τη συγκεκριμένη μήνυση στις  6-10-2013.
Στην πραγματικότητα όμως, σύμφωνα με το Σύνταγμα, η απονομή της δικαιοσύνης είναι αρμοδιότητα της δικαστικής και όχι της νομοθετικής εξουσίας (Βουλή), oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου και ο καθένας έχει δικαίωμα να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, μόνο εάν δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα. (Δείτε σχετικά Ολόκληρο το Σύνταγμα της Ελλάδας σε μια σελίδα). Τι σημαίνουν όλα αυτά ;;; Κυρίως ότι η Βουλή δεν επιτρέπεται να συμμετέχει στην διαδικασία απονομής της δικαιοσύνης, ότι τα εγκλήματα τιμωρούνται πάντα, με τον ίδιο τρόπο και έχουν τον ίδιο χρόνο παραγραφής.
Συνεπώς, οι διατάξεις του άρθρου 86 του Συντάγματος και του εκτελεστικού τους νόμου περί ευθύνης υπουργών, τις οποίες η κ Κρητικοπούλου επικαλείται, έχουν πραξικοπηματικό χαρακτήρα και οι δικαστικοί λειτουργοί  ( βλπ κυρίως 120Σ) υποχρεούνται να τις αγνοήσουν, κυρίως επειδή παραχωρούν στην νομοθετική εξουσία δικαστικές αρμοδιότητες και όχι μόνο. Για το ζήτημα αυτό η Δικαιοσύνη διεξάγει ήδη προκαταρκτική εξέταση κατόπιν σχετικής μήνυσης για έσχατη προδοσία κατά όλων των Βουλευτών της Ζ΄ Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων (περίοδος Απρίλιος 2000 – Μάρτιος 2004), οι οποίοι μέσω των διατάξεων του αρθ 86 Σ, θεσμοθέτησαν πρακτικά την ατιμωρησία των κυβερνώντων και των συνεργών τους.
Ως έσχατη προδοσία προσδιορίζεται ο σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή και διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. Η έσχατη προδοσία δηλαδή ισοδυναμεί με ανατροπή του πολιτεύματος και η παραγραφή τέτοιου αδικήματος αρχίζει με την αποκατάσταση του πολιτεύματος.  Ταυτόχρονα, ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων (120Σ), δηλαδή και των δικαστικών λειτουργών και των βουλευτών, που σημαίνει ότι οι δικαστικοί λειτουργοί υποχρεούνται να παρέμβουν για την αποκατάσταση του πολιτεύματος και οι βουλευτές απαγορεύεται να παρέμβουν στο έργο τους.
Η μήνυση που συνέταξε η κ Κρητικοπούλου είναι και μήνυση για έσχατη προδοσία και έτσι δεν τίθεται θέμα παραγραφής.  Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τις υπόλοιπες  μηνύσεις (38+) οι οποίες  έχουν κατατεθεί τόσο πριν όσο και μετά από την προαναφερόμενη μήνυση, είτε αυτές έχουν σταλεί (και θαφτεί) στην Βουλή, είτε εξετάζονται εδώ και καιρό από την δικαιοσύνη.  Σχετικά με την παραγραφή, αυτή είναι άλλωστε και η άποψη του ο κ Σακκά, πρώην εισαγγελέα και συν μηνυτής της κ Κρητικοπούλου. Το λέει στο ακόλουθο βίντεο ( 1:55)  με λεζάντα “Δηλώσεις κατά την έξοδο από το δικαστικό μέγαρο την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 μετά την Κατάθεση μήνυσης από Ντόρα Κρητικοπούλου και Ιωάννη Σακκά κατά Γ. Παπανδρέου — Γ. Παπακωνσταντίνου κλπ Για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ”
cristina simelas@yahoo.gr
http://justiceforgreece.wordpress.com/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>