«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Αριστοφάνης με το λυχνάρι ψάχνει να βρει την λίστα της Λαγκάρτ!

Σήμερα επήγα στην Καλαμάτα για να κάνω εξετάσεις για το πρόβλημα υγείας που έχω. Όπου και αν επήγα μου έλεγαν τα έμαθες; Τι να μάθω τους λέω; Για την λίστα Λαγκάρτ, ναι ξέρω εκεί είναι όλοι οι προδότες, τοκογλύφοι, κερδοσκόποι της καλής κοινωνίας όλων των πολιτικών αποβρασμάτων! Όχι μου λένε είναι και  πολλά ονόματα δεξιών εθνικοφρόνων που δεν τα υποψιάζεσαι έκλεβαν εθνικόφρονα! Και λένε μόνο για τους  κλέφτες του Πασοκ, Νομάρχες αντινομάρχες, δήμαρχοι πρώην και νυν και κράτα την μύτη σου από την μπόχα! Έλα ρε παιδιά λέω αφού οι δικαστές καλύπτουν τους απατεώνες με νομικίστικους όρους της απατεωνιάς για να μην καταλαβαίνει ο λαός! Τι θέλετε να κάνουμε; Εγώ φωνάζω Γενική πολιτική απεργία αλλά αλλάζουμε κουβέντα! Μπαίνω στους γιατρούς μου λένε αυτός ο πούστης ο τάδε είναι στην λίστα Λαγκάρτ που στο διάολο τα έκλεψε τόσα λεφτά; Για ευνόητους λόγους που οι εισαγγελείς σε μένα θα εξαντλήσουν την δικαιοσύνη για να δείξουν ότι υπάρχουν, δεν αναφέρω ονόματα αλλά δεν είναι συκοφαντίες είναι γεγονός!
Και το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί που δούλευαν για τον λαό, το μόνο που έκαναν με την άδειά μας,  έκλεβαν και κλέβουν τον ελληνικό λαό και έφτιαχναν την ζωούλα τους και το μέλλον τους, αυτών, των παιδιών τους και των εγγονιών τους! Και υπάρχουν ονόματα στην λίστα από όλη την επικράτεια,  από ονόματα που είναι υπεράνω υποψίας! Τώρα καταλαβαίνετε ότι εδώ δεν μιλάμε για ΠΑΣΟΚ Και ΝΔ και ΚΚΕ αλλά για όλα τα κομματικά λαμόγια της βουλής της δημόσιας  διοίκησις, αλλά για συνδικαλιστές, διευθυντές ΔΕΚΟ Παπάδες και ο θεός του θεού τους να τους πάρει ο διάολος αυτούς και αυτούς που εκπροσωπούν το σύνταγμα για να το προστατεύουν με τα τήβεννο! Αλλά ή τήβεννο φορούν ή ράσο φορούν μαύρη ψυχή έχουν και λερωμένα χέρια!

Λίστα Λαγκάρτ εδώ; Λίστα Λαγκάρτ εκεί; Δεν την έχω εγώ την έχει εκείνος, ο εκείνος δεν την έχει ολόκληρη κατά λάθος όπως έσβηνε με την γόμα έσβησε και μερικά ονόματα, όμως θα στείλουν επιστολή με την χελώνα στην Λαγκάρτ να την ξανά στείλει και ας πάει αργά αλλά θα έρθει σίγουρα στην άλλη γενιά! Και οι δικαστές δεν μπορώ να πω έκαναν το χρέος τους σαν τον Πόντιο Πιλάτο τα ξεφορτώνονται με τα φορτηγά στην βουλή!!!
Ρε πατριώτες δεν αλλάζουμε παιχνίδι να περνάει και η ώρα μας, δεν παίζουμε τον παπά,  εδώ ο παπάς που είναι ο παπάς, εδώ στην δικαιοσύνη είναι ο παπάς αλλά δεν έχουν αρμοδιότητα και τον παίζουν κρυφά και τον έκαναν πάσα στην βουλή που εκεί έχουν χάσει κάθε πέτσα και παίζουν τον παπά φανερά μέσα στα έδρανα του ιερού ναού της δημοκρατίας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>